Пазаруване от Amazon - тема №99

• 67 239
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Чугунения грил може и да не пуши зверски, има си "чалъм", но на мен ми отне доста време докато го усвоя, колко пушилки сътворих междувременно ... Но тъпо и упорито не се отказах.
Навсякъде из нета пише загряваш на макс, е добре ама като го загрея на макс макс, според моя критерии, ставаше ужас от пушека, оказа се, че моя макс и търсения такъв се разминават, сега пека и пея.

# 676
Поръчах си един фон дьо тена на лореал за 5 паунда за който дадох линк в предния ми пост и днес пристигат 3 броя в пакетче вместо един 😂

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 23:32 от Pantofka_2010

# 677
  • София
Да се оплача - закупих Гиф карта от английският амазон и реших да купя някои неща с нея и се почна мъката.... сумата в поръчката стои като платена с гифт карта, а в същото време иска и банково плащане. Писах няколко пъти на амазон и не се разбираме, те твърдят че проблема е в моята банка, а з се опитвам да им обясня че плащам с гифт карта и банката ми няма нищо общо. Съответно те искат да им звънна аз по телефона за да се разберем.  Не само че няма бонус 6 лири, ами сега и тия 60 не мога да ползвам.

# 678
  • Варна
Здравейте, аз със закъснение се навих да си купя Air fryer. Може ли да  ме посъветвате какво да търся - само на Филипс ли са добри или Тефал? Купували ли сте от Амазон, какво да дебна - много ви благодаря предварително Simple Smile

# 679
  • In transit
Последната ми поръчка беше с гифт карта в немския амазон. На стъпката, където избираш с коя карта да платиш ми беше чекната опцията да платя с гифт картата. Избрах нея и след това поръчката си мина нормално. Даже вече пътува за БГ.
Ти предварително беше ли вкарала гифт картата?

# 680
Здравейте, аз със закъснение се навих да си купя Air fryer. Може ли да  ме посъветвате какво да търся - само на Филипс ли са добри или Тефал? Купували ли сте от Амазон, какво да дебна - много ви благодаря предварително Simple Smile
Аз имах тефал,преди 2 седмици си купих Vortex на Instant pot ,в немския амазон беше 149€ ,обаче май няма наличност.Аз го купих за 210 лв на черен петък от Инстант пот БГ .Фраера е разкошен ,няма нищо общо с тефала.Спуквам го от ползване тези седмици става бързо и не пуши.Препоръчвам!

# 681
Да се оплача - закупих Гиф карта от английският амазон и реших да купя някои неща с нея и се почна мъката.... сумата в поръчката стои като платена с гифт карта, а в същото време иска и банково плащане. Писах няколко пъти на амазон и не се разбираме, те твърдят че проблема е в моята банка, а з се опитвам да им обясня че плащам с гифт карта и банката ми няма нищо общо. Съответно те искат да им звънна аз по телефона за да се разберем.  Не само че няма бонус 6 лири, ами сега и тия 60 не мога да ползвам.
Най-вероятно не искат плащане с карта, а веритифакация от банката. Ще ти иска код + смс да потвърдиш плащане, гледай си сумата, пише я.
Това е нова щуротия.
Аз плащам поръчки в английския Амазон с гифт карти. Сумата на поръчките ви е 0, защото ползвам баланс от картата, но въпреки това всеки път ме кара да веритифицирам плащане през моята банка с пин код и смс
Същото го прави, ако имам регистрирана поръчка и правя промяна по нея.

# 682
Във вторник трябваше да пристигне един телефон от италианския Амазон (подарък, не съм го купувала аз). Оказа се, че телефонният ми номер е въведен погрешно (впоследствие е актуализиран). Във вторник следобед изписваше, че не са ме намерили на адреса за доставка (при трима човека вкъщи😬, звънец не е звънял)! Доставката трябва да е с UPS...Оттогава всеки ден по няколко пъти актуализират инфото, последен статус е, че ще направят нов опита за доставка на следващия работен ден (от 30.11.)...От два дни изписва и Delay, Information not available...На телефоните на UPS Пловдив не отговаря никой. Звънях и на телефон на In Time, които май са представители на UPS- пак никой не вдига...😬 Пратката трябваше да е с "Гарантирана доставка до сряда, 01.12.". Някой друг с подобен опит?!
Дори и да приемем, че не са ме намерили на тел. номер, има и звънец! Четири дни поред чакам да доставят и вече сериозно се изнервям...Рожденият ден на детето беше в понеделник...а подаръкът още го няма 🤐

# 683
  • Варна
Аз имах тефал,преди 2 седмици си купих Vortex на Instant pot ,в немския амазон беше 149€ ,обаче май няма наличност.Аз го купих за 210 лв на черен петък от Инстант пот БГ .Фраера е разкошен ,няма нищо общо с тефала.Спуквам го от ползване тези седмици става бързо и не пуши.Препоръчвам!

Много благодаря! Този ли е - https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08SR4QD33/ref=ox_sc_act_t … KQXDYXKQ&th=1

Заглеждам и този - https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08WJBVM5G/ref=ox_sc_act_t … R8XB7XF&psc=1

# 684
  • In transit
Долче, освен да видиш къде се намира физическия офис на Интайм в Пловдив и да идеш на място да се разправяш с тях, че да не вземат да го засилят на обратно. На телефона, когато съм се свързвала с тях е било сутрин обикновено...ако има значение.

# 685
Liyan@, Аз съм доволна от този за 62 евро с допълнителна тавичка и този за 63 евро от 2019 г. Реших да взема евтини, за да преценя дали ще вършат работа.

# 686
  • София
Най-вероятно не искат плащане с карта, а веритифакация от банката. Ще ти иска код + смс да потвърдиш плащане, гледай си сумата, пише я.
Това е нова щуротия.
Аз плащам поръчки в английския Амазон с гифт карти. Сумата на поръчките ви е 0, защото ползвам баланс от картата, но въпреки това всеки път ме кара да веритифицирам плащане през моята банка с пин код и смс
Същото го прави, ако имам регистрирана поръчка и правя промяна по нея.
Много благодаря за отговора. Ако правилно разбирам, следва да имам съответната сума в картата и да "верифицирам" тоест да потвърдя картата - когато плащам в амазон не ми иска код и смс..... Плащам с виртуална карта. Сега вкарах пари и опитах да верифицирам плащане и просто си блокира парите и си ги плащам с банкова карта , а не с гифт карта. Не знам каква простоия са измислили, но написах 100000 имейла и нищо. Сега се чудя вече какво да правя.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 10:21 от dioni

# 687
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08SR4QD33/ref=ox_sc_act_t … KQXDYXKQ&th=1
Този е да и е намален още.Точно 5.7L .Аз също бях скептична ,имах евтин пак ще кажа,няма нищо общо.Вари яйце без вода го слагам за 10 мин и не се пука ,става си варено Simple Smile ,мама има евтин подлъгах я че ще стане яйце….каза че друг път няма да ме слуша.Нямам обяснение ,каква им е разликата ,но този си заслужава.Времето за приготвяне на храните е доста по кратко и събира по голямо количество храна ,има няколко функции и му връткам копчето с Т и време калто си искам.

# 688
Аз доставките си ги вземам директно от офисите на Спиди и Еконт. Не искам да се ангажирам чакане на този и онзи, и да ги търся и посрещам. Централните офиси са ми на път.
Долче,
Пред Еконт, UPS (те са на 1 място)  е кошмар в Пловдив. То и навсякъде май. Стоки, камиони, ел уреди, матраци, направо е страшно!

# 689

Имам Cosori, много съм доволна. Тефал не знам как са, от Филипс съм пробвала храна, не виждам разлика във вкуса.

Общи условия

Активация на акаунт