Но ако говорим за общност, общество конкрерно, определено по им се получава. Ето сега всяко общество или общност ако така се чувстват, има да свърши нещо важно полезно за всички в лзо критичвн момент ковид - масово ваксиниране, за да не си прецакат болниците и да не измрат много хора. И болшинството го правят с тази обща цел. А ей ни е нас, колко се трогват, че болниците са пълни и капацитетът им е запълнен почти) да лекуват основно ковид. Или пък, че смъртността е висока. Не, аз съм млад и здрав и не ми пука, няма да умирам и в болница няма да ми се налага да ходя. И болшинството е това у нас.
Иначе видяхме ги и англичаните и американците, че и брекзит мигат да си гласуват, и Борис да си изберат и Тръмп. Изобщо щ, както някой каза по горе има хора и хора навсякъде. Но ето, че по един въпрос сяързан с общественотоо здраяе и смъртността се обвдиняват я по голямата си част.
Иначе се разпознах във всеки пост защо не е лесно да се емигрира, всичките тези фактори, които споделяте, някак ни държат и правят трудно решението за емиграция.