Забременели след инвитро тема 50

• 56 997
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Дами, здравейте,

Влизам много плахо в тази тема, но чета почти всичко в Проблемно забременяване от три години. Супер на кратко: 5 инсеминации, 1 трансфер миналата година през ноември, който приключи с биохимична бременност.

Втори опит през август, много по-добре минала стимулация и пункция, от която имам 6 замразени 5 дневни снежинки.

На 28.10 трансфер на 2 бр. Nature Snowflake
Нетърпеливи 4 уринарни теста на 9-ти ден и всички с доста видими втори черти.
тест на 10-ти ден: 206.600
тест на 12-ти ден: 564.500

преглед на 19.11
Периодът между теста и прегледа се оказа точно толкова дълъг, колкото дългото чакане след трансфер. Обзета съм от смесени чувства - от огромно щастие до супер голямо притеснение заради първата БХБ.

Просто исках да споделя... има ли други като мен, които чакат първия преглед и като цяло мислите ли, че резултатите ми от ЧХГ са добри? Не отивам да пускам трети път ЧХГ, защото мъжът ми е много против и не искам да създавам излишен стрес у дома.

Разбираем е стреса и притесненията. Резултатите си изглеждат съвсем добре. Успех и позитивни мисли!

# 151
Здравейте,тези които сте забременели в Бахчеджи , може ли да споделите до коя седмица си биехте Пролутон Депот 500?

# 152
Здравейте,тези които сте забременели в Бахчеджи , може ли да споделите до коя седмица си биехте Пролутон Депот 500?
Здравейте, след зет имах за още 4 пъти да си го бия. Тоест още 4 седмици. Рано, рано прекратихме депото.

# 153
Момичета, знам,че не е подходящата тема тязи, но да ви питам. Някоя от Вас оказвала ли се е с антитела за изкаран хепатит Б и каква е практиката на доктора след това? Много се притеснявам да не ми отменят опита заради това. ММ няма антитела. Посещавам клиниката в Тутракан, чакам да се свържат с мен за коментар, но ще се побъркам вече.

# 154
Здравейте, след зет имах за още 4 пъти да си го бия. Тоест още 4 седмици. Рано, рано прекратихме депото.
Ясно,а кой го прекрати? Защото аз още си ходя всяка седмица. Т.е бяха ми казали при зацапване ,дори през ден да ходя,но аз сега (Дай Боже да нямам) нямам и се чудя не е ли редно да си държа останалите за спешен случай?! На вас Хафизе ли ви каза да го спрете,или вашия АГ ,че вече ми е неудобно да й пиша…😏 благодаря 🍀

# 155
yoanna789, защо да отменят опита Thinking Аз съм носител на вируса на хепатит Б, така съм родена, сестра ми също. И двете не сме боледували.Винаги ми излиза положителен резултат, но това не е пречка . Ходила съм и няколко пъти на гастро, пускали са ми още няколко допълнителни изследвания и няма никакъв проблем. Имам и 3 финансирани от ЦАР опита.

# 156
Бени, благодаря. Страх ме е да не ме пратят за още изследвания или на прегледи и да не си изпусна месеца. Или четох,че карат партньора да се ваксинира и чак след 6 м подновяват опитите, което ми се струва безумно.
Имам съвсем малко отклонение, трябва да е до 10 реф ст а тя е 13 еденици.

# 157
Бени, благодаря. Страх ме е да не ме пратят за още изследвания или на прегледи и да не си изпусна месеца. Или четох,че карат партньора да се ваксинира и чак след 6 м подновяват опитите, което ми се струва безумно.
Имам съвсем малко отклонение, трябва да е до 10 реф ст а тя е 13 еденици.

ММ е отрицателен и никога не е ставало дума да се прави каквото и да било при него. И след като ЦАР не спират финансирането, т.е. всичко е законно и по правилата, няма как докторът да реши нещо друго Yum

# 158
Здравейте,

Пуснах кръвен тест на ден 11 и 13 от трансфер ( 2 бр. ЕМ на 5 дни) и резултатът беше съответно  - 381.6 и 818.90. Към днешна дата все още нямам симптоми на гадене/повръщане. При тези високи стойности не би ли трябвало да се проявят вече?

П.С. на първи преглед съм на 18.11.

# 159
Рано е за гадене, а и дано да сте от късметлийте, на които изобщо не им се гади Simple Smile

# 160
Много е рано, въпреки че аз от съвсем началото не си чувствах добре стомаха. Може би 6-7 седмица започна с пълна сила. По-добре да не ти се гади, че е ужасно.

# 161
Здравейте,

Пуснах кръвен тест на ден 11 и 13 от трансфер ( 2 бр. ЕМ на 5 дни) и резултатът беше съответно  - 381.6 и 818.90. Към днешна дата все още нямам симптоми на гадене/повръщане. При тези високи стойности не би ли трябвало да се проявят вече?

Мими и аз нямам никакви симптоми пусках на 8 и 11 ден след Зет със стойности 80 и 450 съответно. На 15 ден бях на преглед, видя се плоден сак и ми казаха след минимум 2 седмици  за пулс. В началото имах едни бодежи и подръпвания в областта на яйчниците и гърдите доста ме боляха. Сега като че ли всичко се поуспокои, никакви симптоми, няма гадене, няма нищо, чак се чудя всичко наред ли е имам едно леко зацапване като изтича прогестеронът, но лекарката каза че е съвесем ок. Но трябва да устискам още седмица, че то не може да си правя тестове през 2 дена, колкото и да съм луда Grinning

# 162
Имам 1 успешно инвитро в Тутракан, и един неуспешен ЗЕТ предния месец.
Докторите са много добри, но това чакане за преглед ме съсипва, а и доктора вече изключително на конвейер кара, пести си думите, аз трябва да напомням за изследванията, които да ми се пускат, миналата година ме оперира и се оказа, че е забравил в матката ми марля, която за щастие откри друг гинеколог, при който отидох за второ мнение.
+1 за Тутракан.
И пак да изкажа за клиниката в Шумен, бягай от там.
Можеш да се разровиш в историята ми да прочетеш случки от там.

Здравейте, момичета!
Бихте ли споделили някоя от Вас дали е успяла след опит във Варна? Има ли някоя наистина добра клиника и лекар?
По-добре се насочи към София, Пловдив или Тутракан. Успех!

# 163
Не е задължително да имате каквито и да било признаци, аз бях с ЧХГ почти 1000 на 12 ден и нямах нито един признак. Така се и разминах с гаденето и другите гадни неща, но пък много ми се хапваше.

Здравейте,

# 164
Здравейте,

Мими и аз нямам никакви симптоми пусках на 8 и 11 ден след Зет със стойности 80 и 450 съответно. На 15 ден бях на преглед, видя се плоден сак и ми казаха след минимум 2 седмици  за пулс. В началото имах едни бодежи и подръпвания в областта на яйчниците и гърдите доста ме боляха. Сега като че ли всичко се поуспокои, никакви симптоми, няма гадене, няма нищо, чак се чудя всичко наред ли е имам едно леко зацапване като изтича прогестеронът, но лекарката каза че е съвесем ок. Но трябва да устискам още седмица, че то не може да си правя тестове през 2 дена, колкото и да съм луда Grinning
Абсолютно разбирам "лудостта" Ви. Броя дните до първия преглед. Имам син на 8г, но изобщо нямах такива "филми" в главата си, но детето беше заченато по нормален път. Та в случая имам чувството ,че до раждането на бебето ще изперкам, а не бива Grinning

Общи условия

Активация на акаунт