Забременели след инвитро тема 50

• 56 990
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Честито! Никога не ми се е повръщало. Никакви обичайни симптоми нямах 🤗

Здравейте,

Пуснах кръвен тест на ден 11 и 13 от трансфер ( 2 бр. ЕМ на 5 дни) и резултатът беше съответно  - 381.6 и 818.90. Към днешна дата все още нямам симптоми на гадене/повръщане. При тези високи стойности не би ли трябвало да се проявят вече?

П.С. на първи преглед съм на 18.11.

# 166
  • до най-прекрасния мъж
Аз до края на 7ма нямах никакви симптоми, освен ПМС, което си е нормално. Обаче, от там нататък, до 15-16та ми се разказа играта. Така че, радвайте се, ако сте от мамите без симптоми. Аз поне отървах повръщането, имах само едно, защото сглупих да си пия лекарствата на гладно. Но гаденето от сутрин до вечер и тежестта в стомаха, все едно съм яла павета, компенсираше.
Много пъти съм писала, истинските симптоми на бременността се появяват към 6-7 г.с. Преди това са ефект от лекарствата.

# 167
Защото много ми знае устата явно, два часа след като написах как не ми се повръща, ме заболя стомахът и усещах една тежест, реших,че е от храна явно, но така цял ден и вечер едвам хапнах. Днес същото от 11-12 часа  хем съм гладна, хем като видя храна и ми става гадно на стомаха, само 1 филийка успях да изям  и като видя нещо друго се чувствам,все едно съм изяла най-мазното и тежко нещо на света.  Не съм тръгнала да повръщам, но определено  ми е некомфортно и трябва да се насилвам да ям. Затова  ще си трая май  Grinning

# 168
Аз от сутринта съм с газове, подут корем и болка в червата, запек ...абе гадна работа. В 10 г.с. и 5 дни съм. Запекът си ми беше спътник и през цялата първа бреченност. Поне този път не ми се гади така и не повръщам, но вечер определено не ми е много до хапване.

# 169
Здравейте момичета, имам нужда от помощ, търся prolutex 25 mg, но не го намирам

# 170
От фейсбук група 'Инвитро бебета' я взех, пишат че доставят бързо.

Здравейте момичета, имам нужда от помощ, търся prolutex 25 mg, но не го намирам

# 171
Здравейте и от мен.
В началото на седмицата бях на пъреи преглед като видяхме ембриончето  което си отговаря и на г.с 6 седм 1 ден.
Докторът ми каза, че било рано за сърдечен пулс, но имало зачатъци на сърдечна дейност. Това малко ме обърка. Чак след две седмици съм пак на преглед и не знам как ще го дочакам.

А иначе вече започнаха да ми се появяват леки симптоми като гадене  но от обяд, много засилено обоняние и тези предърпвания и леки болки като ПМС, но за тях пия но шпа. Появяват се най-вече вечер.

# 172
Здравейте и от мен.
В началото на седмицата бях на пъреи преглед като видяхме ембриончето  което си отговаря и на г.с 6 седм 1 ден.
Докторът ми каза, че било рано за сърдечен пулс, но имало зачатъци на сърдечна дейност. Това малко ме обърка. Чак след две седмици съм пак на преглед и не знам как ще го дочакам.

А иначе вече започнаха да ми се появяват леки симптоми като гадене  но от обяд, много засилено обоняние и тези предърпвания и леки болки като ПМС, но за тях пия но шпа. Появяват се най-вече вечер.
При мен едно към едно е ситуацията. На 01.12 съм на преглед за установяване на сърдечен ритъм.

Леко бременеене от мен!:heart:

# 173
Mimi275 аз съм на 30.11😊
Леко бременеене и от мен.

Здравейте и от мен.

При мен едно към едно е ситуацията. На 01.12 съм на преглед за установяване на сърдечен ритъм.

Леко бременеене от мен!:heart:

# 174
Здравейте, 
От два дни имам пмс болки ниско долу в корема и при изтичане на утрогестана се появява кафеникави нишки. Обадих се в болницата и ми казаха да пия но шпа 3*2 таблетки, и че утрогестана дразни лигавицата и от там може са кафеникавите нишки. Щом няма кървене нямало нищо страшно.
 В 6сед. и 4 дни съм.
Моля ви за съвет има ли защо да се притеснявам.

# 175
Здравейте, 
От два дни имам пмс болки ниско долу в корема и при изтичане на утрогестана се появява кафеникави нишки. Обадих се в болницата и ми казаха да пия но шпа 3*2 таблетки, и че утрогестана дразни лигавицата и от там може са кафеникавите нишки. Щом няма кървене нямало нищо страшно.
 В 6сед. и 4 дни съм.
Здравей.На мен ми се случи нещо подобно . Моят АГ ми изписа ваг.глобули и първите 2 дни забелязах съвсеееемм леко розовеене по хартията и мн се стреснах. И двата пъти ходих,като не даде обяснение ,просто каза ,че няма нищо и вс било наред. Даже подигравателно ми каза,че може всяка сутрин, ако искам да съм го чакала пред кабинета му,ама тва е др тема…..Ако наистина ти в слабо течението,не се паникьосвай. Може наистина препарата леко да те дразни,пък и болките ниско долу постоянно ми се натяква на всеки преглед ,че са нормални (само в средата на корема,все едно ти идва -не са нормални). Пий си но-шпа и не се стресирай,но ако продължи и стане обилно течението… знаеш,направо си тичай в спешното,ако трябва 🍀🍀🍀

# 176
Mariah 7 много благодаря за отговора. Ще гледам да съм спокойна и да си почивам😊
Здравейте, 
 В 6сед. и 4 дни съм.
Здравей.На мен ми се случи нещо подобно . Моят АГ ми изписа ваг.глобули и първите 2 дни забелязах съвсеееемм леко розовеене по хартията и мн се стреснах. И двата пъти ходих,като не даде обяснение ,просто каза ,че няма нищо и вс било наред. Даже подигравателно ми каза,че може всяка сутрин, ако искам да съм го чакала пред кабинета му,ама тва е др тема…..Ако наистина ти в слабо течението,не се паникьосвай. Може наистина препарата леко да те дразни,пък и болките ниско долу постоянно ми се натяква на всеки преглед ,че са нормални (само в средата на корема,все едно ти идва -не са нормални). Пий си но-шпа и не се стресирай,но ако продължи и стане обилно течението… знаеш,направо си тичай в спешното,ако трябва 🍀🍀🍀

# 177
Здравейте,мамчета ,как сте?🌸Може ли да споделите колко от вас сте правили Пренатест и после нужна ли е фетална морфология,след този тест до колкото разбрах БХС отпада .И БХС в ранна бременност не е ли едно и също с ФМ ?Моят АГ мн,мн не обича  предварително да говори и сега тепърва ще го питам и него ,ще се радвам да споделите опит,защото както се вижда от поста съм малко объркана

# 178
Mariah, добре би било да прочетеш малко повече информация  и да си изясниш кое какво означава и какво представлява, за да може да прецениш какво би искала да направиш. За пренаталните тестове коментирахме съвсем наскоро в темата. БХС е съчетан с т.нар. ранен скрининг, което е не е още същинската ФМ. Тя е в по-късна седмица и е нужна без значение от това дали е правен пренатален тест. Виждат се съвсем различни и повече неща.

# 179
Mariah, добре би било да прочетеш малко повече информация  и да си изясниш кое какво означава и какво представлява, за да може да прецениш какво би искала да направиш. За пренаталните тестове коментирахме съвсем наскоро в темата. БХС е съчетан с т.нар. ранен скрининг, което е не е още същинската ФМ. Тя е в по-късна седмица и е нужна без значение от това дали е правен пренатален тест. Виждат се съвсем различни и повече неща.
Благодаря ти ,ще прегледам 👍🏼

Общи условия

Активация на акаунт