Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 438
  • 779
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте ! Имам налични лекарства в Лондон, така като за сега сме решили да починем малко повече след поредния неуспешен опит 🥺
Някой знае ли актуални цени на лекарствата в момента ( Пролутекс, естрофем и пролутон )?

Здравейте. Извинявам се, че така нахлувам.
Кои лекарства имате?
Благодаря

# 646
Здравейте, нова съм в темата.
Вчера ми беше тестът след зет на 5 дневни. 15ти ден - чхг 3607. Прегледът ми е след празниците - на 04.01.
Дотогава ще се побъркам от вълнение ❤️
Моля за съвети относно хранене и движение в тези първи дни. Благодаря 🌞

# 647
Revolving Hearts ЧЕСТИТО!
Сигурно са близнаци с това високо ЧХГ Heartpulse
Относно храненето- някъде бях чела бразилски орех, арония, цвекло, сушени кайсии....
Здравейте, нова съм в темата.
Вчера ми беше тестът след зет на 5 дневни. 15ти ден - чхг 3607. Прегледът ми е след празниците - на 04.01.
Дотогава ще се побъркам от вълнение ❤️
Моля за съвети относно хранене и движение в тези първи дни. Благодаря 🌞

# 648
И според мен са близнаци, моето на 14 ден беше 3737 с две точици.
Аз слушах тялото си - лежах когато ми се лежеше, но задължително се раздвижвайте през деня, защото е важно за кръвообращението. Задължително топли крака, не се къпете с гореща вода (аз така се къпех и всеки път след къпане кървях... Докато разбера защо кървя, станах 9 седмица). От бразилския орех може по 2-3 на ден, а и като цяло от ядките може по 50гр на ден (казано от репродуктивен специалист).

# 649
Благодаря ❤️ Четох за плодове, салати, витаминозни храни ..
Ако са близнаци , ще е епично - на 28 г. 1,55 съм, 44 кг - торен бръмбар върху топчето си виждали ли сте 😄

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 12:19 от Elly_28

# 650
Благодаря ❤️ Четох за плодове, салати, витаминозни храни ..
Ако са близнаци , ще е епично - на 28 г. 1,55 съм, 44 кг - торен бръмбар виждал върху топчето си виждали ли сте 😄
Яж каквото ти се яде, но с мярка. Последните седмици ми казаха сладко да нагъвам за да качват, така че яж всичко, освен забранените за бременни храни.
Аз съм 166 и забременях 47кг. Ден преди раждането в 37 седмица (+11кг):

Пожелавам на всички тук да щръкнете така.

# 651
Момичета, здравейте! Един въпрос ме мъчи и не ми дава покой! Моля Ви да ми дадете съвет дали да се притеснявам или да се успокоя. Днес беше моят ембриотрансфер на 5 дневен бластоцист. Преди трансфера бях чела, че трябва да лежиш поне 20 минути на стола,на който ти правят манипулацията (поправете ме ако греша). Днес, в момента,в който ми поставиха ембриона,нямаше и минута и ме накараха да стана от стола, да седна в количката и да ме закарат до леглото, за да лежа там!! Вие знаете,че едно ставане от този стол изисква усилие, после лягането на леглото също! Сега чета, че подобни движения още в първите минути не са ок и могат да изместят ембриона от правилното място и да доведат до извънматочна бременност! Моля Ви, кажете ми при вас как е протекъл ембриотрансфера? Местили ли са Ви или сте лежали неподвижно известно време? Ще бъда благодарна ако леко ме успокоите.
                                                                                                     Няма проблем да те преместят след трансфера аз бях по същия начин при мойте трансфери и в момента съм в 8 месец с близнаци успех стискам палци. 🍀🍀🍀

# 652
Здравейте мили момичета! Вчера беше моя първи преглед след положителен тест и се видя плоден сак. Лекаря ме вика другата седмица пак на преглед. От вълнение забравих да попитам дали има нещо притеснително или просто така трябва. По последната дата на месечния цикъл трябва да съм в 6г.с. Кога най-рано се чува сърдечена дейност и възможно ли е да не е чула вчера и за това да иска да ме види другата седмица пак? Притеснявам се дали всичко е наред.

# 653
Здравейте, да питам при вас как е бил трансфера? Доколкото знам присъства доктор, сестра или акушерка е незнам и ембриолог. При мен обаче нямаше ембриолог🤔 Всичко си направи докторката. Иначе всичко мина нормално!

# 654
Във МЦ "ЩЕРЕВ" влиза ембриологът, представя се, информира ви за състоянието на ембрионите. Когато репродуктивният специалист е готов да осъществи трансфера, ембриологът подава пипетата с ембриончетата. Вашият лекуващ лекар ги трансферира, след което ембриологът проверява под микроскоп пипетата, дали не е останало нещо в нея.
Здравейте, да питам при вас как е бил трансфера? Доколкото знам присъства доктор, сестра или акушерка е незнам и ембриолог. При мен обаче нямаше ембриолог🤔 Всичко си направи докторката. Иначе всичко мина нормално!

# 655
Благодаря! Явно навсякъде е различно. Все пак резултатът е най-важен🤗🤗🤗

# 656
Здравейте и от мен ☺️
Трансфера ми беше на 9.12., на два петдневни ембриона.
Дата за тест е 21.12,но от нетърпеливост днес взех един обикновен ( Lady test) от аптеката и беше отриьателен.
Според вас раничко ли е било за него 😔
Успех на всички от сърце!

# 657
Аз мисля че 6-ти ден е твърде рано за тест от аптеката. Аз съм правила на 8-ми и показа съвсем бледа втора чертичка почти не забележима. На 10-ти ден кръвния тест потвърди положителния резултат! Успех ти желая 🍀🍀
Здравейте и от мен ☺️
Трансфера ми беше на 9.12., на два петдневни ембриона.
Дата за тест е 21.12,но от нетърпеливост днес взех един обикновен ( Lady test) от аптеката и беше отриьателен.
Според вас раничко ли е било за него 😔
Успех на всички от сърце!

# 658
След отрицателния резултат и аз реших че е било рано.☺️
Дано да е така. Сега ще си чакам датата и това е 🙏
А според вас, това че нямам никакви болки, подути и болезнени гърди и т. н към какво може да клони.
Не знам, ама от днес вече почвам да психясвам яко.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 17:24 от vkrysteva

# 659
И аз психясах тези дни!!!🤪🤪🤪
7-ми ден ми е на 1 петдневен. Само търся симптоми, барам циците барам корема, разглеждам се в лицето в очите…….все търся😆 Още от 2-рия ден сънувам психарски сънища и се събуждам най-късно в 6 ! Навън още тъмно аз кукуряк. Тези дни много скитосвам ( 3-4 часа) съм  навън. Малко ме придърпва от тук от там ама пийна едно но-шпа и лягам😁 Много ама много го мисля дали ще стане , само това ми е в главата🤯🤯🤯 Твърдо съм решила ,че ще си направя тест(кръвен) на 14-ден! Вярата ме крепи!!!

Общи условия

Активация на акаунт