Обсъждане на имотни обяви-25

• 38 556
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, на имотните обяви в конкретика, а не кой от типовете имоти е най-евтин за подръжка. Трябва ли за всяка обява на апартамент да казвам "Ами то това е апартамент, винаги ще си в гмежта и мръсния въздух, ще имаш купища съседи,  не си купувайте апартамент".

# 196
Blackcat, и на мен ми харесва доста къщата като архитектура, ама вече колко време и пари ще трябват да се оправи не знам.. само е супер крийпи онова въже в мазето, прилича на бесило. Баш тая снимка ли решиха, че трябва да сложат...

# 197
При къщата всичко се плаща от един собственик - покрив, мазе, двор се плащат все от един собственик, а при блок почти същите неща са общи части и се плашат общо.

А относно парното - още римляните са имало такова, водно де, ама то и нашето парно е водно.

А разправията със съседи е просто безценна....

Всичко си има плюсове и минуси, но говорехме за цена, не за разправиите и други. Но все пак разправиите не са навсякъде, докато поддръжката е неизбежна.

# 198
Аз пък да ви кажа ей тая къща ми харесва. И я харесах още щом я видях, много, много, само че е далече. Иначе съм влюбена в градината, някак си си я представям по мой си начин. Избата ми харесва, въобще всичко ми е в главата как бихме си я направили, но въобще не е опция за нас... Не е луксозна, не е скъпа, има нужда от доста пари за оправяне, просто я усещам по различен начин Simple Smile
https://www.bulgarianproperties.bg/imoti-kashti/imot-31909-kasht … utm_content=ShLnk

+1, и аз съм на същото мнение! Има си доста кусури откъм състояние, но има и много плюсове за мен.

Към големите минуси, освен отдалечеността от София, бих добавила и това, че не е ясно в това градче близо до Павликени какво е преобладаващото население.

Но цялостната архитектура на сградата, витражите, прозорците, кахлените печки (които по принцип са с доста високо КПД) - в тях направо ми останаха очите. Явно е била строена от интелигентни хора с (първите собственици). Хамбарът с каменните стени...ох, ще си фантазирам доста време за този имот.

# 199
  • София
При къщата всичко се плаща от един собственик - покрив, мазе, двор се плащат все от един собственик, а при блок почти същите неща са общи части и се плашат общо.

А относно парното - още римляните са имало такова, водно де, ама то и нашето парно е водно.

А разправията със съседи е просто безценна....

Всичко си има плюсове и минуси, но говорехме за цена, не за разправиите и други. Но все пак разправиите не са навсякъде, докато поддръжката е неизбежна.

Не са, разбира се. Но е много по-вероятно в един блок да има разправии отколкото да си сам в къщата и да си взимаш самосиндикално решения. Та да има си и плюсове и минуси...

# 200
https://www.imo-real.com/bg/portfolio-item/patriarh-evtimij-84-apartament/

Тази къща, която имаше нужда от ремонт, вече е ремонтирана, видях я от булеварда привечер, осветена отвътре - прекрасна, просто прекрасна. На линка е проектът за реконструкция и ремонт.

# 201
Голям кич е тая къща отвън.

# 202
Не съм убедена, че реалната ремонтирана фасада е като на визуализацията на проекта за реконструкция.
Аз я гледах на живо, винаги ми е харесвала, сега стегната - също. За мен при ремонта са успели да осъвременят леко фасадата, без това да е довело до промяна на архитектурния стил. Видях я пусната на обява за под наем за офис/представителство, не знам дали е актуална обявата, защото като минах покрай нея - скоро беше, си изглеждаше обитаема.

# 203
  • Отвъд алеята зад шкафа
Няма ли снимка "преди" - "след" на фасадата?

# 204
https://m.facebook.com/groups/620123475243577/permalink/941464459776142/

Ето една добре ремонтирана селска къща надобра цена, но малко далечко от София.

# 205
Няма ли снимка "преди" - "след" на фасадата?

В Гугъл вю фасадата на Патриарх Евтимий 84 е в ремонт (то и още имаше ограждения заради пускането на метрото), а сегашната фасада все още я няма на снимка, само визуализация е. Ако минаваш в района на Витошка/Патриарха/Петте кьошета, можеш да хвърлиш поглед.

# 206
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, ще обърна внимание. Интересно ми е доколко има архитектурни промени по фасадата.

# 207
  • София
В Павликени има доста роми. Селата Върбовка и Димча също. Май едното от двете села е само ромско. Това понеже ходихме скоро нататък на гости. Град от селски тип. Някога е бил голям град, сега всяка втора къща с некролози. Колкото млади хора има, все са роми.  Тук там баби. Ромите май работят на Запад и се връщат. Богати са, не от онези бедните роми и изкупуват къщите

# 208
Докато се чудехме дали да вземем една къща в Годеч, понеже търсим и апартамент я изпуснахме.

# 209
Аз пък да ви кажа ей тая къща ми харесва. И я харесах още щом я видях, много, много, само че е далече.
https://www.bulgarianproperties.bg/imoti-kashti/imot-31909-kasht … utm_content=ShLnk

Много красива къща!
Прозорците, вратите, дворчето, печките, гредите - дано нищо не пипат, само да я ремонтират без модернизми.
Ако беше в София щеше да струва милиони.

Общи условия

Активация на акаунт