Януарчета 🍁🌦️🌬️❄️☃️- тема 4

• 7 626
  • 216
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета здравейте,

Честита Нова Година! Желая ви здраве и благоденствие!
Честит 2-ри рожден ден на всички януарчета , имаме и декемврийчета, да растат живи и здрави, весели, засмяни, много безгрижни и нека имат едно вълшебно детство !!! ❤
Нашия рожден ден беше на 16ти в неделя.
Имахме чудесен празник, малко рисковано бях поканила в едно клубче в София всичките си приятелки, не малко към 25 с дечицата, от които повечето са на 2 годинки - с майките се запознахме от гимнастиката за бременни и си останахме до днес близки, та и децата покрай нас. Повече от половината не дойдоха, но купона беше голям, повиках им куклен театър , много се забавляваха. Ама да ви кажа честно аз също. Голяма емоция беше за мен. Темата беше Пес патрул.
Ние временно го спряхме от ясла, за да ваксинираме бебето, все със сополки от баткото. Та сме хоум офис тримата. Мислих, че ще ми е зор, ама две здрави деца се гледат по-лесно от две болни. А и нещо не останах с добри впечатления от яслата.
Чакам пролетта с нетърпение , навън времето минава много по-бързо.

# 121
Браво Рей, да са ти живи и здрави, да растат любознателни и да имат щастливо детство.

# 122
Моника на 2 !

Мислех,че тази година снимките ще станат по-сполупливи ама греда 😄😄😄Още преди да съм снимала тортата,точно я слагам на масата и я викам за снимка и тя й удари една лапа хахах замазах положението колкото можах,после не искаше да се снима,хиляди уговорки 😄Догодина живот и здраве някъде навън в детски център 🎂🎂🎂
И нашата тема е Пес патрул-Скай по точно 😄😄рокля,торта,подаръци!
Здраве за всички деца!❤️

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 23:16 от Mimi9999

# 123
Честито на Мони, са расте здрава, любознателна и щастлива.

# 124
и аз вечерта преди Рд на малкия светнах + . След ден и мъжът ми беше с ковид и така всичко се отмени. Слава богу вече сме по добре, като оздравеем ще си го отпразнуваме. И малкия дава + , но няма абсолютно никакви симптоми, дано не се прояви нещо. Пети ден вече пазим къщата и детето учудващо се държи прилично, още не е полудял съвсем Wink
Мн подъл този вирус, писна ми вече, толкова ми
липсва всичко са си е постарому, да не се страхуваме да излезем, да прегърнем близките си … депресиращо ми действа това “ ново нормално” Sad

# 125
Вече и децата свикнаха....
Мама няма маска,мама забрави маска ...

Как сте с памперса?🙁
Мони има желание за гащи,казва Мони иска гащи.Но като цяло се стиска,ако седне на гърне не прави нищо и  бърза да става ...и си иска пак памперс...

# 126
И аз имам проблясък с едното дете и гърнето. Обаче не смея да махна памперса заради студа, все си викам малко да се стопли....и така мига си отлита....
Момичета много ми е трудно, да обеснявам време. При тях всичко е сега и веднага. Думи като „изчакай малко”, „по късно”, „след малко”....въобще не разбират. Искат ли нещо, трябва веднага да се даде, направи....и т.н. Не чакат нито да се нахраня, нито в тоалетна да вляза, нито вода да пия. Като не им се угоди, просто застават на главата ми и почва рев и дърпане за ръка. Ми то ми се отщява да ям/пия и т.н Омръзна ми да крещя постоянно, спокойствие никакво.

# 127
Днес вечеря един час 🤯🤯😤почва,спира,подканям я 🤯направо....

# 128
Разбирам те albaaa на същото положение съм каката иска нещо малкото нещо на мига. Постоянно повтарям изкакай чакай рев сълзи докато не го получи особено малкото.
С тия маски направо кво да кажа, вчера беше намерила едно и го сложи под завивката да спи с него...

# 129
И моите хич не могат да чакат. Едната мога да я разсея с нещо и да забрави, но другото девойче е толкова проклето, не знам на кого се е метнала. Всичко трябва да се случи сега,веднага и на момента. Нито се отказва, нито иска да изчака. Почва да реве, да пищи, да се тръшка и не спира докато не стане на нейното. Явно не съм и поставила граници и знае, ще с рев всичко става, но нямам нерви вече. По цял ден викам, карам се, изнервят ме супер много. Като си дойде баща им са най-послушните деца, и той не може да ме разбере защо съм толкова нервна. Нямам търпение да се върна на работа и той да ги погледа 2 дни самичък, без аз да съм там.
Днес ги пуснах на ясла до обяд, да взема малко въздух. Дано да изкарат няколко дни поне без да се разболеят пак.

# 130
Ние се редуваме с ММ да гледаме Беболина, защото работя от доста време вече. Онзи ден се прибирам вечерта и го гледам смачкан,изнервен, с главоболие...Щял вече да работи без почивен ден,казва,не може да издържи натоварването в къщи 😂

# 131
И Тони е така,  всичко сега и веднага иначе рев и хвърляне на играчки.
Заканила съм се каквото хвърли от яд, да хвърля през прозореца. Тези сцени са само когато съм вкъщи. Понеже два месеца вече съм на работа,  когато е сам с баща си или майка ми е най -доброто дете.

# 132
Участвате ли в някои фейсбук групи за януарчета във фейса.
Ако да може ли линк на лично.

# 133
Честит празник момичета, пожелавам ви да сте винаги много обичани.

# 134
Здравейте как сте момичета?
Аз от една седмица съм на нова работа на съвсем ново място, от много дълго време вкъщи. Сутрин оставяме децата на ясла/градина (в две отделни сгради са) , а вечер аз прибирам едното мм другото.
Добре че градината е срещу настоящата работа, защото в малките населени места бързо ги прибират.

Общи условия

Активация на акаунт