"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 591
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Въобще сериала е за изневярата, как хората реагират на нея и последствията. Основно изневярата на Снежа и изневярата на Лора.
Съгласна съм.Обаче ненужно задълбаха в тези необятни дебри на дрогата и далаверите.

# 406
  • Галифрей
Така е да, липсвата на коминукация в хората. Аз не мисля,че в началото Снежа,Лора и Ива са искали да изневеряват на мъжете си. Просто мъжете им са кофти, ужасни са. Това ги е накарало да търсят по-добър партьор. Аз си спомням в първият сезон Лора се оплакваше на Ива,че Борката не й обръща достъчно внимание, само работи, не е романтичен към нея. Не се виждат много и тн.
Тръгнали са  в различни пътища. Лора е по различна тя  е била 17  ( някъде там) когато се влюбила в Драго и така двамата цял живот се обичат. И двамата знаят,че е изневярата е лошо  и се чустваха гузни заради това.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 16:57 от Диана Бишоп

# 407
Струва ми се,че се забравя,че Борис изневери първи.Личеше си,че при тях нещата не вървят.Боби беше далеч от мечтания мъж,докато тя през цялото време се стараеше да поддържа отношенията им.

# 408
Всъщност Лора е била първа, още преди Драго да влезе в затвора. Даже е искала да на наспуне Борис. И той май никога не ѝ е бил простил напълно.

# 409
Възможно е,но това са случки присъщи на младостта.Двама братя не могат да разделят едно момиче,а то не знае кого харесва повече.
Действията на по - късен етап имат много по - голямо значение.

# 410
  • Пловдив
За пореден път се убедих, че Никсъна има специално отношение към Лора. Според мен има чувства към нея. Много ми е симпатичен.
Радо има адски хубав глас. ❤️

# 411
  • Viena
Аз от скоро съм фен на Радо, много ме кефи. Разхубавил ли се е, но има нещо промяна. ❤️

# 412
Дали Никсъна е пазил през цялото време грешното оръжие? Проспала съм кога са му го дали.
Интересно ми е дали Симо като разбра, ще може може да помогне на Поли.
Чезито верно много оранжев, не бях обърнала внимание.
Мисля, че следващият епизод, с акцията на гарата, ще е смехотворен като пейнтбола в гората.

# 413
  • Галифрей
БДЖ са им спонсори, ще ограбват влак и да ще е смешно 😂
Всички се кафим на Мартин ❤ Усмихвам се като чуя гласът му в рекламите на Технополис 😘😊 Сега видях,че с една година по- голям от мен.

# 414
  • Пловдив
Що си мисля, че обира няма да сполучи Rolling Eyes

# 415
На мен най-накрая ми стана интересно Joy да видим какво ще стане с къртицата Акарди и с Черкезов, който дигна мерника на Калин.

# 416
БДЖ са им спонсори, ще ограбват влак и да ще е смешно 😂
Всички се кафим на Мартин ❤ Усмихвам се като чуя гласът му в рекламите на Технополис 😘😊 Сега видях,че с една година по- голям от мен.

Кой е Мартин и кои са рекламите? Не познавам актьорите с истинските им имена.

Направо ви се чудя как успявате да им видите лицевите окраски. Нервят ме тези вечно тъмни сцени.

# 417
Мартин е Радо Андреев.

# 418
92 набор, уау! Мислех го за по-голям.
Мерси, MissChanandlerBong!

# 419
  • Галифрей
И аз мислех,че е по -голям 30+ може би заради брадата.

Общи условия

Активация на акаунт