Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 753
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
Бени, чакаме кръвния. Успех!

Благодаря, и аз го чакам и рефрешвам на всеки 5 мин., но днес оптимизма ми се изпари и не мога да си го обясня Thinking

Току що излезе, пълна катастрофа Weary  ЧХГ <0.100 на 9-ти ден, бластоцисти Disappointed Relieved Weary Sleepy
Това беше от мен и последния ми опит Weary

Защо последен? Disappointed

# 616
  • Велико Търново
13 ден от трансфера. Притесняваме само TSH, другата седмица ще си запиша час за ендокринолог.
Момичета, пожелавам ви да изпитате това щастие!! Горе главата на всички, когато не се получи, винаги има надежда следващият път да е вашият!!! ❤️

# 617
Момичета,13 ден след ЕТ  ЧХГ- 369,40. 🍀добре ли е
Успех на всички,всички сме минали през мноооого,за да стигнем до +
Вяра и много търпение

# 618
  • София/Севлиево
Бени, много съжалявам.Ако имаш сили за още един опит не се отказвай.
На момичетата с + тестове честито и лека бременност ❤️

# 619
Записвам се и аз! Kissing Heart
Пожелавам успех на всички!
Нека по Коледа всеки сбъдне своето чудо! Hands Pray

# 620
Момичета,трябва ли да ме  притеснява това,че на
9 ти ден след ЕТ чхг е - 138.30
11 ден чхг- 264.70
13 ден - 369.40. 😔😔

# 621
Cherry15 мила, това не е математика и не винаги 2+2=4, не се притеснявай, бременей си спокойно и мисли позитивно, все пак каквото има да стане ще стане нищо не е по нашите сили. Стискам 🤞 на прегледа всичко да ти е наред. 💞🍀

# 622
Здравейте! Днес пуснах ЧХГ на 11 ден на 3 дневни ембриони и е 17,2. Има ли някакъв шанс да има бременност?

# 623
AnnieB, надежда винаги има, а и ембрионите са 3 дневни, повтори теста след два дни и те чакаме с хубав резултат. Успех 🍀🍀

# 624
Cherry15 мила, това не е математика и не винаги 2+2=4, не се притеснявай, бременей си спокойно и мисли позитивно, все пак каквото има да стане ще стане нищо не е по нашите сили. Стискам 🤞 на прегледа всичко да ти е наред. 💞🍀
Благодаря много,силно се надявам всичко да е наред наистина. След толкова отрицателни теста и борба...❤🙏🙏🍀🍀

# 625
Благодаря на всички за куража!Наистина е тежък пътя по който вървим и трябва много сили,търпение и борба, но понякога човек просто се уморява и пада психически,особено след години опити.Но пожелавам на всички по едно Коледно чудо и догодина да имаме подаръци под елхата вече🙏🙏🙏🎄🎄🎄

# 626
И при мен днес беше трети неуспешен опита, с един ембрион на 5 дни. Кръвен резултат 2.58. Наистина не мога да си го обясня защо не се захваща Sad
Борбата продължава, не се отказвайте и вие, трудно е. И това, което ни убива, ни прави по-силни. Успех на всички и бременни и небременни! 😐😌

# 627
Здравейте, след трансфер съм! Редувам прегнил и зарзио. Иглата на зарзиото е ужасна и много трудно пробива кожата😰😰😰, имам синина. Има ли някакъв трик за по-лесно поставяне? Умирам от ужас когато дойде деня за зарзио😭

# 628
Успех на всички в темата. Flowers Four Leaf Clover

Някоя от вас да е правила трансфер около 25-тия ден от МЦ? За такъв ден ми се очертава трансфера /ЗЕТ/ и ми е притеснено, че е късно. Правих биопсия за имплантационен прозорец и се надявам, че е съобразено, но все пак... Доколкото разбрах биопсията не показва проблем. Забременявала съм след трансфер на 21-ви ден, но 25-ти ми се струва много. Rolling Eyes

# 629
Моят трансфер също беше на 25 ти ден при Доктор Стаменов. Така излезе от имплантационният прозорец. След 10 дни ще видим дали има резултат. От 15 трансфера никога не съм имала положителен резултат. Така че и сега не се надявам.

Някоя от вас да е правила трансфер около 25-тия ден от МЦ? За такъв ден ми се очертава трансфера /ЗЕТ/ и ми е притеснено, че е късно. Правих биопсия за имплантационен прозорец и се надявам, че е съобразено, но все пак... Доколкото разбрах биопсията не показва проблем. Забременявала съм след трансфер на 21-ви ден, но 25-ти ми се струва много. Rolling Eyes
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт