Обсъждане на имотни обяви-25

• 38 593
  • 769
  •   1
Отговори
# 255
Печките показани от Роси и Диди ми харесват много, особено бялата е много нежна и ненатрапваща, истинска красавица Heart
Ето какво излиза на Джамал, че си е такава печка като в оная къща - https://www.olx.bg/d/ad/kahleni-pechki-dzhamali-2-broya-CID632-ID7UWo2.html
Излиза, че къщата си е доста добре като цена, наистина много жалко, че е така далеч. Откакто я видях се влюбих в нея, и мине, немине време и се появи отново, а подобно на каменната изба разглеждам ама в Родопите. Представям си, че ще имаме подобен ваканционен имот, но искам ако не е близо, то поне да е в Родопите Heart и ще си гледам 2 каракачанки, истински и чистокръвни Simple Smile

# 256
Не е био, защото е неорганичен материал. Минералната вата е грубо казано останки от добив и преработка на камъни, разтопени на лава и направени на тънка нишка, от която после се прави "памук". Така че няма как да е био, защото не е от биологичен произход. Но е естествен материал, т.е. се среща в природата и без това.

# 257
  • София
Излиза, че къщата си е доста добре като цена, наистина много жалко, че е така далеч. Откакто я видях се влюбих в нея...
Прекрасна е къщата, прилича на дворец. Жалко, че е изоставена така.

А онази къща на Патриарха, отпреди няколко страници, никак не ми харесва. Минавам често оттам и с тия облицовки отвън ми изглежда някак... фалшива. Вярно, много е лъскава и напудрена. Сещам се за гипсовите корнизи по таваните от едно време. Дето сега можеш да си лепнеш един от стиропор и да си викаш същото е. Еми не е същото.

# 258
blackcat6, прекрасна е къщата, а цената е много добра, в района скучна къща от соца може да се продаде за тия пари
но не съжалявай, селата там имат проблеми с водата, лятото може с дни да нямаш вода
гледки също няма, равно е и много горещо

# 259

А онази къща на Патриарха, отпреди няколко страници, никак не ми харесва. Минавам често оттам и с тия облицовки отвън ми изглежда някак... фалшива. Вярно, много е лъскава и напудрена. Сещам се за гипсовите корнизи по таваните от едно време. Дето сега можеш да си лепнеш един от стиропор и да си викаш същото е. Еми не е същото.

Умряха майсторите на гипсови корнизи, съвсем в буквалния смисъл. И ако за вътрешни корнизи стиропор или МДФ са приемлива алтернатива, за външните гипсови орнаменти е голяма драма. Няма кой да ги оправи. А при къщи-паметници на културата, е задължително да се съхрани фасадата както е била. Но няма майстори.

Покрай къщата на Патриарха минах с тролей, привечер на сумрак, за няколко секунди. Просто вътре беше светнато и в общия сумрак изглеждаше приказно. На светло през деня и пеша не съм минавала, за да се загледам. Ако имам път натам през деня - ще го направя.

# 260
  • Отвъд алеята зад шкафа
Има една къща на Патриарха, като се подмине Витошка, в посока Петте кьошета. Реновираха я скоро, с медни елементи. Получи се много красиво. Из центъра има немалко стари къщи, които имат нужда от реновиране.

# 261
Има една къща на Патриарха, като се подмине Витошка, в посока Петте кьошета. Реновираха я скоро, с медни елементи. Получи се много красиво. Из центъра има немалко стари къщи, които имат нужда от реновиране.

Те не коментират ли същата къща?

Herzen, благодаря, не знаех. Чудя им се на собствениците защо я продават, аз бих си я държала. Сигурно мястото е много кофти, за да се откаже човек от такъв имот.

Пак я отворих обявата да гледам печките и моля ви се видях, чак сега, че си пише, че е в Сухиндол Simple Smile та вече е ясно и самото населено място.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 08:36 от blackcat6

# 262
ясно си беше още първия път, не си му обърнала внимание Simple Smile
то за мен си е повече към Севлиево, отколкото към Павликени, ама айде
не е кофти мястото, ама не предизвиква и романтични чувства, а  за да го продават, значи няма кой да го обитава
то са пълни глупости как имота хляб и вода не искал, можел да си стои заключен

# 263
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз говоря за тази къща на Патриарха, всъщност са 2 с общ двор, в едната има и вино бар:

# 264
Много са хубави и двете, и двора е добре озеленен. Ако всички наоколо изглеждаха така щеше да е наистина красиво.

# 265
Точно тази на първата снимка я видят от тролея осветена привечер и нея коментирах. Розово-бозавата отдавна е ремонтирана. Имам бегъл спомен от нея преди ремонта, нещо ми се губи от първоначалния вид, обаче.

# 266
Мнения за https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c163386685378209 ? Много ме привлича това отворено пространство, ама много! От друга страна има статут на ателие Sad някой запознат ли е дали статутът може да се сменя лесно за такъв имот?

# 267
  • Бургас
И ако тока е промишлен, не ми се мисли...

# 268
  • София
Намирисва ми и тук на едни усвоени тераси (вероятно не много законно).

И може би асансьор до предпоследния етаж и после пеша един етаж. Но може и снимките да са подвеждащи.

# 269
В Дианабад е, на една от снимките се вижда ЕО дент.
За терасите и асансьора - и на мен ми се струва така.

Общи условия

Активация на акаунт