Януарчета 🍁🌦️🌬️❄️☃️- тема 4

• 7 486
  • 216
  •   1
Отговори
# 90
Аз днес поръчах торта 🥳🥳🥳
Не съм мислила за подарък и аз предпочитам нещо дребно и пари и каквото решим после,защото сме затрупани, тротинетки има две 😃
Баба й купи едно пиано със столче та и за него намерихме място 😃(от Хиполенд)но незнам дали е закъснял коледен подарък или подранил за РД ,че бяха с ковид.Иска ми се кухня май или маса с две столчета 🌞🌞🌞

Темата ни е Пес патрул-Скай 😇🥰

Колко отпуска си пускахте след майчинството?Тези които ходят вече на ясла,горе долу за колко време взеха да остават цял ден и да спят там ?

# 91
За коледа бях купила влакче  с вагони на релси. Счупиха го точно за 5 мин, а релсите ги разглобиха веднага и сега са из цялата къща. За РД и за нова година, им купих шкаф за обувки и гардероб за антрето Simple Smile))) Приятен подарък, хареса им Simple Smile)))) Ми така де и ние сме хора. Все пак не мислете, че са останали без подаръци, затрупаха ги роднините с какво ли не и почти нищо не оцеля до сега. Незнам защо обаче всички им подариха моливи и тетрадки и сега не смогвам да чистя стени и паркет. Добре че още никой не се сети за химикали и флумастери...

# 92
Моника си развали микрофона от малкото пиано(не от баба си)още на същия ден😃 оцеля около 8часа😃 мятка го,вади го,слага го, сурка по одеялото на спалнята,сега жичките му дрънкат вътре и не работи 🤯Веднъж писа с флумастери цялата в овита с лигавника -с ръкави бебешкия от ИКЕА,много й беше интересно.Е това й беше няма да рискувам,дигнах ги.
Иначе не драска по стените.

# 93
Ходихме на гости на приятелско семейство и те с 2 деца. Голямото им дете (5г) им даде моливи да пишат върху лист. Ейййй заприказвах се с майка им и за секунди изпуснах Хриси от поглед, така им надраска стената.....че направо я надра. Молива го изчистих от стената, ама там където е натискал, мазилката надрана...Добре, че хората не се разсърдиха, ама......още ме е срам.....не сме за никъде....

# 94
В Джъмбо има миещи се маркери. Цветовете са хубави и се измиват само с вода! Не са токсични! Втора опаковка купувам, много харесват на Беболина,това й е любимо занимание. Още със ставането сутрин вика "роисуувам" 🤣😂

# 95
Сиси, на моите им бях взела водни флумастери, които се пълнят с вода и мокрят специална книжка с картинки. „Изядоха” писеца, смучат го, вадят го...много пъти го намирах и пак го слагах, но отдавна и пълнителя го няма. ММ вече като види молив и направо го изхвърля. Нанесохме се в ново жилище, стените гладко шпакловани, боядисани, 3 месеца правихме ремонт....за няма и 10 дена надраскаха....

# 96
Същата работа и при нас писеца с вода хаха смуче се и се разглобява 😃😃😃

# 97
Алба,не се пълнят с вода. Изглеждат точно като нормални маркери,но се мият много лесно. Ето така изглеждат тези от Джъмбо

# 98
Алба, моите също изядоха водните маркери. Писеца го вадят със зъби и пак го слагат. Имат таблети за рисуване, но предпочитат химикал и лист. Купих им моливи, но щяха да си избират очите с тях.
За яслата- ходят от октомври, тази седмица за пръв път ги оставих да спят там и то не много успешно. Превали света, едната спи по 15 минути и се буди с писъци. След 4 дни на ясла пак са болни, та всичко е много относително.. Втори месец съм в неплатена, февруари май ще го изкарам в болнични и после ще му мисля.

# 99
За много години, мами!
Ние мислехме нищо да не купуваме на малкия, защото има много играчи, а с 80% от тях не си играе. Но.... не издържахме и ще получи тази играчка от нас - https://comsed.net/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8/%D0%BF%D … ;category_id=5216

От бабите и дядовците - кухня от Лидъл, Лего Дупло и пари.
Аз също съм хвърлила око на тротинетките 5в1, но мисля чак пролетта да купим.
Явно и аз трябва да купя от миещите си флумастри и пастели, защото постоянно ме моли да сунка ( рисува рисунки).
На 17 - ти, ако всичко е наред, ще го пуснем за първи път на ясла. Надявам се да не плаче много, защото е много привързан към мен, а аз скоро се връщам и нямам друг избор, не мога да го държа повече вкъщи.

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 23:40 от RFM

# 100
За рождения ден пожела торта Олаф получи си го иначе и купих чанта обувки и пантофи за яслата. Роден е на 23.12 за Коледа пожела мечока от Маша. Вече много говори и я питам какво иска отговаря.

# 101
От нас за подарък й поръчах от сайт чанта за през рамо Скай и книжка вътре с пъзели не са скъпи,но са по темата й 🙂
Вече бабите не са ме питали каквото те си решат
(Както казах искам кухня или маса с две столчета също но може и по нататък 😇)
Раница има една плюшена на първо време,тръгва към средата на март.
Другата седмица ще ходя до работа да говоря с шефката колко отпуска ще пускам

# 102
Моите са на вълна Елза и Анна купувам всичко по 2 бр иначе настава война. Кой реве кой се тръшка на земята.

# 103
Тони е фен на мечето Падингтън.  Това ще е темата за рождения ден. Поръчах блуза с Падингтън,  възглавница с Падингтън и тортата ще е с Падингтън.
Много малко неща с това мече има, а 75 лв за плюшен Падингтън няма да дам.
Дано сега на майските класирания го приемат, все пак ще е навършил 2 и ще има повече местенце, защото миналата година имаше по 2 -3 места за набор 2020 в нашата община.
Мисля,  че няма да има проблем с адаптацията, сега така или иначе ходи от 7.30 до 17.30 при баба си 😁, защото аз съм на работа

# 104
Днес малкото отиде на ясла. Тръгна със голяма усмивка държейки каката за ръка. Малко беше объркана защото каката не дойде с нея, изплаши се на входа от парноджията. Поплака малко при влизане, нормално ново място нов човек лелката. За сега чакам ако не се обадят ще я оставя да спи там така се разбрахме със сестрата. Може би ще отида малко по рано да я взема. Доколкото разбрах днес има рожден ден на едно дете надявам се с това да се разсее и да се забавлява.

Общи условия

Активация на акаунт