Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 51 227
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • при късмета
Баба или дядо няма да заменят родителите, но ще е съвсем кошмар, ако това дете израсне по институции. Пожелавам му от тук нататък да събере целия късмет на света и все да е с него

# 481
  • София
Кафето днес е от мен:

# 482
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!
Днес започнах деня с харчене на пари 😂 Опуках една много прилична сума за около 2 минути (ММ е пословичен скъперник и беше изумен от скоростта, с която може да се пазарува... А дори не съм от най-чевръстите) - за свекитата докопах от телевизорите на 700 лева, един хладилник със 150 лева намален и за мен (разгеле!) едно телефонче. Бързи, смели, сръчни се движи с близо два бона в минута 😂😂😂😂

# 483
  • Германия
Добро утро момичета.
Ангелче, браво на теб. Важното е да има какво да се харчи Joy
И аз ще дебна черният петък, че с ММ скоро имаме рожден ден /на един ден сме/ и се уточнихме за неговия подарък. Иска къртач-перфоратор, че неговият се счупи. А аз си падам по практичните подаръци и по някоя дребна глезотийка покрай тях. Всъщност сега се сетих, че аз не съм си пожелала нищо още.

Мен ме боли само ръката, имам леко главоболие, обаче все едно съм яла змии и гущери и пия много вода. Вече си изпих месечната доза. Дано да са само това страничните ефекти. Не съм пила никакви лекарства и се надявам да не пия

# 484
Ей, Ангелче, завидна скорост, хаха. Как беше онзи лаф: Жена ми се движи със 100 лв/час в мола?!. Joy

Бабче - това ще е само! Стискам палци! Hug

Вале, това курабийки ли са или соленки? Абе, вземам си без значение сладко или солено е.

Чета Бабчето и прочитам тъч-перфоратор и си викам: ей, какви неща са измислили. Навремето бяха ръчни... JoyJoyJoy Мда, питающа нужда имам от второ кафе.

# 485
Добро утро!
Вале прекрасно кафе си турнала, обаче виждам, че одеалото си взела "на акорд" Kissing Heart
Ангелче има дни и за даване на пари... Това ти го казва също пословичен Скруч, който не натиска бутона за повече от 50 кинта Laughing Пълня кошницата и оставям мм да се оправя, че аз вдигам кръвно LaughingLaughingLaughing У дома мм е със широките пръсти и бързите решения.
БаЯ с това ще се разминеш! У дома след Модерна и тримата ни боли ръката - явно чипа е по-голям Laughing
След Пфайзер, АЗ и противогрипната не сме имали никакви ефекти.

# 486
  • Германия
Лейди аз донякъде се радвам, че има някакви ефекти. Абе бях подготвена за повече и се радвам, че всичко е ОК. Уж при втората е по-тежко, но аз имам много висок праг на болката. Правих преди години тетанус и там беше ад, че и две седмици ме боля, а ръката ми беше неизползваема направо. Не обичам да пия лекарства, дори и аналгина избягвам и си търпя до последно.

Смърфи Joy

Вале, мерси за кафето. Я да ми кажеш за какъв размер одеяло, колко прежда горе долу ти отива, че след пуловерите съм се замислила и едно такова да си изплета.

# 487
БаЯ след тетануса и при мен е така.... По принцип ние сме по-дъртички и може и за това да не усещаме нищо, но и Дългун след пфайзер каза, че нищо му няма, а него наистина го наблюдавах... Вече си мислех, че нещо гола вода са ни слагали Laughing На мм брат му е със Спутник - и той доволен от към странични ефекти Laughing

# 488
  • Германия
Лейди, викаш - ние сме калени в битките и сме станали дебелокожи Joy
Как е шоколадовата ми любов. Дай снимков материал, дори да е размазана.

Аз по принцип спя на лявата страна. Снощи нямаше как, че ме наболяваше ръката. Нощес съм се обърнала обаче и съм легнала на нея. По някое време явно съм искала да се завъртя и такъв зверски вик нададох от болка, че се събудих стресната от самата себе си. После от смях не можах да заспя, та ставах да пуша.

# 489
  • София
Привет, момичета от близо и далеч!
Изчетох всичко, което сте написали.
ВАЛЕНЦЕ, преди 6 г. на профилактичен преглед на ММ PSA показа 4.1 при норма 4. ЛЛ каза, че няма нищо страшно, но аз настоях за консултация с уролог. Взеха му биопсия от 10 полета и в 4 откриха ракови клетки. ЛЛ беше изумен.Той предполагаше, че е простатит ( възпалителен процес). Свързахме се с проф. Николов от Военна б-ца. Тогава още беше доцент. Невероятен специалист. ММ взе решение за  операция. Слава Богу, всичко мина добре. Съветвам те да не неглижирате проблема.
На всички желая спорен ден!
ПП. ПЛАМИ, как е дъщеричката ти в Богота? И колко време ще гостуват там?

# 490
Остана ли от кафето? Гарнитурата ще я подмина днес само с миришене. Така да ми се спи.....
От черния петък изглежда, че нищо няма да си купя. Доволна съм.

# 491
Абе, черният петък не е ли другия петък? Или аз пак съм бляла по баирите и не съм разбрала? Не че искам да си купя нещо, но дебна едни столове в Англия, ако евентуално ги намалят.

# 492
Нямам идея кога е, Смърфи, ама рекламите за него- бол.

# 493
И аз няма да удостоя черен Петък с внимание.На този етап нямаме остра нужда от нищо.Синът нещо ми подхвърля за лаптоп, но гъделите да си ги купува сам. Вече една година изплащаме мощен компютър.Още повече , сега срещнах частната учителка по математика."Скина си дреята"  жената от нашия убавец.Аз довечера ще му скъсам ушанките.
   Сложих вчера втора игла Пфайзер - днес съм дроб, с температура 38.3.Най-кофти е,че никак не го преценихме добре и няма как да остана у дома.
   Вале, много вкусно изглеждат курабийките, ако са това.И кафе ми се пие,но няма сила ,която да ме пренесе до магазина за кафе , на 25 м от мен.

# 494
Марулетка - а пи ли нещо? Нурофен, панадол за температурата. Но като цяло за ден минава.

Скина си дреята - как се преведжа? Joy

Общи условия

Активация на акаунт