Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 49 727
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
И на теб браво, Вале, ама в кавички. Едни кифли си замятала във фб, а нас тук ни остави на сухо.

# 166
  • София
Ми тук всички сте на диета, само аз не съм😁.
Айде добро утро, и не са кифли, а бисквитки Кукис

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 08:25 от Валенцето

# 167
Добро утро!
Да се отчета. През деня нямах температура, вечерта е до 37.6 след обяд се върнаха болките в мускулите. Тази сутрин отново без температура и без болки, до тук съм на три чая и едно кафе. Дъвча джинджифил като добавка на меда.
Гледам по тв тъкмо за Бургас за мерките, и броя на случаите. Още не са ме търсили от РЗИ но ЛЛ ме информира че всъщност от вчера съм под карантина та се оказва че съм към днешните цифри, а не към понеделник.

# 168
Оооо,Джейми, дано да си добре!Идвай на отчет!
    Смърфи,етърва е жена на брата на съпруга ми.НЕ знам как по друг начин да я наричам,  когато обяснявам каква ми е, иначе и аз не го харесвам това.А на децата ми трябва да е стринка.Те категорично отказаха да я наричат така и за тях е леля. Нашата леля не ще и да чуе за руснаците, за нея и обкръжението американците са баща и майка.НО поради близките ни роднински връзки  ние сме наложили вето на тази тема.Освен на техните чайове сме и страшни фенове на продуктите на Рошен.
   При нас е едно такова слънчево , хубаво, нищо общо с вчерашната мъгла.
  Хубав и усмихнат ден ви желая!Тук съм.

# 169
Добро утро! При нас вали бавно и напоително! На всичкото отгоре има някакви митингуващи около нас, мм едвам се измъкна за работа, ама градът е в адски задръствания. Още си кеси в колата, а е тръгнал преди 40 мин.

Марулетка, ако знаеш какви са магазините на Рошен... До нас има един на два етажа, а като дойде Коледа и го украсят е все едно си в приказка. Ще ти снимам, като дойде време.

Ами аз затова не ги знам етървите и зълвите, просто си нямам такива. Wink

Джейми, днес вече без температура и болки!

Вале, не ни гледай какво пишем за диети, аз ще се почерпя в тези Кукис.

# 170
Слънцето се опитва да пробие облаците. Спряла съм климатика и съм отворила широко вратата и прозореца.
Все пак съм от първи под карантина нещо играят на развален телефон ЛЛ и РЗИ току що ми се обадиха, сега очаквам и да ме проверят.
Смърфи обичам бонбони, те са ми един мил спомен от студентските години.
Работих почасово на пазара в Младост 1, на съседната сергия една дама( украинка) продаваше бонбони, много неща научих от нея и рецепти споделяхме.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 09:53 от J_M_M

# 171
  • София
При нас е мъгла.
Но след малко ще излизам с Бубка.
Джейми, радвам се, че си добре.

# 172
  • при късмета
Добро утро!
Джейми, да не вдигаш повече Т. Кашляш ли?
Вале, аз не съм на диета Joy
Аз имам и зълва и етърва и Славето е права. При нас в началото зълвата компенсираше липсата на свекърва, ама отдавна ѝ подрязахме мераците, макар да не липсват периодични изцепки. Joy Вече и на мъжа ми му е смешно, отначало той беше този, който повече се ядосваше, а аз последната която защитаваше сестра му и за двете семейства, но много прекали. И аз трудно се оправям с роднинските връзки и ги научих като ги свързвам с име, а не по роднинска линия. За Шефа има само "леля" и "вуйна", както е било за мен като дете, разни тетки, стринки и т.н. никога не ги научих.
Както е казала Валето, ужасна мъгла е при нас, дано се вдигне следобяд, че трябва да излизам

# 173
И при нас е мъгла.
Джейми, радвам, че се си добре.
Ах, Рошееееен. Нахлуха спомени Смърфи как ме зарадва преди години....
Вале, няма да откажа и от Кукитата.
Мъгла има и при нас.

# 174
И аз съм със зълва и етърва. Съд зълвата сме в добри отношения, макар че се влияе от свеки, но предвид, че последните месеци и със свеки ( ФБ приятел)  поддържаме някаква комуникацията се търпи. Етървата винаги е била странна, последно разбрах, че лятото не е дошла на море именно заради нас ... А ние с девера се видяхме за два часа точно. Никой не може да избира родителите и роднините си...
ма ко сутрин половин час кашля заради секрети стича ли се през нощта, сега през деня не толкова много два- три пъти на час. Суха е кашлицата.

# 175
  • при късмета
Джейми, сухата кашлица не е ефективна. Трябва да изкарваш секрети, за да не се задръстваш. При мен докато беше суха кашлицата нямаше никакво подобрение, като стана ефективна се вдигнах за 2 дни. Питай личната какво да вземаш, че аз от лекарства нищо не разбирам

Сега отворих фейса и ми изклюкари, че Люската е рожденичка. Да си жива и здрава, все така борбена и хубавата ти усмивка да не слиза от лицето!

# 176
Добро утрооооо Kissing Heart
Джейми Kissing Heart
Мако - шпионката Stuck Out Tongue Winking Eye
Люси да си здрава, усмихната и все такава лудетина Flowers Bouquet
Вале пак си се вихрила в кухнята! Аз съм от тези, дето трябва да са на диета, ама нещо все не мога да я почна....
Роднинските отношения са сложно нещо....
Да ви черпя с Шоколад

# 177
Ой, какой такой Шоколад!!!!!!!
  Люси,ЧРД! Не знам колко си усмихната и лудетина,не ви познавам още,но щом момичетата казват,вярвам ,че е така!Бъди!!!

# 178
Направих си кафе и сервирам и на вас едно пълно

с много летни  емоции.
Бъдете здрави Heart
Надявам се след две седмици да мога да изпратя семена, (има доволно количество узряващи) на всеки които пожелае. Валето е първа във списъка.

# 179
Да ви черпя с Шоколад

Тоз модел Шоколад най-много ми харесва! Kissing Heart

Джейми, какви семена? Нещо съм изтървала. Не че има как нещо да засядя, ама да попитам все пак. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт