Забременели след инвитро тема 50

• 56 704
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Марая 7, има различни видове отлепяне, при едните не се изисква прием в болница, а само медикаменти. Твоят трябва(дано) е от тях, лежи повече както са те посъветвали и повече положителни мисли 🍀
За сърчицето моята аг щадящо ме прегледа през корема, за по-малко стрес. Каза, ако не се чуе през корема, тогава чак вагинален.
Успех ти желая!

# 106
Mariah7, пиши като има развитие да кажеш как си. Успех!

# 107
Момичета ,тези които сте слагали инж.Прогестан как ги спирате ? Изведнъж ли ? Предния път ,когато бях на преглед казах на доктора ,че имам само още 10амп.Попитах го дали ще ми стигнат ,или да си поръчвам и той каза ,че ще ми стигнат .В суматохата покрай броя на сакчетата този въпрос остана така.Ще съм благодарна ,ако някоя от вас има опит и ми отговори Heart

# 108
Здравей аз постявях мисля, че 5 дни по една ампула. След това спрях, но продължих прогестерон орално.

Момичета ,тези които сте слагали инж.Прогестан как ги спирате ? Изведнъж ли ? Предния път ,когато бях на преглед казах на доктора ,че имам само още 10амп.Попитах го дали ще ми стигнат ,или да си поръчвам и той каза ,че ще ми стигнат .В суматохата покрай броя на сакчетата този въпрос остана така.Ще съм благодарна ,ако някоя от вас има опит и ми отговори Heart

# 109
Момичета ,пак съм аз 😓 искам да ви питам ,дали имате мнение за др Здравко Минев и др Борислав Иванов? За гр Пловдив става въпрос.

# 110
Аз ходя при втория. Не съм особено впечатлена. Имах по-големи очаквания, които до момента не оправдава особено. Ако искаш ми пиши.

# 111
Момичета ,пак съм аз 😓 искам да ви питам ,дали имате мнение за др Здравко Минев и др Борислав Иванов? За гр Пловдив става въпрос.

Аз съм при Минев. Той ми прави и лапароскопията.
Не е от разговорливите, но и не ходим на прегледи за мохабет. Аз лично съм супер доволна от него. Още на първия преглед ( след като преди това съм била при 3ма различни аг-та, но не репродуктивни ) ми даде повече информация, отколкото съм получавала за последните 2 години. Според мен е супер адекватен откъм решения за съответния проблем. Като минуси ще сложа, че прегледа при него е 70лв, което си е скъпо, но всеки сам решава къде ще си дава парите. Също така досега винаги съм била със запазен час и съм чакала след него по около 50-70минути. Прегледите са кратки, но достатъчно обстойни.
Отново, това е лично мнение.
За другия не мога да изкажа мнение, защото не съм го посещавала.
Който и да изберете, стискам палци за успешен финал 🍀

# 112

Аз съм при Минев. Той ми прави и лапароскопията.
Не е от разговорливите, но и не ходим на прегледи за мохабет. Аз лично съм супер доволна от него. Още на първия преглед ( след като преди това съм била при 3ма различни аг-та, но не репродуктивни ) ми даде повече информация, отколкото съм получавала за последните 2 години. Според мен е супер адекватен откъм решения за съответния проблем. Като минуси ще сложа, че прегледа при него е 70лв, което си е скъпо, но всеки сам решава къде ще си дава парите. Също така досега винаги съм била със запазен час и съм чакала след него по около 50-70минути. Прегледите са кратки, но достатъчно обстойни.
Отново, това е лично мнение.
За другия не мога да изкажа мнение, защото не съм го посещавала.
Който и да изберете, стискам палци за успешен финал 🍀
И аз сега бях при него, но прегледа ми беше 55 лв ,че даже и мускулна ми постави човекът ,без пари .По принцип се заплаща. Опитвам се да му се доверя ,но знаете -стрес си има винаги ,особено че и той не е от най-веселите. Не ,че ходя да ме развеселява,ама един такъв притеснен гледа и накрая каза-кажи на мъжа си ,че вс е наред! Ходи му вярвай ,след притеснителните огледи ,дето хвърли мълчаливо.Иначе,,,да,чаках 1 час и нещо,но часа ми беше запазе едва същата сутрин.Радвам се ,че поне не ме върна. Благодаря за пожеланието, аз също желая от сърце безпроблемно бременнене на всички 🙏🏼❤

# 113
Здравейтте момичета, открихте ли добри и пречистени комбинирани витамини за бременни? Аз много чета, но все откривам по нещо,което не ми харесва в състава. С козметиката също съм малко в задънена улица, почти всичко,което ползвах, се оказва че съдържа съставки,които не са много препоръчителни за бременни. Как процедирахте вие?

# 114
И аз все се надявам да изкочат хубави комбинирани витамини, но няма такива.

За козметиката - шампоан, балсам аз минах на Алверде, понеже в началото ме дразнеха всички миризми и повечето шампоани са силно парфюмирани. Не съм им разглеждала съставките, но се водят натурална козметика, без синтетични аромати, оцветители и консерванти. За лице вместо крем ползвам хиалуронова киселина.

# 115
  • до най-прекрасния мъж
Mariah 7, в АГ Селена си в добри ръце. Минев е добър специалист, въпреки че нямам личен опит с него. Аз съм при Ставрев, първо при бащата, сега при сина. Горе в патологична също са много отзивчиви и обръщат внимание. Почивай повече и дано нещата са ОК. Вероятно имаш терапия и с повече лежане нещата ще се оправят.
Извинявайте, момичета, пиша в доста теми и хич не обърнах внимание, че съм именно в Забременели след инвитро. А неведнъж съм получавала упреци във форума, че бебетата инвитро не са по-специални от другите. Което си е така по принцип, но ние си знаем как им треперим и през какво сме минали, за да видим заветния +тест и за нас тревогите са в пъти повече.

# 116
Здравейтте момичета, открихте ли добри и пречистени комбинирани витамини за бременни? Аз много чета, но все откривам по нещо,което не ми харесва в състава. С козметиката също съм малко в задънена улица, почти всичко,което ползвах, се оказва че съдържа съставки,които не са много препоръчителни за бременни. Как процедирахте вие?

В Зоя.бг видях, че има мултивитамини за бременни. Там са доста изчистени като състав. Аз още не пия нищо и не съм разпитвала дали е подходящо. Относно козметиката и аз съм много объркана. Още преди трансфера ползвам един душ гел на Soapfactory. Крем за лице ползвам от аптеката един на SVR. За шампоан още не съм търсила някакъв по специален.

# 117
Здравейте момичета,

Как съобщихте на мъжа си, че очаквате бебе?
Макар и всичко да е планирано, ми се иска да има елемент на изненада, но сякаш мозъкът ми блокира, нищо не ми хрумва.

# 118
Ами то при Инвитрото как да му съобщя. Отворих резулатът от теста и му го казах. Все пак той очаква, няма какво толкова да се изненада. Зарадва се много естествено, даже беше на рождения му ден.

# 119
Аз реших да го изненадам. Първо направих теста два дни по-рано, отколкото му бях казала, че ще го правя. Прибрах се, с помощта на сешоар и макетен нож отворих едно писмо от банката, извадих тяхното и сложих резултата, като залепих с обикновено лепило Simple Smile
Лошото беше, че когато ММ се прибра, не прояви никакъв интерес към писмото Joy
И аз си седях търпеливо и чаках да хапне, после ходи да хвърля боклука и се размотаваше. Накрая реши, че ще го отваря, аз си взех телефона да го снимам тайничко, уж си ровя във ФБ. Та си имам и клипче, на което се вижда как той вижда резултата. Първоначалния шок беше за кратко, последва голям рев и от двама ни.
Единственото ми притеснение беше, че когато видях резултатите ревах около 3 часа. Очите ми бяха подути, зачервени и цялата бях подпухнала. Мислех си, че ще му направи впечатление, но уви ММ не забелязва такива подробности.
Изненадите са хубаво нещо, със сигурност може да се измисли и друг начин, просто в този момент аз не можех да мисля.

Общи условия

Активация на акаунт