С тупкащи сърца към ЮНИ гледаме, дрехите стягат ни коремите

• 14 812
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Ще ви впиша, с удоволсвтие  Simple Smile
само да уточня, че това 11 в скобите не е седмицата, а месец, демек ноември. Така предложи парталина и така го направих  Wink

# 241
Мерси  Hug  bouquet

# 242
Стволовите клетки, за които питаше беборанка наситина е нещо чудесно, но засег а не съм се замислила сериозно  Thinking Има още много време.

Ооо, да! Стволови клетки задължително сме решили да съхраяваме, но наистина още е доста рано.

Сега след третия месец на първи план ми е биохимичния скрининг, а малко след това и феталната морфология, за която пак смятам да търся доц. Томова, която ме гледа и с първото бебе. Може и при д-р Мазнейкова да отида също, някой знае ли дали сега тя само в новата си болница приема или?

# 243
kiki извинявай за невежеството но какво е биохимичен скрининг и фетална морфология
някой знае ли в коя седмица се прави триизмерен ехограф
а за стволови клетки немога и да си помисля-ужасно скъпо е
доколкото съм чувала се плака на година
някой знае ли точно

# 244
Дайте съвет
не6то май съм настинала, но  е леко, само мие запушен носа и се чувствам зле, нямам температура, не кашлям, но с епртеснявам и искам да с остана няколко дни в къщи.АГ-то не можел 
да ми даде болничен че ощене ме е регистрирал, а не ме е регистрирал щото чака пари от здравната каса.Чудя се сега дали да ходя при личния, при положение че не изглежда сериозно.До сега не съм ходила така да си искам болнични.

# 245
Дайте съвет
не6то май съм настинала, но  е леко, само мие запушен носа и се чувствам зле, нямам температура, не кашлям, но с епртеснявам и искам да с остана няколко дни в къщи.АГ-то не можел 
да ми даде болничен че още не ме е регистрирал, а не ме е регистрирал щото чака пари от здравната каса.Чудя се сега дали да ходя при личния, при положение че не изглежда сериозно.До сега не съм ходила така да си искам болнични.

Според мен върви Wink Щом чувстваш нужда да полегнеш, значи си трябва...  Peace По - добре си постой у вас, че да не стане по - сериозно..  А и нищо не пречи да опиташ при личния...   bouquet

# 246
kiki извинявай за невежеството но какво е биохимичен скрининг и фетална морфология
някой знае ли точно

Да тези въпроси и мен ме вълнуват, някой дали знае повече за да ни светне Simple Smile

# 247
някой знае ли точно

За да не се впускам в лаишки обяснения направо ти пращам линк към това какво точно представлява биохимичния скрининг, но с две думи по взета от теб проба кръв в периода между 15-19г.с. се определя какъв е рискът да се роди бебе с аномалии (не дай Боже на никого  Praynig): http://www.bg-mamma.com/site/content/view/663/68/

Феталната морфология е специализиран преглед на ултразвук при който се гледа много подробно развитието на всички органи на бебето. Специално аз с предната бременност си правих този преглед на триизмерен ехограф, защото най-добре се вижда и доколкото си спомням бях в 18-та или 19-та г.с ., като дойде времето ще ти кажа със сигурност, защото гинеколожката ми не ги пропуска тези неща Simple Smile

# 248
kiki29 благодаря за информацията  newsm03

# 249
здравейте бъдещи майчета,много се радвам ,че съм една от вас,моето съкровище го чакам на 26.06.2007,надявам се всичко да мине нормално.

# 250
здравейте!!!!
искам да попитам с какво се мажете против стрии......защото мен много ме  сърбят гърдите и ми казаха ,4е това е първия признак за нацепване..
иначе и коремчето ми се подува,но аз го отдавам на храната,на този етап...
до сега съм качила 3 кг Rolling Eyes,но ми се струва ,че бързо ще пълнея

# 251
Krasinka добре до6ла newsm51 newsm51 Леко бременеене и да не ти е ло6о като на нас повечето тук Mr. Green  Silvadge аz се мажа с крем на Ви6и,но ми е малко скъп Sad 20 евро zа 100мл...Неzнам дали го има в БГ,но чух хубави не6та zа едно олио на Frei...Сега си го купих,но докато не вляzа в 9 месец не мога да кажа дали действа Grinning Първия път се нацепих до под колената и по ръцете Sad  3атова сега много 6те внимавам да не напълнея повече...Тегля се по два пъти на ден_сутрин и вечер...Направо неzнам как иzдържате да не се теглите чак до контролите при доки Shocked А... чувала съм и zа маzане с преварена свинска мас и много исках да го пробвам,ама няма как да си го набавя Sad 3а жалост о6те не може6 да си го поръча6 в нета с доставка иzвън страната Crazy

# 252
Здравейте момичета!
Благодаря ви, за милите думи и подкрепата!Вече се чувствам много по-добре.Обещавам да ви наглеждам и чета и ако има нещо радостно при мен да ви го съобщя.Много Hug Hug Hug от мен за всички вас.

# 253
kiki благодаря за информацията
аз мислех че триизмерния се прави към третия месец но явно греша
след злополучния преглед миналата седмица, днес се записах при минев- добри отзиви чух за него
явно знес ще е важния ден-да видя бебо расте или не
стискайте палци
приятен ден ва всички

# 254
Добре дошла на Krasinka ! Лека и успешна бременност ти желая!  smile3525
Desyta ,радвам се, че си по - добре  newsm51 Ще чакаме други вести от теб ...
silvadge, на мен ми казаха за един крем на Чико - Мама Донна се казва и струва 24.90. Все още не съм го пробвала, но Декември месец вече ще си купя...
iliana76, а на теб успех днес!  newsm10 Ще стискаме палци всичко да е наред..

Иначе аз съм си все така добре през деня, но за вечер.. не ми се говори..Толкова съм изморена като се прибирам, че само ям и веднага лягам, а това явно ми е противопоказно, защото после ми става адски тежко на стомаха и имам и постоянно сърцебиене. Вчера лекарката като ми вика - само като ти се доспи и идваш да ти дам болничен Wink Та взех да се замислям за това...  Whistling Но ще изчакам по - студени дни, за да не си изгърмявам патроните...   Party

Това е от мен! Лек и усмихнат ден на всички!   love001

Общи условия

Активация на акаунт