Хитринки за всякакъв случай - 29

• 50 546
  • 741
  •   2
Отговори
# 150
Има ли някаква хитринка за закрепяне на наддюшек без да му се зашиват неща, изобщо без да се ощетява по някакъв начин?

# 151
  • оттам, откъдето започва България
Може ли хитринка...откъде да си намеря филтър за влагоабсорбатора? Неговият филтър се пере (черен, въгленов, порест, с дупчици), но уж можело да се купи нов от магазините за домашни потреби...А досега не съм открила. В Зора, Технополис също не открих. Има някакви филтри, но не са точно такива и не знам дали са подходящи. 🤔 Искам да имам поне един резервен, за всеки път когато го пера. Да не се налага да чакам да изсъхне...Сега ползваме машината всеки ден, а и времето на съхнене е повече...

Би ли споделила каква марка и модел е влагоабсорбаторът ти?
И предишният и сегашният ми влагоабсорбатор са с филтър като на климатик, т.е. пластмасов - миеш, подсушаваш и слагаш. Та затова ми стана интересно и ако не те затруднявам - сподели. Simple Smile

# 152
https://ae04.alicdn.com/kf/H4b8fd5a9e26e4936935646aa69d67ddap/4.jpeg

Ей такова някой виждал ли е? Искам да си надигна крачетата на дивана, за да минава робота отдолу.
В магазин за мебелен обков трябва да има, или в строителните хипермаркети. Заради височината на плотовете в кухнята, се наложи да повдигнем готварската печка с още пет сантиметра, от там купихме нови крачета. Има различни височини, метални, включително и такива, които се регулират. От Икея
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 18:10 от 💙 Clo 💙

# 153
Ниe купихме крачета, които се регулират на височина дори - тези са https://rosi.bg/krak-metalen-reguliruem-51-h5070100-mm-3564.html , но те се завинтват с винтове и няма как това да стане, без да се махнат предишните. Така, като на картинката, не може да стане върху стария крак, но точно такива пък наистина има в Aliexpres
https://a.aliexpress.com/_mqRI31U

# 154
Диваните са тежки, като седнат и трима човека отгоре, няма ли да се смажат тези крачета, които papi6 показва?

# 155
Крака за мебели има всякакви - и железни, и дървени, и пластмасови... Изберете си.

# 156
Диванът си има крака, няма как да се махнат, общи са с рамката на самия диван. Но му трябва малко височина още, за да си спестя излишни навеждания.
Би трябвало да не се смачкват, уж за това ги рекламират.Но ми се искаше оттук да ги взема, за 4 крачета чак от чужбина да поръчвам, има да ги чакам.

# 157
Ми изрежи си трупчета от дърво и с двойно залепваща лепенка ги залепи под крачетата на дивана.

# 158
D & A, влагоабсорбаторът е от Лидъл. Не знам какъв му е моделът, но обикновено го пускат около началото на август. Тази година в Лидъл пускаха 2 вида, нито един  е беше като нашия. Ето такъв е филтърът /изглеждаше ми най-обикновен, мислех, че няма да е проблем да се купи резервен, но не намирам такъв никъде, вкл. и онлайн/:
Скрит текст:
Черната мрежичка е филтърът и се слага в тези пластмасовите решетки:

# 159
Виж в упътването . Никъде ли не пише откъде могат да се купят резервни части ?
Ако има телефон на сервиз , може да ги попиташ откъде може да се поръча/купи въпросния филтър .
Може да пишеш и имейл на Лидл .

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 23:45 от blueberrу

# 160
Да пиша на Лидъл е добра идея.
В упътването ангажимент не поемат, пише нещо от сорта, че въгленови филтри могат да се намерят почти във всички магазини за домашни потреби...Аз и затова реших, че много лесно ще намеря. Но не...🙂 Гледах някакви филтри за кухненски абсорбатори, но не съм сигурна дали са подходящи...🤔

# 161
Поне на снимките прилича на тънък слой от някакъв дунапрен. Не знам обаче къде може да се проучи какъв тип дунапрен че те са сто вида пяна...Ако може да се установи това, лесно ще си набавиш, че и в количества да си имаш да сменяш.
Това ако не успееш с техния сервиз, де. Няма ли някъде отзад или отдолу на уреда стикер с модел и евентуално IAN или как му се казваше на този номер?

# 162
IAN номер си има, кутията е на много недостъпно  ясно, но трябва да го пише в упътването. Но в него няма номер за поръчка, така е описано все едно е някакъв много лесен за откриване консуматив 😆, но изобщо не е като да си купиш нови батерии, примерно. Намирам онлайн, но все "изчерпани".
Натка, леко по-твърдо е от дунапрен, поресто, дупките не са много малки (явно е важно, за да минава въздухът)...

# 163
А, сега прочетох че било с въглен. Иначе това казвах - дунапрени има от толкова много видове пяна че свят да ти се завие, ако беше просто това, щеше все да си намериш някъде. Ама явно само на снимката изглежда така.
Според мен пиши на Лидл да те свържат със сервиз там или да ти дадат координати. Май Бушона е за всичките им уреди ама знам ли ги, може и да не е само този сервиз.

# 164
  • оттам, откъдето започва България
D & A, влагоабсорбаторът е от Лидъл. Не знам какъв му е моделът, но обикновено го пускат около началото на август. Тази година в Лидъл пускаха 2 вида, нито един  е беше като нашия. Ето такъв е филтърът /изглеждаше ми най-обикновен, мислех, че няма да е проблем да се купи резервен, но не намирам такъв никъде, вкл. и онлайн/:
Скрит текст:
Черната мрежичка е филтърът и се слага в тези пластмасовите решетки:

Този филтър дали ще ти върши работа?     https://www.pazaruvaj.com/aksesoari-za-otoplitelna … 197/   

Доста е скъп обаче.

Общи условия

Активация на акаунт