"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 590
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
92 набор?!? Боже, колко съм стара!

# 421
Като писахте Мартин, аз си мислех за Марин и се чудяяя Grinning
Не се разбра дали Мая наистина е видяла в картите, че Лора я очаква пътуване и да бъде щастлива или го каза, за да я успокои.

# 422
92 набор?!? Боже, колко съм стара!

Даже не ща да му смятам годините. Мога да съм му майка. Е, рано родила, но бих могла. Ужас.

# 423
На мен в последно време Денис не ми харесва с тази прическа и тази все по-рошава брада, която и побелява. Радо ми е по-секси за момента(май заслабна). И може да ми говори на ушенце, да ми говори....Joy
Ох, това с оранжевия Черкезов сега и аз го забелязах. Grinning

# 424
Не се разбра дали Мая наистина е видяла в картите, че Лора я очаква пътуване и да бъде щастлива или го каза, за да я успокои.

да я успокои - пролича й, че се опитва да излъже благородно

# 425
Понеже сега ММ гледа серията от петък и по принуда и аз втори път - сега обърнах внимание как Гери попита Сандо какво е това парти, а той отговори, че това парти е само параван. Така че право в десятката сте, че нарочно си изпроси боя.

# 426
Пътуването може да е и до Сливенския затвор. А щастие не се вижда в хороскопа.
Затова я погледнаха слисани след това изявление.

# 427
  • Галифрей
Няма да отиде до Сливен..спойлер 🤫

# 428
Няма, то е ясно. На всички престъпници им се разминава. В този сериал вкараха ли изобщо някой в затвора?

# 429
  • Галифрей
Чакай да помисля…ъъъъ не. Едно умряха,други се бягат и крият. Устонових,че в които и да е отдел е Калин отива сякаш ги зарзява с тъпотия.

# 430
Всички отдели работят за Денис Топал  Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning Други престъпници няма. Особено Калин друго не вижда

# 431
  • Другата България
Всички отдели работят за Денис Топал  Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning Други престъпници няма. Особено Калин друго не вижда
Наскоро и аз за това се бях сетила.
БОПа нищо друго не разследват, никой друг не продава наркотици, няма други престъпления в страната , сал един Топал най-големия комплексен мафиот и престъпник.
И после не било лично, да бе, да.....

# 432
  • Бургас
Целият сериал е една фамилна сага Laughing , всичко е искрено и лично.

# 433
На мен в последно време Денис не ми харесва с тази прическа и тази все по-рошава брада, която и побелява.
Външността на героя олицетворява вътрешните му борби и емоционалното му състояние. Joy Извън шегата, най-вероятно Влади е решил да пусне брадата и косата, гледам че и на финалните снимки си е във все същия музикантски вид.

Да ви кажа, много ми харесва Мартин Димитров(като глас и всичко Smirk), но и аз никога не бих предположила на колко всъщност е. Излиза, че е само 2 години по-голям от Сандето.

# 434
Отдавна съм постнала тук снимка на Мартин(но сте пропуснали),много е готин с този поглед и дълбок глас. Но е доста млад пък и нисък(че го срещнах преди време). Чувам гласа му в още доста реклами освен Технополис. Той сега нашумя със сериала и фирмите са го грабнали веднага.
А за Влади също съм казвала, той се харесва дългокос и дългобрад, заради музикантската му душа, но не му ходят защото е много тъмен,пък и не ме е питал мен да му кажа аз как да ходи. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт