Забременели след инвитро тема 50

• 56 625
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Момичета ,как си изчислявате в коя г.с сте ,както и термин ?

# 46
Момичета ,как си изчислявате в коя г.с сте ,както и термин ?
Лекарите изчисляват по дата на ПРМ. Така и по дата на трансфер при мен дава 1 ден разлика, който не е от значение.

# 47
Как точно се изчислява при трансфера. При 5дневни Е, деня на трансфера за 6ти ли се брои?

# 48
Как точно се изчислява при трансфера. При 5дневни Е, деня на трансфера за 6ти ли се брои?
Eто : https://perinatology.com/calculators/Due-Date.htm

# 49
На мен при първата фетална морфология ми го изчислиха така: на 13-ти ми е денят на трансфера на 5-дневни, т.е. датата на зачеване е 9-ти (5 дни по-рано). По ПРМ разликата е 3 дни.

# 50
На ПРМ е написана датата на овулацията ми - то в крайна сметка тя е важна (аз съм след ЗЕТ) - което беше 12 ден на цикъла ми, излиза все едно е било 14ти. Така че напълно точно.

# 51
На мен пък винаги ми го смятат по дата на последния цикъл. Със ЗЕТ съм, винаги уточнявам и казвам и датата на трансфера, но винаги ми казват, че това няма значение.

# 52
  • Пловдив
Ние подадохме началото на септември  и служителката каза 2/3 месеца се чака, така че ги чакаме към декември.
За пловдив имам на предвид на други места може да са по бързи.
Здравейте, момичета, някоя от вас подала ли е документи или мисли да подава за финансовото подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми от общината? Не съм сигурна дали във всяка община я има тази помощ. Ние утре ще ходим да си изкараме необходимите удостоверения. Много се надявам още същия ден да ни ги дадат, а не да ходим пак след няколко дни, за да ги взимаме. Знаете ли след колко време казват дали сме одобрени? Thinking

И аз съм от Пловдив, днес подадохме искане за необходимите удостоверения, края на другата седмица ще са готови и отиваме да подаваме и ние. sis4ety_love каква медицинска документация ви искаха? Приготвили сме копие на епикриза за пункция и трансфер, копие на заповедта за инвитро и фактури+касови бележки. Нещо друго искаха ли ви?

# 53
Здравейте момичета,

Надявам скоро да се присъединя към групата на забременелите.

Та, днес (29.10) преминах успешен ембриотрансфер.

Кога направихте тест за заветните две чертички?

# 54
Здравейте момичета,

В клиниката, в която бях аз, правихме кръвен тест на 7ми ден, след трансфер на 5 дневни ембриони.
Успех! 🙏

# 55
Само това  което сте написали, епикриза и фактури. Казаха ми че ако на комисия решат че им трябва още нещо ще ми се обадят, не са ми звъняли, така че мисля че това стига 💙.
Стискам палци💙
Ние подадохме началото на септември  и служителката каза 2/3 месеца се чака, така че ги чакаме към декември.
За пловдив имам на предвид на други места може да са по бързи.
Здравейте, момичета, някоя от вас подала ли е документи или мисли да подава за финансовото подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми от общината? Не съм сигурна дали във всяка община я има тази помощ. Ние утре ще ходим да си изкараме необходимите удостоверения. Много се надявам още същия ден да ни ги дадат, а не да ходим пак след няколко дни, за да ги взимаме. Знаете ли след колко време казват дали сме одобрени? Thinking

И аз съм от Пловдив, днес подадохме искане за необходимите удостоверения, края на другата седмица ще са готови и отиваме да подаваме и ние. sis4ety_love каква медицинска документация ви искаха? Приготвили сме копие на епикриза за пункция и трансфер, копие на заповедта за инвитро и фактури+касови бележки. Нещо друго искаха ли ви?

# 56
Здравейте момичета,

В клиниката, в която бях аз, правихме кръвен тест на 7ми ден, след трансфер на 5 дневни ембриони.
Успех! 🙏

Благодаря за отговора.
И при мен на 5-ти ден ги върнаха, но казаха да си правя тест на 17.11, а знаете какво е чувството да чакаш и чакаш.

# 57
  • до най-прекрасния мъж
Когато ембриончето стане на 14-15 дни, можете до пуснете вече кръвен тест. Това значи 11-12 ден на 3-дневни и 9-10 ден на 5-дневни. За мен лично няма смисъл по-рано, резултатът може да е неясен и само ще се притеснявате.

# 58
Когато ембриончето стане на 14-15 дни, можете до пуснете вече кръвен тест. Това значи 11-12 ден на 3-дневни и 9-10 ден на 5-дневни. За мен лично няма смисъл по-рано, резултатът може да е неясен и само ще се притеснявате.

Благодаря за отговора. Simple Smile
Трябва да намеря просто начин да не го мисля и да изчакам това време да мине.

Бъдете здрави!

# 59
  https://ivf.ca/fet5dayduedate.php

Общи условия

Активация на акаунт