Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 49 669
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Значи, взимам Славето, минаваме през Марулетка и се телепортираме към менюто на Лейди.
Ма ко, дано да се пази кръвта. Няма как да дадеш утре пак. Обременяването с глюкоза не се прави толкова често, а да не говорим в два поредни дни.
Джейми, стискам те от сега.
Обичам Коледа и Нова година.

# 631
Стискам палци Джейми, Смърфи, Мако Kissing Heart
Менюто си го избра Дългун LaughingLaughingLaughing

# 632
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!
Хайде на кафето!

Ма ко, хич не е добре захарта, вЕрвай ми. Над 5 ли е - това индикира проблем. Конкретно твоите резултати показват 100% наличие на инсулинова резистентност, с голяма вероятност и хиперинсулимия. На втори час захарта ти е под първоначалната, което ще рече, че до трети максимум си с хипогликемия. Обременяване ти правиха, нали? Ако са, звънни виж да ти пуснат и инсулин, не може и не трябва да правиш второ толкова скоро. Не знам как си като усещане и телосложение, но ако имаш за сваляне в областта на талията - 1000% инсулинова резистентност. Толкова е типично като симптоматика, че си като по учебник. Добрата новина е, че всичко е обратимо, но не и с царевичен хляб, ориз и картофи. Стриктен режим, много движение и никакви хапчета по темата. Метформина задълбочава проблема. Това в случай, че искаш да се излекуваш, де. Ако ще си спокойна пиейки хапчета и хапвайки "от всичко по малко" - решението е твое, но до сега няма случай на излекуван по този начин. Диета 9, която обичайно се предписва за диабет и ир е тотална идиотщина от преди повече от век. Много силно ти препоръчвам да прегледаш книгите на д-р Джейсън Фънг - страхотен специалист, обяснява с прости думи и има опит от години. И най-важното - не изписва лекарства!

Марулетка, охххх да ѝ нацелувате мъничките пръстенца ❤️❤️❤️
Ели, леле каква чаровна усмивка има Росен! 😍😍😍

Отивам по задачки, пазете се всички!

# 633
Добро утро.
Благодаря за кафето на Ангелчето и се подписвам под всяка нейна дума за казуса на Ма ко.
Спокоен петък.

# 634
  • при късмета
Добро утро, мерси за кафето.
Изтичах се до лабораторията, пазят кръвта. По-късно ще ми звънне жената, че главната лаборантка щяло после да дойде, проблема ѝ е, че не знаела за такова изследване като НОМА индекс, бил RОМА, да не станело грешка, това да уточни.
Ангелче, нали са в норма резултатите? И аз знам, че над 5 е проблем, но референтната стойност е написана 6.1 и лаборантката така каза. Преди изследването ми бодна пръста именно за този резултат, правел се бърз, ако е много над нормата, каза над 7, изследването изобщо не се прави. От пръста беше още по-високо, май 6.4 каза, но от вената бил по-точен.
Иначе, се отказах от опитите за правя хляб и някак свикнах без него. Ориз рядко ям, не съм му голям привърженик, но картофи ям. Даже вчера имаше картофена салата. Имам за сваляне не само около талията. Там е най-много, но за 2-3 години стана за сваляне навсякъде. Ендокриноложката каза, че са около 10 кг. И в интерес на истината, не помня колко време вече се опитвам да пазя диетата, но преди панталоните ден ми падат, ден не мога да не закопчая, сега само падат. Съвсем осезаемо е свалянето на корема, поне по дрехите, не се сещам да се меря. Домашните даже вече ги връзвам с връзката на кръста, че и до магазина не мога да отида

# 635
Добро утро! Ходих да дам кръв, ама за три години не си научих урока тук - като грее слънце, значи духа вятър, тоест шапката е задължителна. А, аз излязох без шапка и кратуната ми замръзна.

Ангелче, аз съм с всякакви такива екстри, но и само стрикната диета не помогна, докато не включих Метфогама. Най-малката доза, но без нея нищо не ставаше. После продължих така дълго време - стриктна диета и хапче. Спрях хапчето и въпреки диетата, килограмите са отново нагоре. Ако ти покажа изследванията ми, ще се хванеш за главата.

Ма ко - НОМА е индексът! Произнася се хома обаче, НОМА се изписва. Но в никакъв случай не е рома... Какви са тези лаборантки.... Angry

https://www.puls.bg/aktualno-c-6/homa-index-za-otsenka-na-insuli … ntnost-ir-n-17428

# 636
  • София/Севлиево
Добро утро.
Момичета стиснете по едно палче за голямата ми племенничка,че е в болница.Детето е направило абсцес на два зъба и е тръгнала и инфекция.Сестра ми е много притеснена,аз също.Милото ми детенце да се оправя бързо ...

# 637
Стискам, Ели!
Тя в БГ ли е или в Англия? Колко голяма е племенничката?

# 638
Ели, стсикам всички палци!Моля се да се оправи бързо!

# 639
Добро утро момичета!
Ели стискам палци Kissing Heart
Стискам и за Мако да направят изследванията!
Смърфи, твоите резултати кога ще са готови?
Днес ще правя тортата Laughing

# 640
  • София/Севлиево
На 8 години е.В Лондон са те.

# 641
Ели, за разлика от много българи тук, аз съм доволна от тукашното здравеопазване. Стискам палци. Пиши как е детенце и ако има нещо с което да помогна.

# 642
  • при късмета
Ели, дано бързо прекъснат възпалителния процес и бързо да се оправи детето.
Смърфи, знам, че се произнася хома, така го каза ендокриноложката, масажистката, която първа ме прати на тези изследвания, тя и с хранителни режими се занимава, така го казах и аз. И аз съм учудена, но нямам друг избор, освен да чакам. Дано и колежката, която чака е наясно, аз говорих само с жената, която въвежда пациентите в компютъра и после ги дава на хартия. Лаборантката,която всъщност взима кръв си имаше работа. Стискам палци за твоите резултати

# 643
А, те моите изследвания не са нищо особено - пкк, суе, црп и още някакви от лекарката.

# 644
  • Германия
Ели, стискам силно палците. Дано да се оправи бързо детето.

При нас здаваля сняг. Още е слабо и не е натрупало, но по северните страни на покривите започва да се задържа. Като натрупа ще ви пусна една снимка да му се радвате от екраните.

Общи условия

Активация на акаунт