Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 750
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
Трик няма,просто още след 1-2 поставяния иглата му се изтъпява и трябва после по-голям натиск при биенето за да станат нещата...
Здравейте, след трансфер съм! Редувам прегнил и зарзио. Иглата на зарзиото е ужасна и много трудно пробива кожата😰😰😰, имам синина. Има ли някакъв трик за по-лесно поставяне? Умирам от ужас когато дойде деня за зарзио😭

# 631
Момичета, здравейте! Един въпрос ме мъчи и не ми дава покой! Моля Ви да ми дадете съвет дали да се притеснявам или да се успокоя. Днес беше моят ембриотрансфер на 5 дневен бластоцист. Преди трансфера бях чела, че трябва да лежиш поне 20 минути на стола,на който ти правят манипулацията (поправете ме ако греша). Днес, в момента,в който ми поставиха ембриона,нямаше и минута и ме накараха да стана от стола, да седна в количката и да ме закарат до леглото, за да лежа там!! Вие знаете,че едно ставане от този стол изисква усилие, после лягането на леглото също! Сега чета, че подобни движения още в първите минути не са ок и могат да изместят ембриона от правилното място и да доведат до извънматочна бременност! Моля Ви, кажете ми при вас как е протекъл ембриотрансфера? Местили ли са Ви или сте лежали неподвижно известно време? Ще бъда благодарна ако леко ме успокоите.

# 632
Аз не издържах и отидох до тоалетната. Забременях и родих.
Не мисля, че е драма. Колко хора след секс ходят до тоалетната или да се хигиенизират, пък забременяват и без да искат. Не се вглъбявайте, тези мисли не са ви приятел.

# 633
Galetosweet, стискам палци. Flowers Four Leaf Clover И аз съм при д-р Стаменов. Simple Smile

# 634
Момичета, на вас дават ли ви снимки на ембрионите ? В моята клиника след 3 опита , нито една снимка не съм виждала. Правих и ПИД. Бях на консултация при док от Мемориал и беше изненадан, че нямам снимки и тогава се замислих.

# 635
Момичета, на вас дават ли ви снимки на ембрионите ? В моята клиника след 3 опита , нито една снимка не съм виждала. Правих и ПИД. Бях на консултация при док от Мемориал и беше изненадан, че нямам снимки и тогава се замислих.
Аз съм само с един трасфер към момента и само ми ги показаха на екран.

# 636
На мен ми ги даде ембриолога, непосредствено преди трансфера. Две снимки даде на ембриона и от самия трансфер дадоха още една. За Мемориал.

# 637
Момичета да ви попитам понеже за пръв път слагам през ден прегнил от 100.той оказва ли внимание на чхг и теста. И над колко трябва да е стойността да знам че не е от прегнил?

# 638
Atacama, в МЦ "Щерев" винаги са ми давали снимки!
Galetosweet, на мен при предишни опити са ми били Хориомон 5000 и винаги е отчитало +. Единият път  В-HGG 6,75, а другия 17,80
Sad

# 639
  • София/Севлиево
На мен снимка ми дадоха само след СЕТ,който бе неуспешен.Но аз никога не съм и питала за такава...

# 640
  • Пловдив
Аз имам един СЕТ в Селена и ми дадоха снимка на ембрионите, след като ги поставиха. На моята приятелка, тя беше ЗЕТ, също и дадоха. Явно всяка клиника си има различна практика.

# 641
И на мен никога не са ми давали, за клиника в София става въпрос и честно казано  не виждам и смисъл- и да го гледам и да не го гледам, има толкова други фактори, които влияят освен външната структура.

# 642
Аз имам 4-ри трансфера и винаги са ми давали снимки на ембрионите, ако са били два ембриона в един трансфер и на двата имам снимки. Може би различните клиники практикуват различно.

# 643
На мен в Надежда винаги са ми давали снимка.

Относно Pregnil, аз слагах през ден след трансфер и резултата на 12-ти ден на 1 5-дневен беше 1,6, тъй че според мен съвсем малко качва стойностите, надали може да се обърка бременост заради него.

# 644
И на мен в Адела с два трансфера съм винаги са ми давали снимки на ембрионите. Явно във всяка клиника е различно. В интерес на истината има доста успешни бремености на ембриони и с фрагменти,както и нa перфектни ембриони без имплантация или завършели с аборти. Всичко е Божа работа 🤷♀

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 18:44 от Милото

Общи условия

Активация на акаунт