Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 546
  • 779
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета днес ми е 8- ден от ЗЕТ но нищо не усещам!До вчера като,че ли гърдите ми бяха мо напрегнати.Колкото наближава датата на теста ме обзема страх🤷♀Вие как сте?

# 541
Здравейте момичета, аз приключих днес с Чхг - 31,80 на 16ти ден. Толкова ми е тежко и трудно, но ще се съвзема и продължа.
Колко време почивка си давате между опитите ?

# 542
Здравейте момичета, аз приключих днес с Чхг - 31,80 на 16ти ден. Толкова ми е тежко и трудно, но ще се съвзема и
    продължа.
    не се отчайвай много е трудно,но освен да се държим и да продължим няма начин

# 543
    За отчаяние място има само няколко дни, докато се отърся. Оттам борбата продължава

# 544
    [quote author=g-ja mim link=topic=1378922.msg43906343#msg43906343 date=1638467114]
    За отчаяние място има само няколко дни, докато се отърся. Оттам борбата продължава
    [/quote] Аз имам 4- опита от който 2-имах бременности но не докрай!Първият път забременнях и родих в 6-месец.2- рия път пак забременях сложиха ми2- ембриончета станаха 3-бебета след което разбраха,че ми е къса шийката на матката и махнаха 2-те редуцираха ги остана едното,но влезна инфекция пукна се мехура и пак родих преждевременно.Сега ми е 5-опит с последни 2-снежинки на 7.12 ми е теста ако нищо не е станало ще чакам 1-година и пак на ново ще почна.

# 545
    Здравейте момичета, аз приключих днес с Чхг - 31,80 на 16ти ден. Толкова ми е тежко и трудно, но ще се съвзема и продължа.
                                                                                           Нормално е да ти е тежко, и аз минах от там каквото и да ти кажем тук ще е малко... но главата горе и недей да падаш духом и да се съдиш или обвиняваш... свеж трансфер ли беше? Ако решиш можеш да ми пишеш и на лични.

# 546
    [quote author=g-ja mim link=topic=1378922.msg43906343#msg43906343 date=1638467114]
    Аз имам 4- опита от който 2-имах бременности но не докрай!Първият път забременнях и родих в 6-месец.2- рия път пак забременях сложиха ми2- ембриончета станаха 3-бебета след което разбраха,че ми е къса шийката на матката и махнаха 2-те редуцираха ги остана едното,но влезна инфекция пукна се мехура и пак родих преждевременно.Сега ми е 5-опит с последни 2-снежинки на 7.12 ми е теста ако нищо не е станало ще чакам 1-година и пак на ново ще почна.
    [/quote]
    И твоя случай не е никак лесен, но при мен лошото е,че правя по два три фоликула, защото съм с един яйчник

# 547
    Аз имам 4- опита от който 2-имах бременности но не докрай!Първият път забременнях и родих в 6-месец.2- рия път пак забременях сложиха ми2- ембриончета станаха 3-бебета след което разбраха,че ми е къса шийката на матката и махнаха 2-те редуцираха ги остана едното,но влезна инфекция пукна се мехура и пак родих преждевременно.Сега ми е 5-опит с последни 2-снежинки на 7.12 ми е теста ако нищо не е станало ще чакам 1-година и пак на ново ще почна.
    И твоя случай не е никак лесен, но при мен лошото е,че правя по два три фоликула, защото съм с един яйчник
    [/quote] да но все пак правиш яйцеклетки не ти трябват много 1-да е но да е качествена.Много момичета успяват със по 1-ембрионче.Незнам и аз понякога си мисля,че не ми е писано да стана майка,други викат не ти е дошло времето то станах на 35 вече изобщо незнам как ще се случват нещата

# 548
    Flowers Four Leaf Clover

[/quote] да но все пак правиш яйцеклетки не ти трябват много 1-да е но да е качествена.Много момичета успяват със по 1-ембрионче.Незнам и аз понякога си мисля,че не ми е писано да стана майка,други викат не ти е дошло времето то станах на 35 вече изобщо незнам как ще се случват нещата
    [/quote]

Ама моля вА! Laughing Ние на по 44-45 продължаваме да кОпаме, та на 35 ще се отказвате.. Аааа, без такива! Позитивно мислене, здрава храна и движение, и никакво отказване! WinkFlowers Four Leaf CloverNature High Brightness

# 549
    Момичета,здравейте!
    Превижда ли ми се втората чертчкА или я има наистина?

# 550
    Според мен не ти се привижда. Wink Flowers Four Leaf Clover

# 551
    Здравейте мили момичета! Реших да пиша за да вдъхна малко надежда на всички. След 3 неуспешни опита, един от които извънматочна и последвали две операции и безброй изследвания, сълзи и нерви си мислех дали въобще ще видя някога високо ЧХГ, но ето 4-ти опит 10-ти ден ЧХГ-194,40, 12-ти ден ЧХГ-476,90.Силно се надявам всичко да е наред и на първия преглед, че с извънматочната на прегледа се прецакаха нещата. Не спирайте да вярвате в чудесата, дано това да е моето Коледно чудо, може и да е двойно, върнахме две снежинки 🙏 Желая успех на всички тръгнали по този труден път.

# 552
    Момичета,здравейте!

И на мен ми се привижда Relaxed Hands Thumbsup

# 553
    Момичета,здравейте!

Аз бях със същите тест линийки и моята черта беше такава. Пуснах кръвен и беше положителен! Така че смело към пускане на кръвен тест!

# 554
    Момичета,здравейте!

Аз бях със същите тест линийки и моята черта беше такава. Пуснах кръвен и беше положителен! Така че смело към пускане на кръвен тест!
    Oще не мога да повярвам...днес ни е 6ти ден след ЕТ на 2 5дневни,и препиках и ето.... утре отивам за кръвен.

Общи условия

Активация на акаунт