С тупкащи сърца към ЮНИ гледаме, дрехите стягат ни коремите

• 14 855
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Момичета здравейте,     bouquet   
Много ми харесвате така - пишещи и активни  Hug  Аз имах много работа тия дни и сам надниквах за по малко да видя какво ново, но не съм писала.
Добре дошли на новите бъдещи мами!    bouquet   
На мен за известно време спря да ми става лошо, но от два дена пак започна... абе, странна работа - гади ми се, вие ми се свят, нищо не ми се прави, само ми се ще да се мушна в завивките и ей така да си лежа... Дано да мине...
Искам да ви питам вие какво ядете? Нали уж по-здравословна храна трябва да приемаме... На мен вече ми се изчерпва вдъхновението  Thinking  Готвих няколко "здравословни" манджи - супи, салати, пълнени чушки, спанак, ориз, риба.... но просто се изчерпах. Помогнете  Hug 

# 136
Здравейте
миналия четвъртък разбрах че съм бременна-в 5г.с. съм , а термина ми е на 29 юни  . от три дни имам зацапване, бях на лекар-причина не ми казаха, дано няма проблеми
според вас може ли да е от промивки които съм си правила с тетра и млечна киселина, ползвах и клотримазол-била съм във 2 г.с. но не съм знаела
а и дали това може да увреди плода
много се притеснявам
ако някой е от пловдив да каже при кой лекар ходи, вече ходих при топалова но не съм доволна, а искам един да следи бременността ми

# 137
Здравейте
миналия четвъртък разбрах че съм бременна-в 5г.с. съм , а термина ми е на 29 юни  . от три дни имам зацапване, бях на лекар-причина не ми казаха, дано няма проблеми
според вас може ли да е от промивки които съм си правила с тетра и млечна киселина, ползвах и клотримазол-била съм във 2 г.с. но не съм знаела
много се притеснявам
ако някой е от пловдив да каже при кой лекар ходи, вече ходих при топалова но не съм доволна, а искам един да следи бременността ми

# 138
Здравейте
много се притеснявам

# 139
 Добре дошла iliana.argirova, съжалявам но не мога да ти помогна, нямам си на идея.ИДИ  при друг лекар и го попитай.Стискам палци Praynig всичко да е наред.Мисли положително

Босилек, някъде бях чела, че не хубаво да си променяш драстично начина на хранене.Аз хапвам повече плодове и саладки, иначе си готвя както обкновено.Аз имам гастрит и по принцип избягвам храни с консерванти.Друго не съм променяла

# 140
съжалявам , че съм изпратила 3 пъти писмото-имам проблеми с нета

# 141
Това зацапване (без кръв) го имам и аз, моята лекарка каза, че е нормално за началото. 

# 142
  • Варна
Eli4ko, с теб сме с еднакви дати, да видим как ще го докараме докрая!  Peace Мойта лекарка пък ме изкара на една седмица по-малко, но това са подробности, никой всъщност не знае кога е станало зачатието, това са си съвсем условни неща. Щом сме добре, със седмица повече или по-малко, пак ще си ги износим и родим.

minnie, чудесно, че е спряло  зацапването, да можеш да си отдъхнеш!

Добре дошла на Илиана, всичко трябва да е наред, почивай повече. Щом лекарят не е казал нещо за зацапването, явно не е толкова страшно. Лека и успешна бременност ти желая!

# 143
благодаря lilibon
и аз се надявам всичко да е наред
чакам с нетърпение следващия преглед другата седмица-дали се развива плода или не

# 144
Galeto_D, няма какво да се смея - и аз бих го направила по този начин, но все още не сме се сдобили с цифров фотоапарат. А моят човек е любопитен  Mr. Green - най - много да го взема следващия път вътре с мен  Laughing
Здрасти и на bosilek. И аз не съм си променяла режима на хранене много. Определено ям повече плодове и избягвам пърженото и месото, но просто защото ми става зле от тях. Иначе май си ям всичко, което ми се похапва...
iliana, здравей и лека и безпроблемна бременност и от мен   bouquet За зацапването бяхме писали по - напред. Аз лично съм с голям уплах от такова, защото имам 2 несполучливи опита за бебче и първият път така и не обърнах внимание на зацапването  Cry Ако можеш да си вземеш болничен - вземай и лягай у вас. На мен са ми изписали магнерот, папаверин (това все заради него) и Дуфастон (но той ми е заради аборитите преди). Целта ми изобщо не  е да те стряскам излишно. Просто колкото повече се грижиш за себе си - толкова по - добре. Обръщай внимание на всичко, което те притеснява и питай лекарите.  Peace
Lilibon - ще се радвам да сме заедно, но отпред пише, че ти си на 13ти, а аз съм уж за 10ти... Не че ще ти откажа да сме на една дата Wink Но наистина най - важното е да стигнем до един успешен край  Laughing А пък, когато искат да се появяват  baby_neutral

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 145
Шоши, за кърменето имам желание, но ми се ще да остана в къщи само 4 месеца  се чудя, как ще съчетая кърмене с  работа? Понеже ще ми е за 1в път не ми е ясно колко често трябва? Ако някой може да ми разясни, ще съм благодарна.
Ще се справиш с работа и кърмене стига да имаш желание. Кърменето, убедих се аз, е въпрос на желание, нагласа и информираност на майката.  Peace В кърмаческия форум има много теми за работещи мами, справят се чудесно. Аз лично имам приятелка, която практикуваше това в продължение на цяла година! Цедене в офиса (дано да имаш добри работодатели, но по закон така или иначе имаш право на паузи за кърмене и хладилник), кърмене на бебо сутрин, следобяд след работа, вечер и нощем. Чела съм, че някои бебета с работещи майки си наваксват пропуснатото през деня нощем и уикенда  Grinning А по отноешние на честота не знам, аз кърмих на поискване, не съм гледала ни часовник, ни кантар и така нещата бяха супер спокойни.  Heart Eyes
Лилибон, едва ли е възрастта, просто нали казват, че всяка бременност е различна. Радвам се на смелостта ви за 3то дете.  Heart Eyes
Ели4ко, ти луда ли си бре жена. Радвай се, че не ти е лошо, виж, че повечето мами тук са супер. Всичко ти е наред, споко!  Hug
iliana.argirova, добре дошла, всичко ще е наред, мислете позитично, момичета!   Heart Eyes
Снимки не ви ли дават от ехографа? 1та бременност по1ти всички прегледи ги имам записани на ДВД, сега ДВДто на лекарката се счупило и всеки път й мърморя да го оправи. За компенсация ми дава снимки  Laughing

# 146
Eli4ko, ти пък, то може да се окаже че с лента, ще е по-добре да ти кажа. Ше видиме на 4-ти декември.

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 16:55 от Galeto_D

# 147
Ама сте сладурки  newsm51
При нас днес се мъкнат едни бутилки с хубави пиенета и така ме е яд, че не мога да пия.. Особено навремето как ми вървеше винцето...   smile3534 За него ми е най - мъчно сега..  smile3514

Ама съм твърда! Ще издържа още 7 месеца пък каквото ще да става    smile3521 newsm62

# 148
Здравейте
много се притеснявам

Здравей, Илиана!  bouquet
И аз съм от Пловдив.
Надявам се всичко да е наред и това зацапване да е безобидно.
Ако имаш  финансова възможност, горещо ти препоръчвам да отидеш при д-р Даскалов от Торакс.

ШоШи, аз кърмих Александър точно 40 дни.  Confused
Иначе имах голямо желание, четох доста неща от кърмаческия форум, бях много положително настроена, обаче като родих, на практика се получи друго.
Не съм имала проблеми с гърдите, но явно нямах достатъчно кърма( или по-скоро не успях правилно да стимулирам отделянето на кърма), малкия много ревеше, на 20 ден беше наддал само 100гр и така нервите не ми издържаха, предадох се и започнах да дохранвам с АМ.
За щастие детенцето ми е много здраво, весело и жизнено, надявам се и занапред да е така Praynig
Дано с второто дете да постигнем по-големи успехи  в кърменето Laughing

# 149
МЛЪК!!! Да не чувам такива скверти думи като вино и пийване. И без това се боря в някаква неувана битка с цигарите, ти ся и за винцето напомняй.

Общи условия

Активация на акаунт