С тупкащи сърца към ЮНИ гледаме, дрехите стягат ни коремите

• 14 850
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
МЛЪК!!! Да не чувам такива скверти думи като вино и пийване. И без това се боря в някаква неувана битка с цигарите, ти ся и за винцето напомняй.

smile3505  newsm51

# 151
Ама по чаша вино май може Embarassed, но не повече.
Илиянка, какво е зацапването , кафеникаво ли?почивай повече.

# 152
Момичета, прекален светец и богу не е драг,по една чашка от време на време може,същото е и с цигарите.Аз лично станах фен на безалкохолната бира. newsm53 newsm53
Добре дошли на всички нови мамчета,виждам ,че ставаме все повече.Аз съм пипнала някаква настинка и днес направо се чувствам като парцал,ужас направо,дано всичко бъде наред след това.
По въпроса за кърменето ,аз лично съм против кърменето на всяка цена.Според мен и двете страни трябва да се чувстват комфортно.Аз не можах да се преборя със синчето,просто не искаше да суче,но не мисля ,че това му е навредило.Надявам се вторият път да се справим по-успешно,въпреки че лично според мен единственото предимство на кърменето е че е безплатно.

# 153
  • София
Момичета,искате ли да си водим на първата страница и други неща-например движението на килограмите\на 2 седмици или на месец\,за друго аз не  се сещам ,но дайте и вие предложения.

За кърменето и аз да напиша-На моя приятелка ,майка и я е кърмила до 2-3 годишна.Тя е доста болнава,така че това ме води до мисълта ,че кърменето не закалява организма.Е всичко е индивидуално.

Успешен ден на всички !

# 154
Момичета, прекален светец и богу не е драг,по една чашка от време на време може,същото е и с цигарите.Аз лично станах фен на безалкохолната бира.

Ох, до си призная обещах на докторката най-сериозно да спра цигарите малко по-малко, ама все не минава ден без да изпуша поне една, а аз и шофирам, минавам през едни ужасявавщи задръствания, та не се издържа. Намалила съм ги до 2-3 на ден и то някакви такива тип "чист планински въздух" - Бяло Виктори Слим (преди месец пушех по половин кутия бяло).

Бира никога не съм обичала, но виж ромче...  Cry

# 155
здравейте момичета
благодаря на всички за милите думи
ами кафеникаво е, но ми се струва, че вече почти го няма. дай боже
на работата нямам никакво движение, вечер  лежа
почвате ли още отсега да се мажете с нещо, за да не се нацепи кожата.
някакви специални грижи полагате ли
мила, колко е прегледа в торакс, защото аз и сега плащам 25лв
може би трябваше да искам снимка, видях го-една точица,целия преглед с въпросите и отговорите траеше 15 мин, лекарката не и се обесняваше
искам да ходя при лекар ,който тда покаже малко внимание и загриженост-не съм ли права

# 156
  • Бургас
Здравейте бъдещи майчета
Виждам, че ставате все повече и това много ме радва.Дано болежките са ви по-малко.
Гледам обсъждате кърменето.Аз не съм от тези фанатично настроени майки, които да проповядват кърмене и само кърмене на всяка цена, защото все пак бебчо се нуждае от една спокойна, усмихната и любяща майка, но ако имате възможност не се отказвайте, защото за мен най-съкровенните моменти на близост с дъщеря ми са именно момоментите в които аз я кърмя, а тя нежно ми гука и ме гали просто е неповторимо изживяване.

Целувки по томбаците и само позитивни мисли в този слънчев ден

# 157
Добър ден и от мен     bigdance2
Днес съм малко крива, но иначе всичко май ми е наред..   smile3507 Хареса ми идеята на partalina за записването на килограмите в началото. Ако и другите са "за" ще помоля _Шоши_  да направи такава графа... smile3525 Аз отдавна се каня да си купя кантар и тъкмо това ще е повод да го направя по - бързо  smile3521 
Ами май това е от мен... Аз съм потънала в мисли и сметки за предстоящия рожден ден на моя човек (който е утре) и сега ще трябва най - сетне да реша с какво да посрещаме гостите  newsm53

Лек и успешен ден желая на всички ви! И умната  newsm47

# 158
Здравейте момичета! И аз отдавна не съм писала, а само чета вашите писания Wink При мен се получава нещо странно - бях си добре до края на 9 седмица и изведнъж като започна едно гадене от обяд до вечерта - ужас. Тъкмо реших че ще го карам по добре с второто Simple SmileИ сега от всичко ми става зле - от плодове, от сладко, от готвено - само соленичкото горе-долу ме спасява. А вечер стане ли 9 часа заспивам независимо дали искам или не -направо се отрязвам от веднъж!! А вие как сте с кафето? Аз в началото пиех по много, но като разбрах че съм бременна успях от две да намаля на едно (преди пиех по 4), но сега от както ми се гади не мога въобще да пия и направо незнам какво да обяснявам на колежката Embarassed
Аз вече влезнах в 11 седмица, но още не съм казала на почти никой - само мама, дъщеря ми, мъжа ми, счетоводителката и козметичката знаят. В събота смятаме да кажем на свекървата - вие разгласили сте вече Rolling Eyes
Уф, дано да ви стане по-леко и да не вие много зле. междудругото аз задържам течности и се подувам все едно съм в 5-тиа месец, а да не говорим че не съм много редовна с голямата нужда Embarassed-при вас как стоят нещата?
Хайде целувки на всички!!!

# 159
и на мен леко ми се гади ,но постоянно през целия ден
не мога да понасям сладко, много ми се яде кисело, солено и месо(а преди изобщо не ядях)
кафе почти не пия, алкохол също-не ми понасят сега изобщо
казах на близките ми, но в службата още си мълча
искам да мине още малко време, всичко да е наред пък тогава

# 160
А относно мазането и аз се чудя - може би трябва да започна да си мажа гърдите,че са се доста увеличили Wink

# 161
Здравейте,  nora  и iliana
За разгласяването - ние уж щяхме да крием, но аз нещо все се изпускам пред някоя приятелчица..  Flutter Embarassed Иначе моят човек не продумва пред никой (на техните пак аз казах Whistling) и вероятно неговите колеги ще разберат, когато надуя истински корема..
Nora, за ходенето по голяма нужда непременно вземай по нещо разхлабително. Можеш да питаш лекаря си или в аптеката какво можеш да пиеш. Моята лекарка каза да не пропускам ден, защото  е вредно.. Ти на практика задържаш токсини .. Иначе и на мен в периода, в който ми беше по - лошо, ми беше по - трудно да ходя...Сега вече на ден може и по 2 пъти...  Но аз гледaм да пия много сокове, да ям плодове, сладолед.. И ми действат добре  Mr. Green  А за задържането на вода - вероятно е от повечето солено, което ядеш.. За съжаление докато не ти се оправи стомахът, нямаш голям избор.. Rolling Eyes
За мазането - и аз се чудя, но аз освен на гърди не съм наддала никъде другаде все още. Някой ако знае в кой месец е добре да се почне - да пише  Wink
Пожелавам ви скорошно влизане в безпроблемните месеци!   bouquet

# 162
мила, колко е прегледа в торакс, защото аз и сега плащам 25лв
може би трябваше да искам снимка, видях го-една точица,целия преглед с въпросите и отговорите траеше 15 мин, лекарката не и се обесняваше
искам да ходя при лекар ,който тда покаже малко внимание и загриженост-не съм ли права
посещението е 19 лв, прегледа на ехограф-25лв
Затова писах, ако имаш финансова възможност, това е най-добрия избор.
Аз не мога да си го позволя, затова ходя по ЗК при д-р Стаменов от ДКЦ 7.

# 163
Благодаря ти Ели4ко!! Моята лекарка каза че било нормално на 3 дни веднъж и аз затова на всеки 3 дни пия чай от сена. Аз също знаех че трябва всеки ден, но се страхувам да пия този чай всеки ден, въпреки че пише че за бременни е ок!

# 164
Здравейте и от мен  Laughing.
На мен ми мина лошото, което не беше и много и сега като ми се е отворил един апетит чак се плаша.Ако карам с тоя апетит и това хапване, не ми се мисли какво ще стане до края.За мазането за сега си се мажа с лосиона за тяло , както обикновено, но май ще трябва да купувам нещо за стрии скоро време.С кафето пия безкофеиново , за да не ме разконспирират колегите  Laughing От време на време и аз се подувам , но гледам да хапвам плодове, мляко и супи.
Знам че е още много рано , но мислили сте как и къде ще раждате?

Общи условия

Активация на акаунт