Готови ли сте за промяна? Включете се в нашата #SwitchToDove мисия!

• 18 046
  • 459
  •   1
Отговори
# 375
Да имам къща в планината.

# 376
Искам да си оправя зъбната захапка, това много ме тормози.

# 377
Да се науча да плувам.

# 378
Да ослабна след бремеността.

# 379
Да спортувам повече и да си взема изпита по Теория на числата.

# 380
Да подобря здравословното си състояние.

# 381
Да спра да се страхувам от високо

# 382
  • Варна
Готова съм за промяна за много неща - искам да живея в къща, да сваля 5 кг., да се втурна в ново професионално предизвикателство.

# 383
Имам нужда от рестарт, чувствам се изнервена, неспокойна и напрегната. Усещам, че не се справям с много от нещата, които са ми в ежедневието, а не искам да е така, сякаш ми липсва мотивация. Имам нужда да се събера, да влезна в ритъм и да стана по-организирана.

# 384
Да завърша висшето образование

# 385
Искам да намеря решение за промяната в потта ми след прекаран коронавирус. Нямам никакви последици, освен, че потта ми мирише много по-различно и силно от преди, което ме кара да изпадам в неловки ситуации на работа или извън нея. Понякога 5 мин след душ съм се изпотила вече. Често взимам със себе си резервна тениска за през деня.

# 386
Моята нужда е да започна да се храня и движа здравословно. В този забързан живот ми е изключително трудно, а всички знаем колко е важно.

# 387
  • Варна
Да сваля излишните килограми.

# 388
  • София
Аз започвам да излизам с приятели в планината всяка неделя. Ще с постарая да организирам разходки, защото се чувствам много добре сред природата.

# 389
  • пловдив
Искам да сваля едни 15кг, за да се почувствам добре в кожата си

Общи условия

Активация на акаунт