Забременели след инвитро тема 50

• 56 733
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Не съм изненадвала, пуснах в кварталната цибалаб тест към обяд и ММ знаеше - резултата много се забави към 17:50 нещо такова чак излезе, мисля че след 17 само рефрешвахме на всяка минута Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 12:18 от Одри ♡

# 121
Nova777, много готино си го измислила, чак се разплаках. Тея хормони ме карат много да се разчувствам за всякакви неща 😀

Иначе и аз не съм правила изненади, чакахме си и ние на рефреш няколко часа. Но аз правих и дигитален тест преди това, където излезе, че съм във 2-3 седмица и просто искахме да видим някакво по-голямо число на кръвните, за да сме сигурни, че не е пак биохомична, но емоция пак си има. Голяма е тръпка и да, не сме по-различни от нормално забременелите, но в доста случаи сме по-притеснени и треперим до последно и правим много повече компромиси със себе си, за са пазим бебчетата си от жените, които си забременяват то раз.

# 122
Никакви изненади не правих, директно нахлух в стаята докато той работеше и се развиках "Положителен ее!". Толкова сме го чакали, нямах нерви да го крия, а и той знаеше, че  съм направила кръвен тест и очакваме резултати  в този ден.

# 123
Мексикана, козметика не съм сменяла като цяло , а витамини пия комбинирани, които ми поддържат почти оптимални нива + разни добавки към тях.

# 124
Здравейте, момичета!
Бихте ли споделили някоя от Вас дали е успяла след опит във Варна? Има ли някоя наистина добра клиника и лекар?

# 125
Здравейте, момичета!
Бихте ли споделили някоя от Вас дали е успяла след опит във Варна? Има ли някоя наистина добра клиника и лекар?
По-добре се насочи към София, Пловдив или Тутракан. Успех!

# 126
+1 за Тутракан.
И пак да изкажа за клиниката в Шумен, бягай от там.
Можеш да се разровиш в историята ми да прочетеш случки от там.

Здравейте, момичета!

# 127
  • до най-прекрасния мъж
Аз винаги съм си мислела как да изненадам таткото. Но когато нещата отидоха към процедури и инвитро, само се молех да стане. Иначе, като видях стойността на ЧХГ, първо се разревах, после звъннах на ММ и му казах само Плюс е. После и той си е поревал на работата. Вечерта нямаше много емоции.
Козметика също не съм сменяла. Но и аз не ползвам нещо специфично - шампоан и душ-гел. За суха кожа мажа с кокосово масло, за стрии също. Не ползвам други кремове и козметика. Мазах и с един тестер олио за стрии на Хип, хареса ми, но вече бях купила кокосово масло и мажа с него.

# 128
И аз не съм правила специална изненада на мм, даже сутринта рано отидохме заедно да ми вземат кръв за теста и ми казаха че ще ми звъннат след час два.
Съответно и аз почнах да проверявам на 20мин., решихме да напазаруваме в Метро и спираме на паркинга, викам чакай пак да видя и резултата беше там. Един як рев и двамата и така.
 Иначе много яко изглежда да имаш възможност да го изненадаш.

# 129
И аз не съм правила специална изненада на мм, даже сутринта рано отидохме заедно да ми вземат кръв за теста и ми казаха че ще ми звъннат след час два.
Съответно и аз почнах да проверявам на 20мин., решихме да напазаруваме в Метро и спираме на паркинга, викам чакай пак да видя и резултата беше там. Един як рев и двамата и така.
 Иначе много яко изглежда да имаш възможност да го изненадаш.

Аз все пак измъдрих как да го изненадам , макар нещата да са планувани. Заснех се как му съобщавам новината. Дадох му телефона да го изгледа, като му казах, че през това време отивам да помагам на детето с домашните. След 30 сек. тихичко застанах отстрани и наблюдавах реакцията му. Е, към момента е все едно ударен като с мокър парцал.

# 130
Аз бях видяла резултата около 14ч,веднага отидох до аптеката да напишкам 1 тест,за да видя най-после и аз двете чертички.
След като си дойде моят мъж още от вратата не се стърпях и се развиках,че ще имаме бебе и му подадох теста и 1 биберон Hug

# 131
Здравейте, момичета!

Да, аз. Доктор Юдова Майчин дом. Невероятна е. Имах след това много тежка бременност и тя беше винаги на разположение. С мъжки фактор сме.

# 132
И аз имам едно успешно инвитро в Тутракан, сега ще пробвам втори опит там, от три години ходя по прегледи, но има много пропуски доктора, прекалено голям е наплива, не следи изследвания и т. н., трябва за всичко аз да му напомням.
Иска ми се в София, но ми е много далеч.

+1 за Тутракан.
И пак да изкажа за клиниката в Шумен, бягай от там.
Можеш да се разровиш в историята ми да прочетеш случки от там.

Здравейте, момичета!

# 133
Момичетааа,благодаря ви за съветите и подкрепата миналия ден. 💕 Беше ми тежко,но днес отново бях на преглед при друг доктор.Знам, че е рано за радост,но  чухме сърчицето на малкото човече… реших да споделя радостта си днес и  от утре да продължавам пак  да си се притеснявам за по-нататъшното развитие на бебчо 😬💕🥰🙏🏼

# 134
Момичетааа,благодаря ви за съветите и подкрепата миналия ден. 💕 Беше ми тежко,но днес отново бях на преглед при друг доктор.Знам, че е рано за радост,но  чухме сърчицето на малкото човече… реших да споделя радостта си днес и  от утре да продължавам пак  да си се притеснявам за по-нататъшното развитие на бебчо 😬💕🥰🙏🏼

Настройте се за щастлив край и избутвайте лошите мисли. Лесно е да се каже, знам. Старайте се да се насладите на всеки момент, защото е прекрасен. Аз съм бременна за втори път. (14-ти ден след теансфер) Имам син на 8 г. и да го наблюдавам всеки ден как расте, как се променя, е смисълът на живота ми. А иначе с голямо нетърпение чакам да чуя сърчицето на човечето, което расте в мен.

Лека бременност желая и да споделяте по-често как върви. Heart

Общи условия

Активация на акаунт