Забременели след инвитро тема 50

• 56 910
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Милото, бива прогестеронът. Моят винаги е бил по-висок, така че не мога да коментирам. Преглед след 2 седмици. Искай си дата около 6гс и 1-2 дни, за да засечете пулс поне, че обикновено по-рано вика.

Точно за теб си мислех днес bling. Ами ще видим дали ще продължи да се удвоява в петък. Как се смятат седмиците при инвитрото? Като при нормална бременост,датата на последната менструация или?

# 196
Има ин витро калкулатори в мрежата. Има за ЗЕТ, за СЕТ потърси.

# 197
# 198
Здравейте,
Моля ви някой ако е изпадал в подобна ситуация да сподели. Та накратко, в понеделник получих леко зацапване вечерта след прием на акард 150мг(пия го на обяд) и веднага отидох в спешното. От там ме увериха, ще вече няма кървене и с бебето всичко е наред, дори чух пулс за първи път ( в 7 седмица съм). Не ми промениха лечението като казаха, че няма какво повече да ми изпишат, тъй като пия всичко възможно.
Всичко беше ок до следващата вечер, когато изкървих с ярко червена кръв. Пак след акарда. Отново спешно и пак ми обясниха, че в момента не кърви нищо. Днес бях по спешност при моя лекар, като се учуди защо още първия път не са ми спрели приема на акард. Коригира ми терапията и сега кървенето намаля, почти спря.
Ако не спре до петък иска да ме приема в болница. 
При спиране на кървенето колко време се чисти така наречена стара кръв?

# 199
Зависи от къде, как и колко време е кървило. Много е индивидуално. Имала съм ярко червено кървене в самото начало. Мисля, че зацапва 2-3 дни. Следващите седмици имах еднократни зацапвания. В по-късно седмица имах сериозен кръвоизлив, престой в болница. Сигур и почти месец се чистих. Ако има хематом става по-бавно.

# 200
На мен ми казаха  около 5-7-10 дни дори може да се чисти, засега 3 дни след като спря кървенето, виждам леко кафеникаво да изтича прогестеронът, но първото, което ми обясниха веднага да спирам кръворазреждащите и даже да пия кръвоспиращи.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 23:22 от mexicana___

# 201
Никой не ми каза от къде е. Снощи ми бяха казали, че е спряло, значи уж е кървяло около 2 часа. Днес сутринта пак се беше появило. Това, което ми казаха, че е от акарда.

Зависи от къде, как и колко време е кървило. Много е индивидуално. Имала съм ярко червено кървене в самото начало. Мисля, че зацапва 2-3 дни. Следващите седмици имах еднократни зацапвания. В по-късно седмица имах сериозен кръвоизлив, престой в болница. Сигур и почти месец се чистих. Ако има хематом става по-бавно.

# 202
Аспиринът понякога прави проблеми в ранна бременност. При тромбофилия НМХ не се спира, ако е хематом с инжекциите даже по-бързо ще се резорбира. При мен като изкървих по-силно (преди това зацапвах алена кръв няколко пъти) продължи 3 дни и спря. После след около 3-4 дни пак имах малко, може би е било нещо остатъчно.
Спрях се вкъщи, по-сериозна почивка и всичко отмина. Само аспирина ми спряха.

# 203
Явно наистина е от този аспирин. Вече нямам кървене, само много леко кафеникаво зацапване на т. хартия. Дано се изчисти по-бързо.
Не съм ставала от леглото от вчера и мисля да продължа така.

Аспиринът понякога прави проблеми в ранна бременност. При тромбофилия НМХ не се спира, ако е хематом с инжекциите даже по-бързо ще се резорбира. При мен като изкървих по-силно (преди това зацапвах алена кръв няколко пъти) продължи 3 дни и спря. После след около 3-4 дни пак имах малко, може би е било нещо остатъчно.
Спрях се вкъщи, по-сериозна почивка и всичко отмина. Само аспирина ми спряха.

# 204
Как се справяте с гаденето и повръщането, аз съм тотал щета от няколко дни- нищо не мога да хапна и не знам къде се намирам. Лекарката ми каза, ако е толкова зле да пия деган, но като му чета листовката хич не е за бременни. Пробвали ли сте с хомеопатия?

# 205
Общо взето нищо не помага. Правех си домашна лимонада и до някъде ми олекваше, също има една хранителна добавка Емил, късно я открих в края на 3 месец, облекчаваше ме, но не знам дали не е съвпадение, защото и гаденто спря седмица/две след това. Но можеш да пробваш.
Иначе Деган и аз пробвах няколко пъти, изписват го и на бременни, но не ми помагаше.

# 206
Аз ходя в вдна малка квартална аптека от доста години и когато бях бременна фармацевтката ми каза, че Деган е изключително противопоказен при бременност. Предписвал се само при много сериозно повръщане и риск от обезводняване, когато друго не помага. Пиех натриев цитират и когато усетя, че ми става много лошо по една обикновена бисквита и така закърпвах положението. Иначе сега за децата са ми изписвали Вомитусхил капки и съм ги пила и аз няколко пъти и доста ми помагат. Водят се хомеопатични, но не знам дали стават за бременни..

# 207
  • София
Как се справяте с гаденето и повръщането, аз съм тотал щета от няколко дни- нищо не мога да хапна и не знам къде се намирам. Лекарката ми каза, ако е толкова зле да пия деган, но като му чета листовката хич не е за бременни. Пробвали ли сте с хомеопатия?
Mexi, на мен ми се наложи август да полежа в болница, лепнах някакъв много гаден вирус, счупих се да повръщам. При изписването, док ми предписа Вомакур, ако продължавам да повръщам. Провери го, на мен не ми се наложи.

# 208
При мен гаденето е по-силно, ако стомахът ми е празен. Затова сутрин с отварянето на очи започвам с един банан, обира ми киселините. После пия вода с лимон и джинджифил. Също солети, крекери, има хубави био близалки в Зоя с вкус на плодове. Чай от мента. И търпя, защото не искам да пия поредното лекарство за гадене, и без това пия доста други.

# 209
Здравейте, имам положителен уринарен тест.
Трансфер на 16.11 на петдневни ембриони.
Кръвен ще пусна следващата седмица. (тогава го искат от клиниката)
Кога най-рано може да се види/видят сакче/та?

Общи условия

Активация на акаунт