Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 54 777
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ако е към мен, скоро не съм имала пратки до адрес и няма как. Знае ли човек, може момчето да е променило поведението си. Иначе и в двата офиса са изключително любезни.

# 571
Аз почти не получавам на адрес, вземам само от офис.

# 572
Просто си свалете ееконт и ще си следите пратките в актуално време без нужда от бележки и прочие.
Получавате известие за подадена пратка,актуален статус, товарителница и т.н.

# 573
  • София
Просто си свалете ееконт и ще си следите пратките в актуално време без нужда от бележки и прочие.
Получавате известие за подадена пратка,актуален статус, товарителница и т.н.
Аз не позвам е-еконт, но снимам товарителницата, с която пращам и следя пратката. Винаги на сутринта е доставена. Но в такива претоварени дни може в склада да се забавят с имейлите.

# 574
  • София
Еконт нямат практика да дават листове с товарителници, не че се ослушват. Но май имат нововъведение, вчера получих смс-и за две пратки, които върнах.
Другото не коментирам, аз работя с 3 техни офиса и в трите са млади момчета, които веднъж не съм видяла да се ослушват и мързелуват. Касови бележки и ресто винаги ми дават. Съсипват се от работа, единия офис ми е срещу тераса, веднъж не са си тръгнали на време горките. Особено по това време на годината. Въобще не ми е зор да получавам пратки в неделя, в крайна сметка всеки има нужда от почивка.
От двата офиса на Спиди, с които работя също съм много доволна.

# 575
Ползвам приложението на Еконт, но в него висят като подготвени пратки, които съм получила преди 1 месец... А вчерашната, която не можаха да ми доставят, защото не бях вкъщи, пише че е в офис на получател, като тя е от НМ и е за доставка до дом адрес. За нея пък вчера получих три имейла и три съобщения, но никакъв вариант от сутринта до вечерта в какъв часови диапазон евентуално ще мине куриерът... Кой стои вкъщи в събота цял ден да чака куриер? Така че не ми е от особена полза това приложение.

# 576
  • софия
Днес Еконт (Разсадника) работи извънредно до 13 ч. 🙃
Хем съм по темата, хем не съвсем. Ако някой очаква нещо, може да провери.

Чета темата, но още не съм стигнала до сайта да поръчам. Един ли е, два ли са сайтовете за поръчка, не мога да насмогна 😆

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 12:30 от zvаnchе

# 577
Ползвам приложението на Еконт, но в него висят като подготвени пратки, които съм получила преди 1 месец... А вчерашната, която не можаха да ми доставят, защото не бях вкъщи, пише че е в офис на получател, като тя е от НМ и е за доставка до дом адрес. За нея пък вчера получих три имейла и три съобщения, но никакъв вариант от сутринта до вечерта в какъв часови диапазон евентуално ще мине куриерът... Кой стои вкъщи в събота цял ден да чака куриер? Така че не ми е от особена полза това приложение.
Видял като подготвени товарителници те за връщане,я не получените вече пратки.
Когато ви изпращат нещо ви дават и товарителница за връщане - това и виждате като подготвено.
Щом не са могли да ви я доставят я съхраняват в офиса!? Къде да я пише 😀
За часови диапазон мисля,че се плаща допълнително.
Не работя в Еконт и нямам акции там да не си помислите нещо😀 просто помислете преди да зачеркнете нещо като неработещо.
Сега примерно чакам пратка от Емаг по Европът - там дори в сайта не им работи проследяването…ако не се бях обадила нямаше да разбера,че има проблем с пратката и неуспешно доставяне. Уж вчера трябваше да ми я доставят коректно - още не се е случило…та може и по-зле.

# 578
  • Варна
Бележка си поисках, но ми казаха, че такава недавали при връщане. Моя е грешката, че не снимах баркода от кашона, ама връщам за първи път. Дано забавянето е поради натовареност.

# 579
Оф, добре! Браво на Еконт! 🏆

# 580
  • София
Видял като подготвени товарителници те за връщане,я не получените вече пратки.
Когато ви изпращат нещо ви дават и товарителница за връщане - това и виждате като подготвено.
Щом не са могли да ви я доставят я съхраняват в офиса!? Къде да я пише 😀
За часови диапазон мисля,че се плаща допълнително.
Не работя в Еконт и нямам акции там да не си помислите нещо😀 просто помислете преди да зачеркнете нещо като неработещо.
Сега примерно чакам пратка от Емаг по Европът - там дори в сайта не им работи проследяването…ако не се бях обадила нямаше да разбера,че има проблем с пратката и неуспешно доставяне. Уж вчера трябваше да ми я доставят коректно - още не се е случило…та може и по-зле.
Много лоши спомени имам аз с тази фирма 😁 Като кажем, че не съм поръчвала по празници или Черен петък.

# 581
Мнения за обувки докерс и по-точно тези ако някой има?

# 582
Момичета, помагайте моля с работещ код.

# 583
*Камея това ми звучи като моя Офис, който ползвам (Борисова-Видин). И Спиди имам мааалко по-далечко Simple Smile
Аз ще си търся кубинки или боти тип Кларк.
Дънките на Only пусат ли боя при пране - тъмносини или черни? За 40-42 кой номер да поръчам се чудя?!

# 584
  • Пловдив
Само в приложението ли мога да си въведа банкова сметка за връщане на парите? Цял ден днес търся в профила ми, но на настолния компютър и не успях да открия опция. В приложението видях къде е, но по-удобно ми е да работя с компютъра.

Общи условия

Активация на акаунт