"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 542
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Половин серия"ти мен уважаваш ли ме?" 😆Пълнежи.
Ето! Никсъна се напи и лекето веднага използва да го натопи за канарчето.

# 571
Колко е долен Сашко 🤢

# 572
  • София
Ей, голямо леке тоя Сандо. Прав беше Карата.

# 573
  • София
Точно шях да пиша какво ЛАЙНО е Сандо и вие сте ме изпреварили, много е долен!

# 574
  • София
Сандо е страшно л@.но.
Толкова ме е яд, че Драго не си познава добре хората......

# 575
Сандо е много долно създание , ама и неговият момент ще дойде.  Яд ме е за Гери, че му се връзва. За Юлето има някаква надежда, че ще се върне , ама тати няма като гледам.

# 576
Струва ми се, че братчеда Михайлов ще даде фира скоро.

Тази сцена с припознаването в Юлия колко пъти ще я гледаме? 😃
С Татенцето май работата отива на къде е Борко? 2
все още продължавам да смятам, че не мъртъв и ще излезе от нафталина, ама нищо чудно по-разсеяните зрители да се питат кой беше тоя? 😅

# 577
  • Берлин
Долу ръцете от Никсъна!!! Еееее... много се вбесявам вече. 90% от сериите е пълнеж, а останалите 10% не ме кефят.
ИдосЪх сЪ

# 578
Еее, Никсъна пак изгоря... Аман значи от това л@йнце Сандокан, най-вероятно той има общо с предаването на пистолета на ченгетата, ако някак е успял да влезе в апартамента му.

# 579
Струва ми се, че братчеда Михайлов ще даде фира скоро.

Тази сцена с припознаването в Юлия колко пъти ще я гледаме? 😃
С Татенцето май работата отива на къде е Борко? 2
все още продължавам да смятам, че не мъртъв и ще излезе от нафталина, ама нищо чудно по-разсеяните зрители да се питат кой беше тоя? 😅

Пак се върнахме във втори сезон , обаче от “къде е батко?” сме на “къде е тати?”и това с изчезването на Юлия е много досадно , поне от време на време да ни я показваха

# 580
  • Галифрей
Егати пиянският епизод. Гледаме някаква уж драма и после дават стари мъже пият Ракия хахаха 😂 🥃
Мая “ на Радо картите са чисти” 😊❤
Моята реакция беше същата когато Радо  извърна глава и очи. Гери и Сандо се обесняват в любов. 😒
Горкият Никсън само се напи и изтърси,че е влюбен в Лора.
Сашко много гадно взе това и го натопява, че уж той е предеталя. Малко го е бил Карата. Бахти гадината.

# 581
Само на мен ли ми се активира рефлексът за повръщане, всеки път когато Йосифови тръгнат да се мляскат и натискат? Tired Face

# 582
Аз си мисля, че това беше великото участие на Шопов и няма да го видим. Дайте да залагаме колко сме или анкета, жив ли е или не. 😁
Гера изобщо не я жаля аз, щом хареса такъв ръб дето толкова пъти я унижи проблемът си е неин.
Е ако убият Никсъна, Драго ще го заплюя директно! Смятам че Радо няма да остави нещата така и ще направи всичко възможно да го спаси.
А Поли колко ми е симпатична толкова не я трая, кога ще я хване баща ѝ какви ги върши?!

# 583
  • София
Из фейса чета мнения, че Радо и Никсъна нарочно са направили сценка, да видят как ще реагира Сандо и дали ще издаде Никсъна. Не знам дали има логика, но се надявам да има нещо подобно. Въпреки че и тук някой спомена как Никсъна някой път гледа Лора...

# 584
За Никсъна имаме съмнения още от миналия сезон. Аз тогава имах чувството, че всеки момент ще се вземат с Лора.

Не мисля, че беше поставка за Сандо. Радо много държи на Никсъна и няма да го накисне по този начин, сега това ще го мотивира още повече да нарита задника на оня палячо.
Беше ясно, че ще му се размине този път, но все пак Драго не му вярва напълно.

Общи условия

Активация на акаунт