Януарчета 🍁🌦️🌬️❄️☃️- тема 4

• 7 388
  • 216
  •   1
Отговори
# 135
Преди седмица бяхме на село и дядо й нещо взе да кашля,прибрахме се после аз и тя, за щастие не беше Ковид правих си тестове +в лаборатория 👍сега сме добре .
Ще звъня тези дни до градината да питам точно какви изследвания ще ни искат при започването,че нали имаше някакъв срок да важат едните нещо ми се върти две седмици🙄,аз искам да я пускам март може би 7,8 живот и здраве.🍀✅✅
Сега съм в платена отпуска.

# 136
Благородно завиждам на тези, които са се върнали на работа.  Напоследък доста често ми се налага да ходя до старата ми работа и всички много ми се радват и питат кога ще се връщам, а няма изгледи да е скоро. Не очаквах да ми липсват колегите, но след почти 3 години в къщи явно и това става.
След последните 2 дни на ясла децата хванаха вирус с повръщане и разстройство, обезводниха се и бяха 2 дни на системи. На всичкото отгоре и мен заразиха, добре че майка ми си беше вкъщи да помага на ММ. Вече нямам сили постоянно да са болни и ще ги оставя вкъщи поне до април, надявам се тогава да няма толкова вируси по яслите.

# 137
На системи в болница ли бяха,горките😕

И аз гледам в групата нашата на яслата във Вайбър все болни, а едно детенце Габи,майката писала че до края на месеца няма да ходи и преди това пак две седмици- станало месец ....

Незнам дали има смисъл от тези ясли 🙄не че после няма да боледуват ....
Уж започват,уж се връщаш на работа и се почва през седмица -за седмица, две болнични😕

# 138
В една частна детска поликлиника бяха на системи. Не сме лежали, ходихме за 3-4 часа докато изтекат системите.
Аз съм твърдо за яслите, това че моите деца боледуват, не значи че и другите са така. Имам приятелка с дете в същата група и до сега е отсъствало броени пъти. Тя обаче започна да му дава коластра, водорасли и още някакви такива добавки още лятото, може би си има значение. Но моите девойки до сега само веднъж са били цяла седмица и след това бяха 8 дни на антибиотик... Изкарват 3-4 дни максимум.

# 139
Аз съм против добавките за имунитет, то трябва да се гради а не да се подсилва.

# 140
Баба Марта днес разнася пълна кошница с цветя и на всеки на ръката връзва някаква мечта. С пожелание за здраве, радост и много сбъднати мечти!
🌞🍀🌷🌷🌷

# 141
Честита баба Марта! Мир , здраве и щастие пожелавам на всички вас и семействата ви!

# 142
Честита баба Марта и от мен. Здраве и късмет на всички малки и големи, да са румени и засмени.

# 143
Честита Баба Марта!

Ние май доста лесно се адаптираме на новото място. Детето ходи с желание на ясла и ние посвикнахме на новята работа , само да сме здрави, другото все ще се нареди!

Аз пък вече съм привърженик на имуностимулантите. Последно беше болен по Нг и ни изписаха рибно масло и витамини и от тогава не е боледувал и не е пропускал ден на ясла. А преди това всяка лека хрема стигаше да антибиотик. Предпочитам да пие имуностимуланти, отколкото антибиотици.

# 144
Поли,кое рибено масло ви изписаха?

# 145
Поли,кое рибено масло ви изписаха?

Ескимо сиропче

# 146
А витамини?😇

# 147

Wellbaby Wink

Изписаха ни и Бронховаксом по схема ( 10 дни пие , 20 дни почива) да укрепи и той, защото всяка хрема и кашлица при него слизаше надолу.

Сега се завъртя вирус в групата му и от 18 деца , 10 изпадаха ( повечето с висока температура и на антибиотик) той е само с леко зачервено гърло. Абсолютно го отдавам на комбинацията от тези витамини и т.н. , защото преди това беше нещо страшно с боледуването.

# 148
Мерси и бързо оздравяване 🌸
И аз мисля да й взема нещо преди ясла да пие,края на март тръгва.

# 149
И аз давам от 5 месеца Wellbaby, ама в такива серия сме влезнали с боледуването, че не ми се разправя чак..

Общи условия

Активация на акаунт