"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 729
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Аз предполагам, че истинският пистолет е в езерото, защото ако беше в полицията ми се струва, че тогава по-трудно ще оневинят Лора.
А всички знаем, че ще я оправдаят.
Ако имат истинското оръжие, как ще се измъкне?
Няма как да докаже, че е било самозащита, при положение, че тя се покри, скри и оръжието и щеше да напусне страната.
Макар, че в нашата мила родина всичко става…

Но все пак по-вероятно ми се струва, пистолетът да е фалшив и да се докаже, че експертизата и нейните отпечатъци са подправени.

# 271
Как й имат отпечатъците? И моите ги имат - всеки път като си вадя международен паспорт, ми взимат от различен пръст.

# 272
Лора никога не е била Томова.

Пистолетът от езерото е истинският и си е там, както видяхме.

В полицията е пистолета от Марин. Обаче как е попаднал там, как са фалшифицирали експертизата от изстрелите и отпечатъците на Лора предстои да разберем (надявам се).
Лора пипна пистолета, когато ровеше в нещата на Марин, а той после разбра по нещото в тефтера си.

# 273
  • Пловдив
Че тоя пистолет кога е бил у/на Марин?

# 274
Моля някой да ми каже от къде ми е познато гаджето на Гери. От снощи се опитвам да се сетя. 😜

# 275
  • Пловдив
Поли ли? Satisfied

# 276
😂😂😂
Не, с разбития нос. 😜

# 277
  • Велико Търново
Ох!... Като ви чета, разбирам колко много не съм гледала като света през последната седмица, че да не и от по-рано. Добре че половинът през седмицата не стига чак до "Братя" и си наваксва през уикенда. Явно ще трябва да му правя компания и този път малко повече да внимавам.

# 278
Моля някой да ми каже от къде ми е познато гаджето на Гери. От снощи се опитвам да се сетя. 😜

Участваше в “София ден и нощ”.

# 279

Участваше в “София ден и нощ”.
Благодаря 🤗

# 280
Сандо май ще го приберат на топло, как се хвалеше, че сам командва всичко.
Ужасно е как Ива винаги е завиждала на Лора. Наистина хора като Ива никога няма да оценят това, което имат

# 281
Юлия и Марин верно са много комични, тя ми напомня за Злобара де Мон и очаквам да се появят една тумба далматинци покрай тях...

# 282
Това което е станало според мен е, че когато Юлия е разбрала, че е разкрита е взела истинския пислотет с отпечатъците от къщата на Драго, където живяха двамата, (мисля, че пистолета е бил при него) и на негово място е сложила друг пистолет (същия вид най-вероятно за да не се усетят), който по-късно Лора хвърли в езерото. А Юлия през цялото време си е разполагала с отпечатъците й, след което просто в даден момент е атакувала Wink

# 283
  • Галифрей
Юлия и Марин верно са много комични, тя ми напомня за Злобара де Мон и очаквам да се появят една тумба далматинци покрай тях...
Трябва да има смях все пак. Иска ми се Юлия да има подомни реплики като на Круела Де Вил 😅 Марин в ролята на Хорас липсва им един Джаспър 😂
Гледах промото въобще стана яко сапунджи. Кофтито,че Драго и Лора ги дават толкова малко…досега да я измъкнал.

# 284
Сандо ако още няколко пъти повтори, че "той е шефа!" може някой и да му повярва. Joy
Радо го уби с една реплика!

Общи условия

Активация на акаунт