"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 970
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Страшно противен стана Сандо.
Лорка с какво оранжево нещо са я издокарали, да не би да пунтират американските затвори?

# 286
Радо в първите два сезона хич не ме кефеше,даже по едно време се чудех кога ще предаде Денис,обаче в този сезон е единствения на място.Верен и готин.Какъв глас има тоя човек…

# 287
  • Галифрей
Ся Поли и Симо да кажат едно голямо благодаря на Радо и Никсъна, че спасиха Поли от оня мафиот.
Обичам го Радо.

# 288
Сандокана ще я срине империята за нула време. Вече ме забавлява този човек. 😆

# 289
Сънувам или бопаджиите наистина проведоха успешна акция? Laughing
Акарди се н*сра, хаха. Не очакваше.
И мен Радо ме изкефи на макс тоя епизод.

# 290
Ма тоя техния човек май са го внедрили при хората на Денис/Сандо и от там дойде информация, която се оказа вярна най-после. Понеже слушам, не гледам филма, не съм сигурна, но така ми се стори някъде в началото, че той даде инфото.

# 291
Да, имат информатор.

А сега Сандо ще мисли, че Радо го е наредил.
Голяма смешка е, иначе. Шефче бил. 😁

# 292
Шефче  Sunglasses Др*****шшшшшльооо
В началото ми беше симпатичен, но си пролича колко е "татино карамитево" келешче.
Радо и мен ме дразнеше в предишните сезони, голям натегач го раздаваше, а сега търпи много положително развитие. Ако има понятие "почтен мафиот", то това са той и Никсъна. Втория си го харесвам още от появата му в сериала. Много естествено момче, представям си го в друга роля в друг филм.

# 293
Сънувам или бопаджиите наистина проведоха успешна акция? Laughing
Акарди се н*сра, хаха. Не очакваше.

Направо не е за вярване JoyJoyJoyJoyJoy

# 294
  • Euskal Herria
Ами, време беше. Че те такъв образ изградиха на родната полиция...

# 295
  • Галифрей
Наистина  не е за вярване,че полицайте арестуваха Сандо,браво!!! Аз никога не съм харесвала отначало мислех,че е  интересен персонаж имаше дадни,но той е палячо. Малко го е бил Филип.
Горкият Драго мисли,как да измъкне жена си от пандиза, да не я закарат в Сливен и не подозира голямата буря. Май като гледам Радо ще оправи нещата.

# 296
  • София
Някой знае ли, защо не е качен  вчерашният епизод?

# 297
Гледайки сцените между Мая и Велин се чудех, пълнеж ли са или онази сцена в която Карамитев разглеждаше снимки на Мая и попадна на такива с Вики, ще има продължение.

# 298
Много добре се представя Радо, кефи ме.
Дразни ме обаче, когато дават постоянно надрусаната и неадекватна Поли.

# 299
  • Галифрей
Аз отначало харесвах Поли имаше шанс в нея,но от доста време не мога да я понасям. Цялото й държание е на  ощипана тийнеджърка. . Как до сега никой не се усетил,че тя е наркоманка?
Защо трябва да ни занимават с това? 😒 Да се фокусират върху главният герой Драго, който има не лека задача

Общи условия

Активация на акаунт