Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 164
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Отмених палтото аз.
Поръчах яке и парка от About you, направо се улях.

Есенция, ще чакам снимка на твоето, като го получиш 🙂

Имам и друга поръчка от 25, която все още може да се отмени, никакво движение няма. Но нея си я искам и ще чакам.

# 226
Няма бутон отмяна, ще си я взема значи.

# 227
Няма бутон отмяна, ще си я взема значи.
Можеш да не я взимаш, съответно да не я платиш.Когато от Спиди пристигане известие, има линк , оттам избираш Разпореждане, Отказ - нещо подобно беше и така без разправии отказваш доставката.Спиди ще им я върне в Румъния.

# 228
От 25.11. чакам това яке, не можах да го пробвам в магазин, поръчах наслука най-малкия размер, дано ми пасне Grinning
Не е идеалният модел яке, ама за парите си .. абе промоция Grinning
Някой дали го получи, да даде отзиви? Grinning Хич не ми се занимава с връщания и чакане на пари.
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … 5/4989782/2013612

# 229
  • Бургас
Кое е якето?
ПП видях линка. Много добре изглежда!

# 230
  • София
Ей хора, не вярвам да са ви последните 20-30-50 лв. Аз също се оплаквах, защото нещата с връщането не бяха ясни. Но след като тръгна новата система, нещата вървят, макар и бавно.
А на ЧП навсякъде има забавяния, дори при при реномираните търговци.
От 25.11. чакам това яке, не можах да го пробвам в магазин, поръчах наслука най-малкия размер, дано ми пасне Grinning
Не е идеалният модел яке, ама за парите си .. абе промоция Grinning
Някой дали го получи, да даде отзиви? Grinning Хич не ми се занимава с връщания и чакане на пари.
Много ми хареса цветът, ти XS ли поръча? Ако иначе си S, сигурно ще ти стане.
По принцип онлайн много повече неща ми хващат окото, виждам как биха стояли, отколкото наблъскани и висящи от закачалките в реала. Като добавя и опашките пред пробните - съвсем.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 12:34 от Cuckoo

# 231
Голямо дебнене му метнах, 36 успях да нацеля, нямаше 34 Grinning Като цяло ту имаше размер, ту нямаше. Чист късмет си беше да го хвана. Grinning
Ще споделя като дойде пък, ако не ми допадне може да го предложа тук.
Иначе ще си остана без ново зимно яке Satisfied Но нямам никакво развитие на поръчката, само получена е.

В близкото Уайкики май не съм засичала 34 размер яке, като цяло май са им уголемени. Бях мерила едно дълго, черно, промазано кожено, ми то огромно 36 номер, а хем не съм чисто дребна.

# 232
Якето е хубаво, дебело изглежда - ако си търсиш такова. При якетата често има уголемяване, така че ако наистина си С, този по-малък размер може би ще пасне.
Аз пари по сметка нямам - от три поръчки неща върнах, но засега няма да вдигам пушилка. Ще изчакам да станат десет дни поне.

# 233
Да, точно такова си търся. То и по модела си личи, че е леко уголемено, със 38 е тя и й е бая голямо Grinning Затова смятам, че ще ми е ок 36.

# 234
  • Пловдив
И аз искам такова яке, ама до коляното да е...това много дълго.

# 235
И аз очаквам дългото яке, но в черно и 38 размер. Дано не ми е много широко нагоре, понеже съм между С и М. Вече има доставка 6.90лв. Безплатна е за поръчки над 65 лв както беше преди. Радвам се, че си поръчах доста работи и се възползвах от промоциите.
Още не са ми дали отговор какво ще правят с моята липсваща свещ. Но ще ги подсетя.

# 236
Днес си получих поръчката от 22.11.2021 г., като вътре липсва една от дрехите, отбелязали са я като "продуктът не е открит" и са й приспаднали сумата.

# 237
Моята поръчка от 25.11 още няма никаква развръзка. Хубаво имат много поръчки, ама това са си 6 дни.

# 238
  • Пловдив
Аз си облякох днес бялото пуловерче и много страдам, че нямаше М-ка от другите цветове...Дали ще заредят пак?
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … 0/5123266/1548081
Даже е била и още намалена...ццц...аз за 17 я взех.

# 239
Ей, имам товарителница вече.

Общи условия

Активация на акаунт