Забременели след инвитро тема 50

• 56 650
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте отново ,момичета ! След ЗЕТ на 3бр Е и ЧХГ на ден 8 - 110.11 , на ден 12 - 358.90 на първия преглед миналия понеделник с доктора видяхме две сакчета.
Днес отново бях на преглед и си имаме сърчица Heart Но и още нещо - Сакчетата са 3 и трите с тупкащи сърчица Heart Eyes
Нека месеца започне само с хубави новини и много + тестове Heart

# 61
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте отново ,момичета ! След ЗЕТ на 3бр Е и ЧХГ на ден 8 - 110.11 , на ден 12 - 358.90 на първия преглед миналия понеделник с доктора видяхме две сакчета.
Днес отново бях на преглед и си имаме сърчица Heart Но и още нещо - Сакчетата са 3 и трите с тупкащи сърчица Heart Eyes
Нека месеца започне само с хубави новини и много + тестове Heart
Честита радост и 3 тупкащи сърчица. Сигурно много се вълнуваш. Да си ги износиш живи и здрави и трите. В нашия квартал има тризнаци, голяма радост е.

# 62
Честити сърчица Miiims дано всичко бъде наред, голямо щастие ❤❤❤

# 63
Здравейте момичета 🌷
Искам да попитам вие какъв калции пиете, пиете ли изобщо, защото лекар ми е казвал, че трябва 1000 мг на ден да подсигурим. Ако можете да споделите към какъв сте се насочили. Благодаря и желая на всички да сбъднете най- съкровената си мечта. Бъдете здрави ⭐🌟

# 64
Не пия калций, пия вит Д.
Така се усвоява добре калцият от храната, който е достатъчен.

# 65
Здравейте,момичета ! След положителния тест кога ходихте на ендокринолог ?🙂 поздрави 🍀

# 66
  • София
Здравейте,момичета ! След положителния тест кога ходихте на ендокринолог ?🙂 поздрави 🍀
Mariah 7, аз ходих още на следващия ден, тъй като с ЧХГ пуснах и ТСХ, а ТСХ се беше качило на 4.8 и затова не отлагах, за да не стане фал.

# 67

И аз ходих почти веднага, че пиех метфогама за ИР и ми беше казал веднага да ида.

# 68
Ясно,благодаря ви. Аз сега пия еутирокс 0.25 ,но страшно се притесних ,може да имам нужда от по-висока доза вече.Още утре сутринта ще си го пусна.

# 69
Ясно,благодаря ви. Аз сега пия еутирокс 0.25 ,но страшно се притесних ,може да имам нужда от по-висока доза вече.Още утре сутринта ще си го пусна.

Не се притеснявай, не си закъсняла.  Аз съм с Хашимото от 12 години, но отидох на преглед след като чухме сърдечна дейност. Просто ми промени схемата и си продължавам по нея.

# 70
Здравейте момичета. Случайно някоя да има и да не и трябва Fraxiparine 0.6 ml, Zibor 3500IU или Clexane 0.6 ml ще ви бъда адски благодарна! Успех на всички и да има много тупкащи сърчица и пухкави финали накрая! Heart

# 71
Kameliq Careva, специално Клексана можеш да си го поръчаш през Санофи. От 0,6 е най-трудно , да не кажа невъзможно да се намери по аптеките.

# 72
Kameliq Careva, специално Клексана можеш да си го поръчаш през Санофи. От 0,6 е най-трудно , да не кажа невъзможно да се намери по аптеките.
Да той е за една приятелка и търси навсякъде.  Аз съм с Фракси 0.4 но на нея и искат 0.6 ще и кажа. Благодаря момичета и успех на всички нии Heart

# 73
Момичета ,здравейте отново 🌹 Резултата от ТСХ ми е 2,32 .Днес няма как да посетя лекар,за съжаление. Мислите ли ,че е добре или трябва да е под 2  🙄? Благодаря ,предварително!

# 74
Момичета ,здравейте отново 🌹 Резултата от ТСХ ми е 2,32 .Днес няма как да посетя лекар,за съжаление. Мислите ли ,че е добре или трябва да е под 2  🙄? Благодаря ,предварително!

Аз бях с 2,4 в 6-та сесмица, когато посетих а първи път от бременността ендокринолог. Промениха ми дозата, но е нормлано TSH да се увеличи. Все пак не се бавете за ваше спокойствие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт