Забременели след инвитро тема 50

• 56 673
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета и аз от няколко дни следя какво се случва. Не искам да коментирам, ще се опитам да сменя темата.
Със страх ще се похваля че кръвоизливите и кървенето спря. Отндва дена имам кафяво зацапване, но то не може да ме стресне след всичко което видях Disappointed... И все пак не му се радвам де...
Исках да ви попитам за гаденето и общото неразположение. Сутрин съм добре, след 15ч някой ми дърпа щепсела и всичко приключва. Гадене, едвам говоря... Досега един път съм повръщала и то беше от аромата на телешко. По добре да отида да си повърна или да се сдъжам и да се разсейвам с храна и течности както досега? Страх ме е от спазмите, незнам какво се случва с хематома все още.
Никаква енергия - чувствам се като болна, нищо не ми се прави... Аз така или иначе по цял ден лежа все още... Но и в леглото ми е ужасно гадно... Корема ми се подува много. Преди да ми махнат тръбите беше така заради инфекцията и сега ме е страх да няма пак нещо, въпреки че нали уж изследвания са правили. На сутринта нов човек.... И след 15ч пак същото... Парцал Disappointed

# 346
Аз бях така по 24 часа, само сънят ме спасяваше. Нищо не може да се направи, само да се надяваш, че от четвърти месец ще спре. И на мен ми олекваше като повърна, но избягвах, първо можеш да се обезводниш, второ да си раздразниш корема. Аз пиех цитронада и хапвах ябълки, донякъде ми влияеше добре. Накрая открих таблетките Емил, хранителна добавка, помагаше ми, но беше в последните 2 седмици на 3-ти месец и може просто гаденето да е намалявало.

# 347
Здравейте отново момичета. Някоя от вас можели да помогне в разчитането ма резултатите ми? Писах на акушерката,да ги покаже на докторката,но още не са ми върнали. Притесняват ме АРТТ че е малко под норма и Фератина че е точно. Пия аспирин протекст вечер. С един ниско рисков фсктор на тромбофлибия съм 4/5G. Дали не трябва фраксипирин?Кръвната захар и тя ми е ниска и прогестрона ми е паднал леко.Дали има общо захарта и това че мн повръщам!? В 7 седм и 3дни съм. Прикачвам ви снимка с резултатите. Благодаря на всички които ще ми помогнат с отоговорите си.

# 348
Здравейте, Анелия. Във форума има и тема "Предстои ми замразен трансфер, да поговорим" включете се, ако имате желание.
Относно ембриона... Имахме 4 "перфектни" дадохме ги за ПИД изследване, от тях 1 се оказа годен за трансфер. Надявам се да разберете какво ви пиша аз и останалите момичета. Отделно при размразяване се получават фалове... Има мнооого варианти, пожелаваме ви вашият да е от положителните! Успех!

Много Ви благодаря за линковете. Относно лекарката - изказах прекрасните си впечатления от ембриолога, с който разговарям, жената е много позитивна и внимателна. А не от сама лекарка, която е груба, наистина адски груба и не обяснява нищо. В нито един пост не съм казала, че лекарката е перфектна. А само, че ембриона е такъв. Все пак, не си позволих да напиша името на клиниката, за да не и направя по някакъв начин антиреклама. Още веднъж Ви благодаря за отделеното време и за линковете. Пожелавам Ви весели празници.

# 349
Мили момичета, не усещате ли, че с постовете си тази дама ви пързаля, провокира, разиграва? Толкова много жени отделиха от времето си да й дават консултации, дори и такива след скорошни загуби или неуспешни процедури, и после пак същото отново. Ами тази пресилен позитивизъм просто не звучи особено емпатично в тема в раздел Проблемно забременяване.
Нека отделим същото това внимание и енергия на вече бременните момичета, които търсят съвет и подкрепа тук, тя тази тема е на тях.
Аз съм била член на групата, но ви следя пак , защото с Божията помощ се надявам на още едно чудо и да успеем да направим зет скоро.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 15:52 от Анонимен

# 350
И според мен има нещо съмнително в дамата, защото едно и също... няма как, няма начин нещо да се обърка...по-добре да спрем да и отговаряме

# 351
Може да е дебел трол, може да не е много адекватна по темата, но и на мен ми изглежда, че няма много смисъл, затова и не се включих досега.

# 352
Не е трол, из фейса също раздаваше позитивизъм Simple Smile Пожелавам им - дано им се получи от раз, но е добре да се чете с разбиране, като се пита, защото получи десетки отговори тук, а накрая завъртя същата плоча. И тази тема наистина не е най-подходящата.
Ани, дано скоро се присъединиш към забременелите!

# 353
Естрофема го спрях рязко и аз в 9г.с мисля, че беше а Преднизолон го спрях по етапно за няколко дни.  Преди да ми го спрат бях 2х1, като още в 8г.с ми казаха х1 да го приемам и в 9г.с няколко дни през ден и го спрях.

Момичета искам да ви попитам. При вас до коя седмица вземахте естрофем и преднозолин Ф? И есторфема как го спряхте! За преднозолин Ф ясно е че по схема. За естрофема докторката ми каза след празниците да го спра изведнъж,а това ме притеснява. Тогава ще съм в 9 седм почти,но сега го вземам 3х2 вагинално и ме притеснява че от 6хапчета трябва изведнъж да го спра. Чета че някои момичета го спират по схема и го слагат или пият до по-късно до към 12 седм. Благодаря на вллючилите се!

# 354
Здравейте момичета. Аз получих най-страхотния коледен подарък Heart Eyes Трансфер на два 5дневни снежинки.
Чхг на 8ми ден - 117.00
Чхг на 10ти ден - 345.00
Не съм пускала ново изследване тъй като са празници и е малко сложно с лабораториите в моя град и ще пускам утре. На 06.01 ще ми е първия преглед. Стискайте палци

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 13:17 от Shadow9183

# 355
Здравей те, момичета!
Честито Рожество Христов! Желая успех на всички!
Бих искала да попитам тези от вас, които са с тези мутации: хомозиготен геноD/D за ACE, хетерозиготен генотип 4G/5G PAL и  хомозиготен генотип C/C за 1298А>C ( MTHFR)
на каква терапия сте?
Благодаря!

# 356
Момичета, почти на 43 съм Stuck Out Tongue Winking Eye - косата ми е доста побеляла. Току- що се боядисах с безамонячна боя. В 7г.с. съм. Мислите ли, че боядисването е вредно?!

# 357
Мислите ли, че боядисването е вредно?!

не е вредно

# 358
Препоръчително е да се боядисвате след 12 г.с. Поне дотогава не го правете пак.

Момичета, почти на 43 съм Stuck Out Tongue Winking Eye - косата ми е доста побеляла. Току- що се боядисах с безамонячна боя. В 7г.с. съм. Мислите ли, че боядисването е вредно?!

# 359
От години ползвам готова къна на Herbal time , в тубичка. 'Хваща' ми белите коси, безвредна е. По-честичко се мажа, отмива се по-лесно от боята, подхранва косъма.

Общи условия

Активация на акаунт