Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 302
  • 779
  •   1
Отговори
# 735
Хайде да ти е на късмет и да зарадваш с едно коледно чудо♥
Моят е утре....😔🤪🙄

Мерси успех и на теб ☘☘☘☘☘
Имаме нужда от коледно чудо!🤗🤗🤗

# 736
Здравейте момичета, аз си чакам тезултата от кръвния тест. В Петък(на 7ми ден) ЧХГ ми беше 10,7. Много се надявам днес поне да се е удвойло, въпреки отрицателния уринарен тест от сутринта.
Момичета къде се изгубихте,
Хайде няма ли някоя да зарадва с хубави новини ☺☺🍀

# 737
Хайде стискам палци,
Какво да ти кажа и аз се отчаях от отрицателния ми уринарен вчера, което е 10ти ден от трансфера, нооооо все пак имам надежда още 🙏

# 738
Аз затова уринарни не правя! Ако ще има разочарование да е само едно 😉
Успех ☘

# 739
Vans333 твоя тетст кога е ❄️🙏🙏

# 740
Момичета, не гледайте уринарните изобщо. Миналата година при ЧХГ над 50, уринарният показваше отрицателен. Нещата тогава не се развиха заради кухо яйце, но това е друг въпрос.

# 741
Имате ли някакви симптоми.
Аз със с нередовен стомах, менструални  болки, болки леки в кръста и напрегнати гърди.
Днес 7 ден.

# 742
Yoanna789 и при мен е същото от 1вия ден. Днес ми е 11 ден и от вчера съм и с главоболие.

# 743
Аз съм с подобни симптоми, но на мен ми е едва 3-ти ден, така че ги отдавам на прогестерона.

# 744
Vans333 твоя тетст кога е ❄🙏🙏

В сряда 🤗🤗🤗

# 745
Момичета моят първи опит приключи неуспешно. ЧХГ на 7ми ден - 10,7. ЧХГ на 10 ден - 4,49. Пожелавам успех на всички чакащи. Бъдете силни и позитивни! 😊

# 746
Същата работа съм и аз днес на 7ми ден.. С добавката че днес Циклогеста изтече с цвят, не червен но леко бежов Rolling Eyes мисля утре на 8ми ден да пускам кръвен
Имате ли някакви симптоми.
Аз със с нередовен стомах, менструални  болки, болки леки в кръста и напрегнати гърди.
Днес 7 ден.

# 747
Съжалявам момичета! Не се отчайвайте !
Нова година нов късмет!

# 748
Здравейте момичета, днес съм тук с друг вапрос. Днес е моят седми ден след трансфер, 13 ден след Прегнил  и 5 ти след една доза Декапептил. Не се стърпях и ходих да се боцна, резултата е 86 чхг.
Та моята лекарка ми тропна, че много бързам и все още може да е от лекарствата. Вие как мислите, ще ми разбият ли пак сърчицето ?

# 749
Супер е Ана, не мисля,че е от лекарствата, първо са минали доста дни и трябва да се е изчистило, а и сякаш е високо за да е от тях.
Желая ти успех, аз също съм 7 ден, какви усещания имаше тези дни? Някакви симптоми?

Общи условия

Активация на акаунт