Обсъждане на имотни обяви-25

• 38 503
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
О не, хора, този блок наистина е ужасен, колко пъти съм минавала покрай него .. той е точно, ама точно на кръстовището на Никола Петков и Любляна, което е супер натоварено. По-добре си купете нещо в Карпузица или поне по Любляна. Даже ако не ме лъже паметта е изоставена сграда, която Контракт дострои.

# 646
  • София
Ми не е вярно това за шума. Едно е да живееш до натоварен булевард и друго до малка уличка Wink Ясно е, че пълната тишана само в някоя горичка ще я има.

# 647
  • София
https://youtu.be/_qgWAsBT1sI
Видео с плановете за тази част на СОП.
Премахват се всички светофари и пътните възли стават на две нива - пълна аналогия с участъка бул. Бъкстон - Бизнес парк - АМ Тракия. Ще има и занапред огромен транзитен и локален трафик, разбира се, но смятам че положението в никакъв случай няма да е по-лошо от това на Цариградско шосе или България. Аз съвсем не бих отписал категорично особено ако съм с ограничен бюджет.

# 648
аха, точно така, освен че ще живееш на околовръстното, ще трябва да изтърпиш и няколко години строителство на пътни възли
кошмарно е мястото, ще стане и по- зле с разширяването на околовръстното

# 649
Herzen, аз мисля че ще стане по-добре. Изгледах клипчето, което е качил RebelHeart. Проектът предвижда по целия маршрут всички светофари да изчезнат и кръстовищата да станат на две нива, което ще облекчи трафика и задръстванията. Естествено си права, че трябва да се изтърпят строителните работи, а и не се знае кога ще се стартира изпълнението.

# 650
ще стане като автокъщата на кръговото при Икея,
есткадата ще запуши сградите
неслучайно хората от Княжево жалят СОП - а, това чу ли го в клипа?

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 18:04 от Herzen

# 651
ще стане като автокъщата на кръговото при Икея,
есткадата ще запуши сградите
неслучайно хората от Княжево жалят ОУП - а, това чу ли го в клипа?

Не си разбрала. Княжевци се жалват не срещу естакадата, а срещу тунела.

# 652
Малко не е по темата, но не им разбирам драмата на Княжевци. Те смятат, че тунела ще увеличи трафика през Княжево. Но аз не мога да си представя някой да предпочете да минава оттам, след като ще има бърза, скоростна връзка към магистралата, като осъществят проекта. Аз лично нямам търпение да стане, че ми писна да си троша колата и да кисна по светофарите в Княжево..

# 653
  • София
Какъв е смисълът да пускаш имотна обява в olx и да не отговаряш на дадения телефон с дни?

# 654
  • София
Според мене обявата е пусната импулсивно.
После човека е размислил и се е отказал. А тел. е на предплатена карта, извадена от апарата.

# 655
  • София
Според мене обявата е пусната импулсивно.
После човека е размислил и се е отказал. А тел. е на предплатена карта, извадена от апарата.

Дава свободно.
На 3 такива обяви попаднах. Тук звъня от дни и никой не отговаря. Другите две обяви не ги намирам вече. Явно са изтрити.
 https://www.olx.bg/d/ad/dvustaen-apartament-v-mladost-2-CID368-I … 9.html#6848f1f147

# 656
Нали има една приказка - твърде хубаво, за да е истина. Като намериш супер апартамент, работа, кола и прочее много често се оказва, че работата не е баш така. За съжаление.

# 657
  • София
В ОЛХ има много фалшиви обяви. Този изглежда да е брокер и апартаментът да е въдица...

# 658
  • София
Нали има една приказка - твърде хубаво, за да е истина. Като намериш супер апартамент, работа, кола и прочее много често се оказва, че работата не е баш така. За съжаление.
То е ясно. Въпросът е, че не намирам логика в това да пуснеш нещо за продан, което всъщност не продаваш, и да ти "скъсат" телефона от звънене, а ти да не вдигаш.

# 659
Малко не е по темата, но не им разбирам драмата на Княжевци. Те смятат, че тунела ще увеличи трафика през Княжево. Но аз не мога да си представя някой да предпочете да минава оттам, след като ще има бърза, скоростна връзка към магистралата, като осъществят проекта. Аз лично нямам търпение да стане, че ми писна да си троша колата и да кисна по светофарите в Княжево..

Мисля, че драмата не е на княжевци, а на няколко избрани княжевци, на които разширяването на "Борис" ще им отнеме от дворчетата или може би целите дворчета. Иначе, вместо смешният плач, щяха да си поискат подходящи добре осветени и охраняеми подлези /защото хората не можели да минават безопасно, което е така/. Щял да се увеличи трафикът. Да поискат разширение на линия на метрото със спирка в началото на града и с голям буферен паркинг, а след това такса за влизане в София с кола, или винетка, да кажем. Така на идващите на работа би им било по-изгодно да си оставят колата на паркинга и да се движат с метрото, вместо, както досега да висят в задръствания или да им е скъпо идването на работа с кола. Сега наистина не е приятно - нито за влизащите от този вход на София, нито за живеещите там.

Общи условия

Активация на акаунт