Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 530
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,борбени момичета!  Днес 9ти ден след ЕТ на  две 5дневни ембриончета ЧХГ 138.30 🍀

# 571
Здравейте аз все още не мога да се престраша да си направя тест. Трансфера ми беше на 25.11 на 2 5 дневни бластоцити. От време на време усещам нещо като придърпване на 2 пръста под пъпа и над яйчниците но нищо друго

# 572
Здравейте аз все още не мога да се престраша да си направя тест. Трансфера ми беше на 25.11 на 2 5 дневни бластоцити. От време на време усещам нещо като придърпване на 2 пръста под пъпа и над яйчниците но нищо друго

Здравей,
Страх не страх, кръвния тест така или иначе трябва да се пусне.
Според мен е време и би отчел правилно.☘

Чери15, честито! 🤰🏻
Ние с теб бяхме почти заедно, аз днес пуснах и чакам резултати!

# 573

Здравей,

Чери15, честито! 🤰🏻
Благодаря! Успех на всички ни !🍀🍀🍀🍀

# 574

Здравей,

Чери15, честито! 🤰🏻
Благодаря за куража

# 575
Здравейте момичета!Днес ми е 12- ден от ЗЕТ на 2- бластоцита.Днес си пуснах уринен тест-отрицателен е утре ми е кръвния,но изгубих всякаква надежда вече😌

# 576
Здравейте момичета!Днес ми е 12- ден от ЗЕТ на 2- бластоцита.Днес си пуснах уринен тест-отрицателен е утре ми е кръвния,но изгубих всякаква надежда вече😌
Здравей. И аз съм горе долу като теб. Днес ми е 10ти ден след трансфер на 6-дневен бластоцист. Понеже виждам, че при някои момичета се появява бледа черта на 7ми ден, реших и аз да си направя домашен тест на Sure Check - отрицателен.
Кръвен тест ми казаха да си направя в сряда, но надеждите ми се поизпариха.
Имах едно единствено ембрионче оцеляло при замразяване. Ако не се получи сега, после всичко пак отначало..

# 577
Аз съм с кръгла нула от днес с последното ми ембрионче, но го очаквах благодарение на ежедневните пикливи тестове още от ден 6 и разочарованието не е толкова смазващо като предния път. Сменям клиниката и продължавам напред. Успех на другите чакащи момичета.

Yana89, SureCheck са най-калпавите и няма да покаже, правете си с чувствителност 10 (SureCheck е с чувствителност 25).

# 578
Много съжалявам за отрицателните тестове, момичета. Смело напред, когато сте готови.

# 579
Момичета,

Излезе и моят резултат, 10 ден от трансфера ЧХГ 403.
Само да кажа, че снощи си направих Шуър Чек и показа супер бледа втора черта, почти го бях отписала опита.

Успех на всички! ☘💐

# 580
И на мен ми бяха последните 2-ембриончета 5-дневни.И аз отначало ще почвам но след време за тази година това ми е 3- опит.Вече сила нямам

# 581
Момичета,

Излезе и моят резултат, 10 ден от трансфера ЧХГ 403.
Само да кажа, че снощи си направих Шуър Чек и показа супер бледа втора черта, почти го бях отписала опита.

Успех на всички! ☘💐
Супер резултат,браво❤🍀🍀🍀

# 582
Момичета, искам да ви попитам, имате ли болки, тези от вас, които са неуспешни при идването на цикъла и вдигали ли сте температура ?

# 583
Здравейте! Някоя от вас има ли болки в пъпа? На 7 ден съм на 3-ри дневни. Имам правена лапароскопия декември 2019.

# 584
g-ja mim, аз си имам болки стандартно, защото съм с ендометриоза, така че не мога да отговоря, но за температурата - категорично не е нормално. Или си болна, или си с инфекция.

AnnieB, болка в пъпа може да се дължи на херния или на пъпна ендометриоза, но не и на трансфер.

Общи условия

Активация на акаунт