Януарчета 🍁🌦️🌬️❄️☃️- тема 4

• 7 491
  • 216
  •   1
Отговори
# 105
Носихте ли нещо в раницата като за  първи ден?

# 106
Да разбира се мечо с което спи пижами бельо и пантофи. Резервни дрехи също, не се побраха в раничката сложих ги отделна чанта. Сега като отида ще занеса вода бутилирана, пластмасови чаши, мокри кърпи, салфетки, тоалетна хартия, течен сапун. Това искат от яслата, таксата поема общината от няколко години насам. Сутринта попълних някакъв документи ,че ми е второ дете и за 50% намаление в полза на общината.
Избра си обувките кои бях купила за яслата сложи си и чантата. От месец носи една раничка пълни я с дрехи и отива на първия етаж при бабата 😄. Тренираше за днешния ден. 😅

# 107
Спинка ли там ?
Учудвам се за чашите,но явно навсякъде си имат списък,аз незнам още какво ще ни искат,но ще попитам 🙂

# 108
Да спа вземах я в 16:00 часа.

# 109
Вашите деца обичат ли да играят
с пластелин?🌞
Днес взехме едно бурканче с една формичка от Лидл пробно за първи път.Много й хареса,концентрирана,правихме кекс във формата 😄,таралежче и др.🥳🥳🥳
А мислех че ще й гадно и няма да иска да го пипне

# 110
Харесва им, на аз не харесвам пластелин.
Малкото откъсва парчета хвърля ги на земята лепят се на килима ужас.
Днес е 5 откакто малкото ходи на ясла, от първи ден спи там. Харесва и сутрин малко реве на влизане за каката. Вечер излиза с усмивка и обещание да дойде пак.
Аз пък напуснах старата си работа търся нова. Намерих де но чакам за по подходяща. Иии се надъхах да уча магистратура 🙈🙉🙊.

# 111
Браво kikair, само така! Много ми харесва, когато споделяте и нещо за вас, защото не сме само майки!
Аз съм на старата си работа още ,но се записах да уча нещо съвсем различно. Едва смогвам и безгрижните игри с детето ми липсват ужасно,но все си казвам,че е и за нейното по-добро бъдеще!

# 112
За много години момичета!
Да сте много здрави и една спокойна и усмихната година!
На дечицата, чиито рожденни дни вече минаха и вече порастнаха желая много весели игри и приключения!

Изчетох всичките страници с коментари, които бях изпуснала за един месец 🤣
Ние се преместихме вече официално във Варна и лудницата е пълна. Спалнята ни е цялата в кашони с вещи 🤦🏻♀
Изкарах вече и два дни на новата работа, за сега всичко изглежда обещаващо.

След трудни първи дни, малкия смея да кажа, че се адаптира в яслата, влиза с бодра крачка без да мрънка ( нещо, което в Сф не се случваше). Това мн ме радва, а и от яслата и госпожите сме доволни , поне засега.
Имаме и нов рекорд за посещение на яслата без да боледува, ама дето се вика да не се хваля и да дърпам дявола за опашката….

Нашата тема за РД ще е колички, защото човека Бръмка денонощно ( даже и бълнува понякога Бръм Бръм 🤣)
Поканили сме две приятелски семейства с дечица на същата възраст, ама с ремонта вкъщи и кашоните незнам как точно ще стане 🤣🤣🤣🤣, но съм твърдо решена , ММ да му мисли как ще мести и какво ще прави , хихи

Извинете за дългия коментар ☺

# 113
Поли, добре дошла. Ако това ще те успокои ние още нямаме врати на нито една стая. Така изкарахме коледа, НГ и рд....а и без пердета бяхме....нооооо важното е да сме здрави.
Вие в коя ДЯ сте, аз още не мога да избера къде да кандидатстваме, двоумя се между 3 ясли в района.
Моите сега са на тема приказки с Кумчо Вълчо. Наричат го Кънчо и само това чувам Кънчо това, Кънчо онова....имат плюшена играчка ну пагади и само го разнасят...

# 114
Еми морския въздух му харесва,затова ходи с желание на ясла хихи
Морски чада ♥️
Мони пък по цял ден Пепа,та Пепа и цялото й семейство какво правили,пускам по малко детско и е голям фен на Пепа 😄😄😄.

Има маса с две столчета много си я харесва сяда,заиграва се даже на др стол нарежда семейството прасета 😄

# 115
Alba, така е , важното е да сме живи и здрави , другото са бели кахъри Simple Smile

в ДЯ Чуден свят е малкия ( по диагонал на Варна мол) ,
вие в кой район сте ?
Ние сме на Лятно кино, но тук няма ясли , а за градина нямаме и шанс ( че нямаме уседналост) , но тази ни е на 5-10 мин с колата, а и е нова след ремонт, госпожите са прекрасни, и ни е супер за сега. Догодина с градината ще го мислим наново

# 116
И Беболина по цял ден само за Пепа говори 😂! Кара баща й да я рисуват,има и играчка Пепа и цял ден грух-грух напред назад!

# 117
В Левски сме. Тук има много градини ясли....то и затува ми е чуденка...къде... Има една ОДЗ Славейче, която е с басейн, но други пък са с много добри отзиви като отношение към децата, та съм в голяма дилема от месец.

# 118
Нашия РД, който е на 21-ви рязко пропадна, защото майка ми най-вероятно е Ковид, а живее с нас. Трябваше свекърва ми да дойде от Бургас, но и казахме да си седи сега вкъщи. Децата донесоха нещо от яслата, те оздравяха, аз и баща им се разболяхме, но нищо сериозно. Обаче майка ми от днес е много зле, ЛЛ каза, че било рано за PCR, та ще чакаме до петък. Дано се разминем, че ако се проснем всички, не знам кой ще се оправя с децата. Тъкмо спряха да кашлят..

# 119
Много неприятно ,аз винаги боледувам а децата като по тежко го карам.
Голямата кашляше малкото се сополеше уикеда. Оправиха се за ден два и пак са на ясла и градина. Мен ме удари сериозно запушен нос гърлобол навсякъде ме болеше гласът взе да изчезва не се разминах без антибиотици.
Вчера ме тресеше през нощта, писна ми спах с чорапи напоени с ракия днес съм добре. Не мисля че е ковид по скоро вирус или настинка. Температура нямам.

Общи условия

Активация на акаунт