Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 556
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
Знаете ли кога най-рано може да покаже един пиклив тест?  На две 5 дневни ембриончета,свеж трансфер беше
Моя показа на 6 ден, но не е гаранция.

# 526
Знаете ли кога най-рано може да покаже един пиклив тест?  На две 5 дневни ембриончета,свеж трансфер беше
А имахте ли менструални болки от време на време

# 527
Благодаря, Елънче, следя те в другите теми и стискам и аз за теб Flowers Four Leaf Clover

# 528
На мен ми беше в четвъртък трансфера на 2-пет дневни снежинки,който са ми последни.Дано коледното чудо се случи и на нас😘

# 529
Аз по принцип нямам менструални болки преди да юи дойде. Единственото, което беше странно е, че ме тресеше и постоянно ми беше студено.

# 530
  • Велико Търново
Аз по принцип нямам менструални болки преди да юи дойде. Единственото, което беше странно е, че ме тресеше и постоянно ми беше студено.

Аз съм четвърти ден, и е същата работа, тресе ме, а нямам температура, постоянно ми се лижи, боли ме коремът като преди цикъл, и нямам апетит, гади ми се. Този утрогестан ще ме побърка, миналият път бях на циклогест и по никакъв начин не го усетих.
Пожелаваме си това да е добър знак!

# 531

Аз съм четвърти ден, и е същата работа, тресе ме, а нямам температура, постоянно ми се лижи, боли ме коремът като преди цикъл, и нямам апетит, гади ми се. Този утрогестан ще ме побърка, миналият път бях на циклогест и по никакъв начин не го усетих.
Пожелаваме си това да е добър знак!
Мен ме втрисаше на 2рия ден от ЕТ вечерта и това беше. Корема обаче ме наболява точно като пред цикъл...ужас. това ми е 4ти трансфер. Моля се за всички да имаме чудо за Коледа

# 532
Момичета, кръвен тест нали не може да мине по здравна каса? Имам час с направление утре. Съмнява ме, но все пак?

# 533
Не, не се поема от ЗК

# 534
Здравейте! Някой има ли излишни ампули Прогестан 50 мг или Пролутекс 25 мг?

# 535
Привет, днес ми е 9-ти ден на едно красиво бластоцистче. Вчера уринен тест с бледа втора черта, днес ЧХГ-15.6
Много, много се надявам и се моля след два дни да се е удвоило, може и утроило 😊.
Късмет и успех на всички🍀

Ъпдейт 2.12 - За съжаление днес пикливия ми тест и бледа черта няма, така че май приключиха нещата

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 09:07 от Elle99

# 536
Здравейте! На 30.11 направихме ЗЕТ на 2 тридневни ембриони. Искам да попитам вие докрай на теста ли лежахте и то погръб ли? Blush

# 537
Нищо ли не ви каза лекаря? Питайте го, всеки случай е индивидуален.
На мен например ми казаха да лежа 30 мин след трансфера, да не качвам стълби и да не пътувам същия ден, друго всичко нормално. От следващия ден ми казаха, че мога да си продължа нормалното всекидневие, но да не вдигам повече от 5кг. или други тежки натоварвания.

Здравейте! На 30.11 направихме ЗЕТ на 2 тридневни ембриони. Искам да попитам вие докрай на теста ли лежахте и то погръб ли? Blush

# 538
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Днес ми е 9-ти ден след трансфер на едно 5 дневно ембронче. Правих сутринта тест и резултата е отчайващ: ЧХГ: 0.26 mIU/mL, а прогестерона: 54.20 nmol/L. Няма на какво да се надявам нали, с тези стойности мисля че опита е неуспешен. Мисля да спирам всички лекарства и да се обадя до клиниката да съобщя. Какво е вашето мнение? 😭

# 539
                                                                              Няма такова нещо като лежене по гръб или както и да е било... лично лекар ми го е казвал просто не се натоварвайте физически и не вдигайте тежки предмети, иначе обичайните домакински задължения съм си ги вършила без проблем, стискам ви палци и дано се похвалите с 2 чертички. 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт