Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 73

• 37 127
  • 791
  •   1
Отговори
# 180
В болница Надежда ги пусках. Чакам докторката да ми отговори,  но аз мисля, че тази кръв в урината се дължи от цитонамазката. И дано да е от това.

Това в коя лаборатория е? На мен така ми излизаха резултатите в Медкрос, в която ме пращаше АГ и не е особено надеждна. Ако е същата там ми изкараха ТСХ 14.45 и си изкарах акъла да не съм отключила автоимунно заболяване и да не увредя детето с такъв скок на хормона. Като повторих резултата в Бодимед беше 1.2, което е в норма. Като се посъветвах с други лекари ми казаха да си правя изследвания само в Цибалаб и Бодимед.

# 181
Няма как да е от цитонамазката. При вземане на проба, ако всичко е наред, няма кръв. И не би трябвало да има.

Вероятно ще трябва да пуснеш стерилна урина.

# 182
  • sofia
Мен често са ме предупреждавали, че е номално зацапване да има след вземане на проба.

# 183
Мен АГ също ме предупреди,  за това  чакам все още да отговори дали кръвта в урината се дължи на това.  Четох в нета,  че когато има вагинално кървене урината излиза с кръв.

Мен често са ме предупреждавали, че е номално зацапване да има след вземане на проба.

# 184
Момичета може ли да ми кажете за тези завишени стойности?  Имам още изследвания и чакам да излезнат до няколко дни и тогава всичко ще изпратя на док,  но до тогава не знам дали да чакам ако е сериозно? И това Trace Intact някой има ли представа какво означава?

Първото значи възможна прекарана лека инфекция. При мен леко се завиши с настъпването на есента, както при теб. Ама при мен падна и хемоглобина.  А най - вероятно за кръвта ще ви кажат да пуснете стерилна урина Simple Smile. Стискам палци всичко да е наред Simple Smile

# 185
При цитонамазка по време на бременност има леко зацапване много често.

# 186
Приготвям се и ще отида определено,и аз не мисля вече да чакам..По-зле ще стане,по-добре няма да стане..
Живи и здрави и на бременните,леко и без проблвмно бременеене и раждане..🌹

Хена, как сте?

# 187
Момичета, аэ съм с ужаснни болки в кръста и срамната кост. Дори сега не мога дс спя от болка. Вчера носих една чанта 3 кг и още по пътя болките в срамната кост така эагрубяха, че почнах да ходя като дървено човече клатушкайки се. И като цяло не мога да си вдигна крака и да эастана на един, болките са адски, примерно при обличане. Сега чета в нета, че такова силно раэхлабване на мускулатурата (эсбравих термина, а и не мога да го преведа) е предпоставка эа секцио, от което си ме е страх малко и не го искам честно каэано. Има ли някоя от вас с такъв проблем и наложило ли се е секцио? Опасно ли е, ако не е секцио? Иэобщо энаете ли нещо по въпроса?
Часът ми при АГ е другата седмица чак.

И аз наскоро бях така цели 2 седмици...адски болки и едва се движех. После започнах да правя целенасочени упражнения (виж за Symphyse & Beckenboden ) и о, чудо, болките изчезнаха! Не знам дали е съвпадение или не, но не е излишно...

# 188
Да тя докторката ме предупреди,  но аз за това си мисля, че може би кръвта в урината се дължи от цитонамазката защото още тогава ме зацапа и след това дадох проба. Надявам се да е това и да нямам бактериия сега в урината,  че не ми стига, че постоянно имам във влагалището ми и сега това и направо ще се гръмна.  13г.с а ме е страх много да не навредят на бебо..

Цитат на: TeoYo
link=topic=1378575.msg43748360#msg43748360 date=1636030309
При цитонамазка по време на бременност има леко зацапване много често.

# 189
Момичета, аэ съм с ужаснни болки в кръста и срамната кост. Дори сега не мога дс спя от болка. Вчера носих една чанта 3 кг и още по пътя болките в срамната кост така эагрубяха, че почнах да ходя като дървено човече клатушкайки се. И като цяло не мога да си вдигна крака и да эастана на един, болките са адски, примерно при обличане. Сега чета в нета, че такова силно раэхлабване на мускулатурата (эсбравих термина, а и не мога да го преведа) е предпоставка эа секцио, от което си ме е страх малко и не го искам честно каэано. Има ли някоя от вас с такъв проблем и наложило ли се е секцио? Опасно ли е, ако не е секцио? Иэобщо энаете ли нещо по въпроса?

И аз наскоро бях така цели 2 седмици...адски болки и едва се движех. После започнах да правя целенасочени упражнения (виж за Symphyse & Beckenboden ) и о, чудо, болките изчезнаха! Не знам дали е съвпадение или не, но не е излишно...

Ей точно този първия термин (симфиза?) имах предвид. Благодаря, ще погледна. За Beckenboden правех до скоро едни упр., ама много ограничено, защото не мога да си вдигам краката по отделно (имам чувството, че срамната кост ще ми се счупи), не мога да правя повечето от тях. Имаш ли някое конкретно видео, което правиш или линк от нета с твоите упр?

# 190
Dalinda желателно е ако правиш микробиология, да пуснеш и стерилна урина. Целта е, ако случайно има инфекция и на двете места, да се лекуват заедно.

При изследвания след лечение също, защото може да се прехвърли от едното място на другото и се ако да се върнете в началото.

Тази кръв може да е още неподходяща храна, инфекция, други по-страшни неща или нищо( стрес). Но трябва да се знае от какво идва. Иначе ако е предизвикана от безобидните фактори, ще се изчистиш до няколко дни.

# 191
Имам вагинална инфекция и след лечение чакам повторна микробиология, и ме съмнява да се излекували тези бактерии защото много упорити и се борим вече почти 2 месеца. Имах Клебсиела Пневмония и Ентерококус Фекали,
надявам се да имаме успех,  че аз постоянно си имам ваг.  инфекции.
 Свързах се с АГ за резултата кръвта в урината,  каза, че както съм предполагала е от цитонамазката и да не се притеснявам и резултатите са добри.
 Иначе преди седмица пусках стерилна урина беше чиста.

Dalinda желателно е ако правиш микробиология, да пуснеш и стерилна урина. Целта е, ако случайно има инфекция и на двете места, да се лекуват заедно.

При изследвания след лечение също, защото може да се прехвърли от едното място на другото и се ако да се върнете в началото.

Тази кръв може да е още неподходяща храна, инфекция, други по-страшни неща или нищо( стрес). Но трябва да се знае от какво идва. Иначе ако е предизвикана от безобидните фактори, ще се изчистиш до няколко дни.

# 192
Аз също имах кръв в урината и левкоците, точно след взимане на проба за микробиология и цитонамазка в Надежда.Докторът ми прегледа изследванията и не каза, че нещо го притеснява. На следващите изследвания след 3-4 седм бяха изчезнали, а нищо не съм приемала. Бъдете спокойна поне докато ви отговори Simple Smile Вероятно не е нищо сериозно

# 193
С двете ми бременности в късните месеци страдах от тази силна болка. Дори не можех да си надигна крака да си обуя обувките при все, че не бях качила никакви килограми освен тези на бебета и води. Две естествени раждания имам. Аз го свързвах с прекомерната тежест върху костта и вероятно и позицията на бебетата. Доста рано и двете се бяха разположили на старта за раждане, но си изчакаха срока. Просто избягвай да носиш тежко, по-умерено движение. За съжаление при мен в 9ти месец вече беше толкова ужасна болката, че не можех да вървя повече от 5 метра без почивка. Всичко отмина веднага след раждането. Пожелавам ти всичко да е наред, кураж, ще мине 😉

# 194
Здравейте,не знам за тук ли ми е въпроса,но ще пробвам…  имам въпрос към жените раждали секцио?))) като забременяхте след секцио отново (в моя случай 5г. По-късно) болеше ли Ви белега , дали е нормално?

Общи условия

Активация на акаунт