Обсъждане на имотни обяви-25

• 38 598
  • 769
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Не ми харесват многото колони в хола.
Стълбите ми се струват страшни.
А и подозирам, че е в бившата промишлена зона - около ул. Тинтява.
То и цената не ми харесва, но такива са вече.

# 271
  • София
Въобще не ми харесва имотът в Изгрев, тоест Дианабат, както се оказа. Неуютно, с проблемен статут, без асансьор до горе... Цената не я коментирам...

# 272
И на мен не ми допада, холът е като оранжерия, спалните са малки, криви и с малки прозорци..

# 273
Снимките са разтеглени, то се вижда. Ако се отиде на място, съвсем по друг начин ще изглежда, т.е. по-зле. Малките тесни криви стълби показват, че няма асаньор до този имот.
А за смяната на статута - 2-3-4 страници назад отново за пореден път отговаряхме и обсъждахме този въпрос.

# 274
Е, ма нали 4 страници обсъждахте некакви печки и то всичко дето е по темата няма значение...

# 275
Е, ма нали 4 страници обсъждахте некакви печки и то всичко дето е по темата няма значение...

Ами то темата не е и за ателиета и смяна на статута им, ама хората отговарят, просто който го интересува да си чете в крайна сметка!

# 276
  • София
Според мене стълбите са вътрешни - между хола и втория етаж със спалните. Но където и да са - не ми харесва.

# 277
На мен ми и изглежда неуютно, а височината някак индустриална. Може би ако се направи дизайнерски ще стане супер готино, но в този му вид и мен не ме привлича.

# 278
Според мене стълбите са вътрешни - между хола и втория етаж със спалните. Но където и да са - не ми харесва.

Ако наистина стълбите са вътрешни (възможно е, не се бях замислила), то тогава така са ги направили, че на мен ми изглеждат междуетажни.

Съжалявам, че не пуснах линк, като разглеждах, ама на една обява за мезонет на тухла и плоча, между последното стъпало и плочата на горния етаж имаше дупка от около педя височина на 2 педи дължина, т.е. стълбата не беше "залепена" за горната плоча. Направо ми настръхна косата, като запушат дупката по социалистически (с чували от цимент), или по капиталистически, може би - с фибран или нещо подобно, след това замажат, да не се вижда....и става "качествено" ново строителство и "качествени" довършителни работи.

# 279
  • Отвъд алеята зад шкафа
Преди време бях ходила на оглед на един мезонет, в едната стая асансьорната шахта беше на метър и половина вътре и брокерът ми обясняваше как може да се направи на миндер.

# 280
  • София
Преди време бях ходила на оглед на един мезонет, в едната стая асансьорната шахта беше на метър и половина вътре и брокерът ми обясняваше как може да се направи на миндер.
Съседите ни са така. Те са прикрили шахтата, като са я направили на кухне ски остров. Получило се е много яко. Но е много шумно, а това няма как да се скрие...

# 281
Освен всичко коментирано, на всичкото отгоре и въпреки многото прозорци, това е един супер тъмен апартамент.
Не знам дали и за половината цена бих се замислила.

# 282
И така стигаме отново до извода, че и за над 200-250 хиляди, човек не може да купи нормално жилище за семейството си.

# 283
Точно това е изводът. А как се изплащат за 30 години, не знам някой замисля ли се... ама това е друг въпрос.

И така стигаме отново до извода, че и за над 200-250 хиляди, човек не може да купи нормално жилище за семейството си.

# 284
  • София
Е, как? С пране на пари😁

Общи условия

Активация на акаунт