Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 49 666
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • при късмета
Оправих се с лабораторията. Сега пък щяха да пуснат само хома индекса, как така и от трите проби трябвало  да вземат и инсулин. Говори по телефона с някой, който обработва самите проби, та ѝ обясниха, че и инсулина трябва да е трикратен, като хома индекса е само от първата. Добре, че бяхте вие момичета и масажистката Hug Не съм вярвала, че в лаборатория не знаят какво правят. Лабораторията на Медива е, чисто информативно. Или аз съм карък и все моя случай и тези около мен ще са някакво безумие
Смърфи и Бабчето, ша ва замола да си държите снега, че и насам се е запътил. Искам да съм мечка, пък

# 646
Мако, аз мислех,че само на мен се случват някакви щуротии.Това момиче, с кръвоизлива, дето мъжът и майката влизаха стаята,сещате ли се,при щерката?
  Тя снощи ми разправя, че е родила голямо бебе, имала много разкъсвания, получила кръвоизлив.И скъсала шевовете,докато се завъртала в леглото, в стаята.Затова доктора дошъл там да я шие.От цяло отделение родилки,само моята и още две родили нормално, другите секцио.С избор на екип.Познайте валят ли кинти.И това момиче, с голямото бебе, нормално раждане,така ,че я разкъсало.Абе безумства.Тоя дето прави по амнайсет секцио на ден,всички в града го знаем що за стока е.
    Иначе Веси е много приятно изненадана от отношението и вниманието на сестри, лекари, санитарки, неонатология. Аз, преди 17  и половина като раждах там синът, беше същото.На всички въпроси е отговорено внимателно и подробно.

# 647
  • Германия
Ма ко, да ги нямаме такива, няма само аз да газя снега Joy Нямам нищо против снега, имам против големите студове. Мразя жегата и големите студове. С две думи нямам угодия.

Надникнах в кучешката тема, Марулетка е пуснала 2 снимки на бебка с кучето. Много са сладки. Предполагам, че след като се наработи ще ни се похвали и тук.

След малко отивам да поспя и като се събудя дано да има вече натрупал сняг, че нещо се кани да спира.

Докато се изкажа и Марулетка писала. Ама не така, дай снимките и тук моля

# 648
  • при късмета
Ааааа, само ти ще газиш сняг и Смърфи, поне още малко. Joy Пак трябва следобяд да водя шефа при майка ми, имам да пазарувам, че с мъжа ми нямаме вечеря за днес и не го искам. Като излязох малко ме валя дъжд, после взе да обръща и спря, ама още малко да задържи, че много ще щъкам.
И още новини имам, в сряда купуваме къща. В неделя ходихме до едно село до Своге и я харесахме. Брокерката на продавачката сега се обади.
Отивам да слагам на шефа да обядва, да си напише домашните и го пращам командировка

# 649
Мако чудесни новини!

# 650
Моля, всичкия сняг да се прекомандирова към Славето.
Ели, Ма ко, Смърфи, стискам ви палци. Чакаме Валето за добри новини.

# 651
Аууу, Мако , много хубаво!Там в искърското дефиле е такава Убавиня!
   Ще ви пусна и тук снимки, ама се притеснявам да не досаждам.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 15:05 от марулета

# 652
Марулета - какво досаждане с тази наслада за окото и споделена радост!!!!!!
Да са ти живи и здрави Kissing Heart
ПРЕКРАСНИ СА Heart Eyes

# 653
Елислава палчета за детето. Дано бързо се оправи.
Пускайте палците за мен.Всичко мина много добре. Както и се притеснявах още в началото на събранието взе да ми изписва опитваме се да ви свържем и бързо бързо минах на мобилни данни, никакви засечки нямаше. Интересно преди това и след това имах и други часове, вероятно е заради друг начин за задаване на събрание заради гостите.
Мако важното е че се пази кръвта и няма да се налага ново дупчене.  Ще честитим за къщата като мине сделката, че вече имам интересни случаи.
марулета  Душичка сладка. Важно е наистина човешкото отношение особено когато говорим за появата на нов човек. Аз си спомням в отделението се смяха с мен преди 15 г когато дойдоха да ми вземат кръв, че не исках да ме дупчат, въпроса бе ти вчера не роди ли. Аз бях готова след седмица да родя отново но не и игли да ми забиват.
mariat такива да си ги нямаме, аз не искам, а получи ли го Славка и аз ще страдам.
Вчера мъжът ми пусна Кошмари в кухнята от вашия край, и след предаването ме пита искам ли да се разходим до това заведение. Познайте дали се зарадвах... Посред зима на път... Добре че ми е свикнал и ме трае.

# 654
Каква идеилия са тези снимки, Марулетка...... Пу- пу.
Джейми, освен ако завали при вас да те поканя на гости. Пък и на пицария ще ви закарам да почерпя. Срам ме е, ама още не сме сядали там(постоянно виждам да изхвърлят украси от детски рождени дни, а такива събирания се радвам, че вече не съм задължена да присъствам и организирам). Иначе за нашия край- мога да предложа чуден маршрут. Преди пандемията пращах съфорумки и до РСМакедония на разходка, пазар и хапване, но в новата действителност и тук няма да ви е скучно. Рупите, Ванга, може да се буфнеш и за кална минерална баня(безплатна Simple Smile )Хераклеа Синтика(град от времето на Александър Македонски), Мелник, пирамиди, единствената църква с името на Св. Антоний(и мощи има там), няколко винарни изби, музей на виното, хубав парк в Сандански, .........заповядайте! Има и още!

# 655
Последната обиколка във вашия район беше преди 9 години. Пещера Снежанка, Батак, Разлог( заведение там отново избрано заради Кошмари в кухнята), Добърско, Банско, Мелник ( нощувката беше при Шестака),  Рупите, Самуилова крепост, Благоевград, Рилски манастир, Стобски пирамиди, Цари Мали град, и ден за забележителности в София.
От пет години имам изготвен маршрут до Баба Вида, не знам кога ще се реализира. Една част до Трявна обиколихме, та малко претърпя корекции, но отново е за поне седмица.

# 656
Е, почти си отметнала всичко. Но, може да те прилъжа със Златолист този път.

# 657
Ама какъв сняг бълнува Ма ко! Тук пече слънце и е цели 6 градуса, аааа. Снегът го чакаме следващата седмица.

Марулетка, с такива красоти, няма никаква досада!

Ма ко - какво да ти кажа с тези лаборатории. Имах същите "емоции" с централната лаборатория на Рамус лятото. Администраторката не знаеше половината изследвания. Тук ходя в Синево - ами на светлинни години са.
Хайде сега ще стискаме палци, а в сряда да се почерпим!

# 658
  • при късмета
Какво досаждане, марулета, това е прелест!
Смърфи, при вас сега е + градуса, защото снега от миналата седмица ни го прати, нали Joy

# 659
  • София/Севлиево
Е,аз май все изпускам малката бонбонка Кати да я видя...
Благодаря за палчета,засега е добре,но още не ги пускайте.Ще ви държа в течение.
Мако онзи край около Своге много ми харесва.Там ходим на палатка-в с.Владо Тричков ,и обикаляме из района.

Общи условия

Активация на акаунт