Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 51 231
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ма ко, точно това е проблема, че е кръв от пръста.
Благодаря ви!

# 466
  • при късмета
На един приятел, който се съмняваше, че го е изкарал си излезе положителен. После си го потвърди в лаборатория

# 467
  • София
Ок, просто не са най надеждни, това имах предвид.

# 468
След първата доза ваксина ми текна носа. И си направих такъв тест от аптеката. Показа плътна червена линия за прекарана инфекция (демек антитела от ваксината). То и тогава си беше алергичната ми хрема, ама нали сега е модерно да се правят тестове...

Ма ко - пробвай след месец с нормален тест в някоя лаборатория. Ако и той е отрицателен, ясно е работата!

# 469
  • при късмета
Смърфи, на теста пише 14 дни след заразяване и натам.
Със сигурност с кръв от вината ще е по-надежден, обаче на игленик ще стана

# 470
Вале палчета за баща ти.
При моя баща лекарствата през този месец са подействали ( вчера беше на втори преглед), продължава да ги  пие и да слуша лекарката.
ма ко тестовете при теб и тогава бяха отрицателни, възможно е да не си го изкарала. Шефа как е? Ето моите момчетата бяха в съседната стая, реално преминаваха през моята стая до печка, хладилник вярно за минути, но влизаха. Мои близки са се разделили с децата на различни етажи в къщата и голямата им дъщеря и тя се е разболяла.

# 471
  • в сърцата на децата <3
Момичета, току-що разбрах, че мой познат е починал внезапно Sad Има дете на 9, а майката на детето почина при катастрофа преди два месеца... Ми не е честно!

# 472
Ангелче...думите са излишни. Какво да каже човек... такава трагедия! Господ да му помага на това дете!

# 473
  • София
О, Ангелче, ужасно е това!
Помня случката с катастрофата...

# 474
  • при късмета
Ох, горкото дете, изобщо не мога да си представя в какъв стрес е в момента Cry Има ли баби и дядовци, Ангелче? Няма как да е честно Cry

# 475
Ангелче голяма прегръдка! Нищо честно няма.....
Вале баща ти PSA ли прави? Потърси уролог в София, който прави тънкоигленна простатна биопсия.

# 476
Ангелче, съболезнования.
Вале, препоръчвам проф. Николов от Уроелит във ВМА. Преглежда платено, чака се доста, но е страхотен човек и специалист. Не препоръчвам другите му колеги от същата практика.

# 477
Ангелче,съжалявам.То каквото и да се каже.....няма смисъл и тежест!Да помага Бог на детето !
  Вале, стиснати палци и от мен за татко ти!!!
  Боднах втора игла,надявам се са нямам реакция като при първа.

# 478
  • в сърцата на децата <3
Има баба и дядо детето, но...

# 479
  • Германия
Ох, Ангелче, горкото дете. Че е и малко. Какво ли му е на душичката милото.
Баба и дядо не могат да заменят мама и тати.

Общи условия

Активация на акаунт