Забременели след инвитро тема 50

• 56 849
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
Много се рових в старите теми, но не открих изчерпателна информация относно зарзио след трансфер и положителен резултат. Някой може ли да ми обясни защо се изписва? Благодаря ви 😊

# 211
Момичета бях ви писала че на 7 ден след трансфер резултат 112.300,9 ден 307.100,днес 11 ден е 418.200. За мен изходът е ясен с толкова бавно покачване на ЧХГ.В понеделник ще пускам отново кръвен тест! Искам да знам ако в понеделник е спаднал още след като спра лекарствата до колко време идва цикъла? Благодаря на включещите се!

# 212
Доколкото разбрах правел лигавицата "по-лепкава" и възприемчива за имплантация.
Здравейте,
Много се рових в старите теми, но не открих изчерпателна информация относно зарзио след трансфер и положителен резултат. Някой може ли да ми обясни защо се изписва? Благодаря ви 😊

# 213
Здравейте, в коя г.с. ви спряха прогестерона и тествахте ли го преди това?

# 214
Здравейте, в коя г.с. ви спряха прогестерона и тествахте ли го преди това?

В 12 г.с. постепенно по схема.

# 215
  • Пловдив
Около 12-а от раз го спрях (така каза док) и прокървих на следващия ден. Приеха ме в болница и пак го започнах. След 3 седмици започнах по схема да го намалям и нямаше проблем.

# 216
Момичета, попитах и в други групи, но да подпитам и тук, при вече дамите с положителен резултат 😎 Леко сме на кръстопът (понеже нямаме и много опит в инвитрото.. първи път ни е.. и силно се надявах така да си остане, уви.. ) в момента търся малко инфо от други минали през това - правила ли е някоя от вас ЗЕТ на едничък 6 дневен бластоцист с добро (не перфектно качество, без ПИД)? И ако да - успешен ли е бил трансфера и бремеността до край? Ще съм благодарна за всякакво инфо по темата!

# 217
Не точно същия случай , но при мен бяха 4 дневна морула без квалификация  и 5 дневен бластоцит със средно качество трансферирани заедно (зет) . И двете се имплантирха , но едничкото отцеля до 8 седмица само . Сега съм в 17 седмица .
Мисля ,че щом имате бластоцит отцелял до 6 ден , значи е много силен и шансовете са прекрасни 👏🏻 Бъдете позитивна и вярвайте ,че ще стане ! Дори и моят доктор ми каза при трансфера , Божа Работа е !
Момичета, попитах и в други групи, но да подпитам и тук, при вече дамите с положителен резултат 😎 Леко сме на кръстопът (понеже нямаме и много опит в инвитрото.. първи път ни е.. и силно се надявах така да си остане, уви.. ) в момента търся малко инфо от други минали през това - правила ли е някоя от вас ЗЕТ на едничък 6 дневен бластоцист с добро (не перфектно качество, без ПИД)? И ако да - успешен ли е бил трансфера и бремеността до край? Ще съм благодарна за всякакво инфо по темата!

# 218
Щом има ембрионче, шанс винаги има. Какви ли не успешни случаи съм виждала, на двудневни, на тридневни, с ПИД и без, по едно трансферирано, по две, по три, със средно и хубаво качество. Наистина е Божа работа. Успех.

# 219
Здравейте, момичета. Чета ви отдавна и ето че дойде момента, в който да се запиша и аз при вас. На  12.11.21 г ми беше третият ЗЕТ за тази година на 5 дневен ембрион. Първите два неуспешни опита бяха даже без имплантация. Ето и моите ЧХГ резултати:
8 ден (20.11.21) - 164.07 mIU/ml
10 ден (22.11.21) - 473.37 mIU/ml
15 ден (27.11.21) - 5598.37 mIU/ml
Пуснах днес и прогестерон, който е 14.30 ng/ml. Вижда ми се малко сякаш (на кринон гел съм 2х1).В понеделник на 29.11.21 съм на преглед и ще питам и лекарят дали са ниски стойностите, но бих искала и вашето мнение, ако някой е имал такива стойности.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 19:12 от Tea-Krista

# 220
Здравейте, момичета. Чета ви отдавна и ето че дойде момента, в който да се запиша и аз при вас. На  12.11.21 г ми беше третият ЗЕТ за тази година на 5 дневен ембрион. Първите два неуспешни опита бяха даже без имплантация. Ето и моите ЧХГ резултати:
8 ден (20.11.21) - 164.07 mIU/ml
10 ден (22.11.21) - 473.37 mIU/ml
15 ден (27.11.21) - 5598.37 mIU/ml
Пуснах днес и прогестерон, който е 14.30 ng/ml. Вижда ми се малко сякаш (на кринон гел съм 2х1).В понеделник на 29.11.21 съм на преглед и ще питам и лекарят дали са ниски стойностите, но бих искала и вашето мнение, ако някой е имал такива стойности.

Много са ти добри  стойностите за ЧХГ, аз в 7-ма седмица бях с по-нисък прогестерон- 12,5 ng/ml. Ако нямаш проблеми с прогестерона сигурно ще ти оставят Кринона. Аз не го увоявах и пробвах и Циклогeст и Утрогестан и още го мъча за вдигане, но ми казаха, че даже 12,5 не било толкова ниско. Ако си при Владимиров съм почти убедена, че ще ти каже, че ти е ОК прогестеронът, но ти си го следи през седмица/ две за всеки случай.

# 221
mexicana___, много благодаря за мнението и съвета. Успокои ме. И да, при д-р Владимиров съм Simple Smile

# 222
На мен при подобен резултат на прогестерона към циклогиста ми включиха дуфастон и като падна на 10 ми добавиха и инжекции...Хубаво е да се следи.
mexicana___, много благодаря за мнението и съвета. Успокои ме. И да, при д-р Владимиров съм Simple Smile

# 223
Здравейте,

Вие мислите ли да правите днк пренатални тестове, ако да, на коя фирма се спряхте и какъв пакет? Не сме правили ПИД и двамата с ММ сме на 30/31 г и се чудя още, но може би бих пуснала за спокойствие.

# 224
Аз днес дадох кръв за Пренатест. Имаха 15% намаление на Черен петък миналата седмица. Иначе се колебаех между тях и MaterniT на sequenom. Нашето ембрионче също е след ПИД. Ние сме аз на 27, ММ на 32 (но с ДНК фрагментации). Пускаме го основно заради мен. Предишния ЗЕТ завърши с мисед и аз се шашнах тотално, че нещо ни се 'чупят' ембриончетата въпреки ПИД. Надявам се всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт