Коледни календари 2

• 65 320
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря, Medy! От първия линк ми харесват, но не е този шоколада от миналата година. Frowning1
Аз също отварям ден за ден, както и строго съблюдавам домашните у нас да не направят обратното Joy

Не търся пълноразмерни продукти на ниска цена, винаги гледам съдържанието преди купуване, за да не остана ей така с повече от половината неща които няма да упротребя. Да, то в такъв смисъл се губи изненадата, но аз бързо забравям какви бяха на 100% продуктите.

Като цяло харесвам календари на всякаква тематика, но си търся и с козметика определено.

Cult-а вече е в продажба
https://www.cultbeauty.co.uk/cult-beauty-advent-calendar-2022-wo … 000/13948029.html

# 526
Аз също гледам съдържанието, предпочитам като дам 100 лева за календар, вътре да има неща които ми харесват и ще ползвам. Това се отнася и за гримовете. Като цяло харесам Катрис и essence. За това съм се и насочила към тях.
Миналата година грабнах набързо този на Балеа и беше хубаво направен, но доста от продуктите изобщо не ми влязоха в употреба и ги подарих. Та тази година ще пропусна.
Радвам се, че Антоанет започна да качва ревютата. Снощи гледах за този на Катрис и определено си заслужават.

# 527
А, и аз гледам съдържанието, но после го закривам и докато дойде време да отварям прозорчета (кутийки), съм позабравила подробностите Joy

Тази година дали ще има шишенца с пипетка - миналата година бяха много модерни, събрах 4 от календар и от разни коледни комплекти.

# 528
Да, Антоанет е качила два клипа, днес трябва в 20:00ч. да има трети.
Като цяло, най-лесно ми е следенето на календарите и какво има в тях в ютуб, дори и на чужди езици пак ми е интересно да гледам. Последвала съм и няколко акаунта.
В този например има доста клипове вече качени:
https://youtube.com/c/GGSPARKLE
Революшън, Никс, Ейвън, Asos и т.н.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 09:08 от sivomishle

# 529
  • София
Кажете ми, че не само на мен ми се струва безумна цената на ейвънските календари...

# 530
  • Бургас
Кажете ми, че не само на мен ми се струва безумна цената на ейвънските календари...
Миналата година беше безумна, вероятно и тази.
Като се има предвид,че има мостри на червила и кремове.
Пълноразмерни продукти ок,но мостри...

# 531
  • София
sea.sea За ейвънските не знам, но тези, които аз гледам, всички са с безумни цени Angry
Силно се надявам до месец да свалят цените. Често го правят. И без това смятам да пазарувам към средата на ноември (това ми e максималният срок на изчакване, защото предвиждам около две седмици след това за доставка).

# 532
sea.sea За ейвънските не знам, но тези, които аз гледам, всички са с безумни цени Angry
Силно се надявам до месец да свалят цените. Често го правят. И без това смятам да пазарувам към средата на ноември (това ми e максималният срок на изчакване, защото предвиждам около две седмици след това за доставка).
Подкрепям ! Simple Smile

# 533
  • Бургас
Сега ги видях,вече не са с мостри,извинявам се.
Но 12 продукта 70лв+
24 продукта 171 лв?
Че аз за 170 лв ще взема оригинален парфюм от нотино и календара с грим на Дъглас...

# 534
Поръчайте си другия месец, на черния петък Simple Smile Макар че някои от нещата се изчерпват и е рисково...

# 535
  • Бургас
Ей сега ми се разказа играта с този Черен петък.
Като се знам,поне два календара ще си взема.
Тя е и за такива като мен промоцията де.
Simple Smile

# 536
  • София
Аз не казвам, че и другите са евтини, но поне според мен са с по-високо качество. Не ме разбирайте погрешно, аз също имам и ползвам някои от ейвънските неща, но 170 лв. 😲

# 537
Много са за техните продукти. Още повече, че човек не избира нещата и винаги ще има излишни.

# 538
# 539
Мен накрая това винаги ме спира да купя календар, че ще има доста излишни неща и няма на кого да ги дам. Даже в тези на Балеа, които са евтини, има неща които няма да ползвам. Тъкмо се навивам да взема и накрая се отказвам 😁

Общи условия

Активация на акаунт