"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 547
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Да, Мая е голяма сладурана, Радо също е готин, но някак си не виждам как той ще изтърпи енергиите, вибрациите, картите, астрологията и всичко около нея. Grinning Но Черкезов и Мая вече ми звучи добре. Обаче на Велин коя ще му намерим в този случай? Wink
А Лорчето наистина.. цяла Мара втасала, седнала да се кахъри коя да й е кума...

# 541
Радо е много млад за Мая.
На мен пък тя не ми харесва толкова, супер отнесена и шантава.

# 542
Точно тази шантавост я прави много симпатична в моите очи. Нещо като Фийби от Приятели ми е, но по-нормална. Grinning
А Радо се чудя защо не го развиха за три сезона... Някак си можеха да направят нещо с образа му, да завъртят и някоя жена покрай него, някоя и друга интрига и история, която да го разгърне. Нищо не знаем за него, освен че е верен на шефа си. Веднъж спомена само в колата на Денис в края на първи сезон, че харесвал някакъв тип жени (азиатки ли каза, друго ли беше, не помня Joy) и това беше. Много добър актьор е Мартин Димитров, гледала съм го в театъра още преди "Братя". Simple Smile

# 543
Аз всъщност не помня Радо от началото на сериала ли е с Денис? Защо ми се струва, че по-късно се появи?
Даже май в началото го мислехме за гей 😃

# 544
От началото е. Даже с тоя лош поглед аз лично го подозирах първоначално, че мъти водата на Денис и е скрита лимонка, но не. Wink

# 545
  • София
Аз всъщност не помня Радо от началото на сериала ли е с Денис? Защо ми се струва, че по-късно се появи?
Даже май в началото го мислехме за гей 😃
Аз пък имам спомен, че Радо беше нещо като финансов съветник на Денис. Чак се учудих последните серии, че грабна автомата.

# 546
Азиатки каза че харесва Радо. Той се появи в средата на първи сезон, преди това Денис имаше един друг за дясна ръка, гледаше лошо и много го харесвах.

Максим се казваше, а актьора - Боян Младенов.

# 547
Да, появата на Радо е към средата на 1 сезон.

# 548
Точно така,преди Радо Денис имаше друг "дясна ръка".
Мис,ако искаш да го гледаш пак Боян изявява се в Татковци.Simple Smile
И аз смятам,че Мая ще му е като майка на Радо.Не толкова до визия колкото до поведение.С Черкезов съм по съгласна,но той в последно време ме дразни.

# 549
  • Галифрей
Азиатки каза че харесва Радо. Той се появи в средата на първи сезон, преди това Денис имаше един друг за дясна ръка, гледаше лошо и много го харесвах.

Максим се казваше, а актьора - Боян Младенов.

Абе аз защо не помня моят любимец Боян? 😭😭 Казаха ми  преди дни,че е играл тук и аз да не го помня.  Срам за мене!!! Много съм зле чесно. Трябва да изгледам отново първите епизоди на Братя.
Иначе да Боян сега в Татковци и аз сега гледам и за него 😳

# 550
Изобщо не го помня този Боян.

# 551
Най-добре да вземат Джулито и Тати за кумове, ще бъде забавно 🤣🤣🤣
А препарираният за шафер 😜

# 552
  • Галифрей
Ама Тати си отиде. Вече не мисля,че ще се го връщат. Тъй де да вземат Вампи 😂
Оф махнали са сезон 1 от онлайн платформите. Исках да превъртя на бързо няколко епизода да го видя този Максим.

# 553
Ама Тати си отиде. Вече не мисля,че ще се го връщат. Тъй де да вземат Вампи 😂
Оф махнали са сезон 1 от онлайн платформите. Исках да превъртя на бързо няколко епизода да го видя този Максим.
Тъпо, че са го махнали , не знам по каква причина.

# 554
Голям смях с триото Драго, Радо и Мая. Joy

Общи условия

Активация на акаунт