Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 49 665
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Германия
Марулетка, ще се караме да знаеш, досаждала била.
Ели в кучешката май още стоят снимките на малката бабина красавица.
Ма ко, честито, да ни покажеш фотки от къщата като финализирате сделката.

# 661
Излязоха ми изследванията... Нищо ново под слънцето, хаха. Туй малко увеличено, онова и то малко, ама този път наистина са на горна граница. Да видим какво ще каже врачът в понеделник.

# 662
Смърфи, нов лекар ли ще ги разчита, или вече си била при него?

# 663
Ами вече бях при нея, тя е УНГ!

# 664
Значи и предния път тя е разчела подобните изследвания, така ли?

# 665
Аха! Ама при мен нищо не е в норма, та да видим.

# 666
  • Германия
Аха! Ама при мен нищо не е в норма, та да видим.
Ама Смърфи, ти си извън всякакви норми - шегувам се. Дано открият от какво е и да се реши проблема ти. Какво стана с изследванията в Германия. Може да си писала, но не се сещам

# 667
О, Професорът, който е топ инфекционистът на Германия меджудругото, каза, че според изследванията първо трябва да се насоча към автоимунните болести, после към онкологичните. Мда, ми те само едните са цяла вселена.... Та продължавам да търся, само че засега тук. Трудно е с пътуванията в момента.

# 668
Смърфи, а косопада как е?
При мен положението не се е подобрило, въпреки тежката артилерия. Щерката, обаче е много доволна от шампоаните за косопад (моите шампоани) на баба Агафия. Те са руски. Има различни видове.

# 669
Ами тъкмо си помисля, че има подобрение и хайде отново...
Тези не ги знам, ама ще видя за тях тук. Абе, има нещо дето тормози организма, ама какво е, никой засега не знае... Луда работа...

# 670
  • при късмета
Смърфи, дано открият проблема. Ти се находи по доктори и няма конкретика. Hug А за изследванията, аз не знам някой да е правил и да няма нито един резултат, който превишава някаква норма или да е под нея

# 671
Някой ако иска вятър - да пише Laughing Преди малко ходих да слагам синджирите на казаните за боклук, че бяха тръгнали за някъде......
Добрата новина е, че вече не е останало ни едно листо по дърветата LaughingLaughingLaughing и като спре дъжда - ще ми е последното чистене на градината от листа LaughingLaughingLaughing обаче има и паднали клони....

# 672
Добро утро !

Хайде и закуската да сложа.

Наспах се без аларми днес. След като вчера бях спала около 3 часа снощи в 20ч си легнах и ето ме будна пия кафе и работя по малко. Днес смятам да си поразчистя кочинката и да се опитам някакво коледно настроение да започна да създавам. Миналата година нямах желание дори и елхата не украсихме, сега смятам да натисна момчетата.
Добрата новина е, че вече не е останало ни едно листо по дърветата LaughingLaughingLaughing и като спре дъжда - ще ми е последното чистене на градината от листа LaughingLaughingLaughing обаче има и паднали клони....
Ето това би ме зарадвало и мен, вчера ходих всички пътеки в листа и вали дъжд познай дали не метох за да не се пребия, от овошките и липата не чистя освен ако не са на пътеките, но от двата ореха пада едно събиране ( горене/изхвърляне), първо това проверявам има ли още да падат.
Смърфиетка продължаваме с палците.
След вчерашния пазар в Lidl вече си имам и книга. Различна е от предходните но има интересни неща, не са само рецепти.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 08:11 от J_M_M

# 673
Добро утро. Ангелче, за първи път днес се събудих с грешна аларма.
Кофти чувство, признавам си. Лейди, след по- малко от месец ще гостувам на английска земя, моля те, от сега да изгониш вятъра и дъжда.

# 674
Добро утро!
Събудихме се със сняг, колкото Шоколада да се чуди какво чудо е това Laughing

Почерпката е от мен - вече имам 17 годишен Дългун-Кратун Heart Eyes Да ми е жив и здрав!

Мария определено ще бъде по-топло от в Киев, въпреки, че ще си на същата географска ширина Laughing
Пожелавам ти да имаш хубаво време като пристигнеш и въпреки късия ден - да можеш да се разходиш.
Иначе е много хубаво по Коледа тук. Обаче е най-добре, че ще сте заедно и ще намачкаш малката принцеса Heart

Общи условия

Активация на акаунт