Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 73

• 37 786
  • 791
  •   1
Отговори
# 510
Със сигурност има бременност, странно, че уринарният тест не я засича.
Може би наистина е ниско за такова закъснение, аз бих пуснала отново кръвен 48ч след първия кръвен, за да се види дали добре нараства. И след това на лекар, за да види какво се случва.

# 511
Здравейте дами, с две седмици закъснение и ЧХГ 530 , дали има бременност според вас ? Теста вкъщи е негативен.
В един и същи ден ли са правени двата теста?

# 512
    Сигурна съм, че за 73 теми все се е обсъждало, но не ми е възможно да ги изчета, та да питам.... Как процедирате с боядисване на коса и гел лак маникюр през бременността?

# 513
      Сигурна съм, че за 73 теми все се е обсъждало, но не ми е възможно да ги изчета, та да питам.... Как процедирате с боядисване на коса и гел лак маникюр през бременността?
      Както и преди бременността. И на фризьор , и на маникюр си ходя редовно.

# 514
      Здравейте дами, с две седмици закъснение и ЧХГ 530 , дали има бременност според вас ? Теста вкъщи е негативен.
      В един и същи ден ли са правени двата теста?

Аз бях така. С отрицателен уринарен тест в 7 г.с. . Правилно те съветват да пуснеш още едно ЧХГ.
      От моята камбанария- бременност има, но сигурно си с късна овулация и за лекар е рано.

# 515
      Добър вечер, не пиша за първи път, но наистина се притеснявам кръвните ми бяха добре и то преди цикъл. Днес ми беше очаквания цикъл, но имам менструални болки, сякаш всеки момент ще ми дойде. Не постоянно, за около минута и после спира, като седна и спира. От няколко дена е така . Притеснявам се, първа бременност ми е.. Благодаря предварително

# 516

Мислите ли, че бих могла да използвам този крем и за себе си с цел хидратация на лицето?

# 517
      Джани, аз имах такива болки до средата на девета седмица - всеки ден по няколко пъти. Попитай лекар какво можеш да приемаш за тях. Неприятно е и се тревожех, но минават.

Как избирате сутиени за кърмене? Гледам на HM размерите и не мога да реша. Все едно не съм си купувала сутиен никога.Rolling Eyes

# 518
      Кое точно на сутиените е проблем? Иэчисляването на подгръдната е ясно: с метър под гърдите. Чашката се иэчислява като премериш обиколката в най-иэпъкналата част на бюста и от нея иэвадиш подгръдната. Примерно при бюст 90, подгръдна 70 раэликата е 20, което е чашка Д. Коя раэлика на коя чашка отговаря има по таблици в нета.

Ако става дума эа кой раэмер да вэемеш-аэ си купих 75Д, макар сега да съм между 75 и 80Д, эащото подгръдната може да се увеличи с удължител эа сутиен, но не може да се скъси. След раждането очаквам да отслабна и эатова не вэех още по-голям раэмер от сега, а дори по-малък в обиколката (имам удължител).

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 00:23 от snowwhite12

# 519
      snowhite предполагам че Welt се колебае за размера и по-конкретно за чашката, защото след раждане гърдите нарастват още.
      Welt трудно е да се даде съвет, защото при всяка жена е различно.. но аз бих взела поне един размер по-голям (или поне на мен с толкова ми се увеличи бюста по време на бременността и след раждането).

# 520
      Да, именно за това става дума. Че сега какъвто и да взема, не мога да предвидя как ще са нещата като се налеят гърдите особено в началото, а да са леко пристегнати от неудобен сутиен гърди по време на кърмене не е като да са леко пристегнати в обичайна ситуация. Затова и ми е малко на магия покупката.
      Поръчах два модела и от единия два размера, за да пробвам, пък то ще е каквото стане и ще купувам пак. Не ми се затрупва с вещи, които само да се чудя къде да слагам, а сутиенът не е и нещо, което би ми било удобно да дам на някоя приятелка, ако на мен не ми е както трябва.

# 521
      Бътърфлай, това увеличаване на чашката неэависимо от намалянето на теглото ли се случва? Примерно ако първият месец след раждането са паднали 4 кг от иэписването, въпреки това ли нараства от С на Д/Д на Е и тн?

# 522
      Гърдите порастват и след бременността, дори и да отслабнеш, освен ако не взимаш лекарства за спиране на кърмата предполагам.
      Разбира се, случаи всякакви, но е много възможно да се вдигне с една-две чашки размерът. Ако пък бебето не суче по-дълго време и се напълнят, тогава става страшно 😅
      Не мисля, че зависи от теглото, а от хормоните и кърмата.

# 523
      След раждането бях -12 кг от теглото си при забременяването (т.е. не просто не съм качила, свалила съм немалко по време на бременността), и пак съм 2 номера отгоре на сутиените, а вече почти месец след раждането, още нарастват гърдите, а аз продължавам да свалям кг. Не го мислете, че е като да отслабвате във фитнеса на общо основание, тук действат други закони, грубо казано. Аз удобен сутиен за кърмене така и не намерих, с изключение на един на Триумф и пак предпочитах без него вкъщи, честно казано. Инвестиция в нощници за кърмене или такива тип риза ми бяха по-смислени. То с първото дете така и не ми се получи кърменето, та бях пръснала доста пари по неудобни сутиени, затова сега смених тактиката, този път кърма има, та оценявам. Трудно е да се предвиди всичко, колкото и да ни се иска, така че най-добронамерено бих посъветвала да не се презапасявате предварително.

# 524
      Това эвучи много гадно. Т.е. ако преди бременността съм била 70Д, да очаквам при кърмене и достигане на обичайните ми кг да стана 70Е/Ф? Эначи със 75Д съм уцелила, ако се увеличи до 70Е само. 😄
      Иначе аэ си вэех и сутиен на ,,бравадо", при който само трябва да энаеш подгръдната си и акушерките препоръчват, ако се купува по време на бременност в последния месец, подгръдната да е малко по-малка от таэи в 8-9 месец примерно, эащото след раждането веднага спадала. Това го четох на няколко места. Или поне преэ бременността да е плътно стегнат под гърдите. Чашката на тоэи сутиен е почти универсална при скок до 2-3 раэмера в нея.

Иначе эа сутиените на ХМ си е по-рисково, да. Аэ вэех само един комплект.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 10:03 от snowwhite12

Общи условия

Активация на акаунт