Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 443
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
Момичета,дайте мнение моля.
Чхг 9 ти ден на 5 дневни Е -138.30
Чхг 11 ден - 264.70
🍀🍀🍀

# 601
На мен ми звучат като две хванали се здраво дечица 🤩 Честито!

За сравнение при мен резултат на 1 5 дневно : на 9ти ден - 97,6; на 11 ден 221

Момичета,дайте мнение моля.
Чхг 9 ти ден на 5 дневни Е -138.30
Чхг 11 ден - 264.70
🍀🍀🍀

# 602
Благодаря за коментара!
И аз съм на клексан през ден по препоръка на доц. Русев и натаспин 2×1 назначен от аг. и още сумати прогестерон 😳 Не ми миришат добре нещата, но ще видим до къде ще го докараме 🙂
Започва обратното броене Relieved
Присъединявам се и аз към чакащите Grinning

Имам един въпрос, който не можах да задам на лекарката,  защото не бях видяла резултата. Тя го бе видяла и каза, че е добър (става въпрос за прогестерона - на трети ден след пункция и прием 2×1 циклогест). А той е 430.400 nmol/l.
Не е ли много висок Flushed ?

Да, мега висок е. При инвитрото ми миналата година моят беше 468 nmol/l след хиперстимулация с изпуснати да се спукат фоликули (съответно много жълти тела), което е 147 ng/ml. Идеалният резултат е между 20 и 40 ng/ml, представи си 147..... Според доц.Русев с толкова висок прогестерон, кръвта се сгъстява прекомерно и се затруднява имплантацията. Аз бях на Фраксипарин + Аспирин, заради тромбофилия. Следващите ми лекари не могат да повярват на този прогестерон, казват, че е невъзможен такъв резултат... Не знам и аз какво да мисля и какво да те посъветвам, знам само че не е нормално.

# 603
Здравейте и от мен!За пръв път пиша,но мие притеснено.Днес мие 12 ден след трансфер и от толкова разочарования вече изпитвам ужас да ходя да си права тест,нооо ще трябва да отивам...Нямам никакви симптоми,освен болки в кръстта чат пат,за разлика от първите 2 неуспешни опита.Сега съм с трети опит на 2 ембриона на 5 ден.Дай Боже на всички ни успех...🙏🙏🙏

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 14:58 от Lale7

# 604
Здравейте момичета минавам да ви кажа че имам прогестан 50 ако някой има нужда.... Успех

# 605
Здравейте отново!Нямам добри новини Sad
Трети неуспешен опит😪Има ли някой при който също не се получава имплантация и защо е така?Този път правихме и биопсия и рвмс лепило се изготви от моя кръв,имплатационен период се изчисли и пак резултатът е 0.09MmIU/mu... имам вече чувството,че не го и изследват,а слагат същия резултат от предишните пъти...

# 606
  • Велико Търново
Трети неуспешен опит😪Има ли някой при който също не се получава имплантация и защо е така?Този път правихме и биопсия и рвмс лепило се изготви от моя кръв,имплатационен период се изчисли и пак резултатът е 0.09MmIU/mu... имам вече чувството,че не го и изследват,а слагат същия резултат от предишните пъти...

Много съжалявам 😔😔 дано се разбере защо не става имплантация. Аз с първият ми опит бях 0. Днес си чакам резултатът.

Поплачи и после горе главата!!! Успех следващият път! ❤️❤️❤️

# 607
  • София/Севлиево
При мен след първите два успешни донякъде(защото приключиха с миседи) последваха 4 неуспешни трансфера(последният бе биохимична бременност),имах правени два ЕРА теста.Чак последния бе успешен до край...

# 608

Само не губи кураж. Повечето тук имаме доста неуспехи.
От сърце ти желая да разберете причината за липса на имплантация и следващия път да е успешен!

# 609
При мен след първите два успешни донякъде(защото приключиха с миседи) последваха 4 неуспешни трансфера(последният бе биохимична бременност),имах правени два ЕРА теста.Чак последния бе успешен до край...

Защо се наложиха 2 ЕРА теста? Различно ли показаха в крайна сметка?

# 610
  • София/Севлиево
Между първият и вторият бяха двата миседа и докторът ми поиска да направим още един ,за да няма изместване.В крайна сметка резултатите бяха идентични.

# 611
Бени, чакаме кръвния. Успех!

# 612
Бени, чакаме кръвния. Успех!

Благодаря, и аз го чакам и рефрешвам на всеки 5 мин., но днес оптимизма ми се изпари и не мога да си го обясня Thinking

Току що излезе, пълна катастрофа Weary  ЧХГ <0.100 на 9-ти ден, бластоцисти Disappointed Relieved Weary Sleepy
Това беше от мен и последния ми опит Weary

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 11:07 от bennie99

# 613
Много съжалявам да прочета тази новина!
 Sad  Защо последен, недейте така! Не се отказвайте! Винаги има надежда. Сега съберете сили и се вдигнете духом. Ние мислено сме с вас!

# 614
Мога ли да попитам пролутекс освен в корема, къде другъде могат да се бият?

Общи условия

Активация на акаунт