Забременели след инвитро тема 50

• 56 659
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Аз също днес прокървих отново силно и със свежа кръв, днес ми е 9+2. Мм буквално ме замъкна в спешен кабинет, изобщо не исках да ходя за да чуя пак, че за мен нещата пак приключват. Обаче се оказа, че малкото бобче си е пораснало и сърцето си тупкаше. Даже се видя вече главата и къде започват да се развиват краченца и ръчички, съвсем малко е по назад в развитието си според измерването, на 9+1. Нямаше никаква кръв в матката този път и шииката е затворена...изобщо не разбирам от къде идва това ужасно кървене. След прегледа като се прибрах 15 минути по късно и пак ..силно червено кървене, според мен  шииката на матката е раздразнена и се пукат кръвоносни съдове. Поне се надявам да е е това, иначе няма никой обяснения защо на всеки десерина дни прокървявам така силно, а през другото време е кафяво, но без кървене нямам нито един ден вече повече от 3 седмици.
На тръни съм непрекъснато, на всеки преглед очаквам само лоши новини и изобщо няма представа как ще продължи всичко. Не искам вече да се събуждам сутрин, всеки ден живея в ужас какво, колко и в какъв цвят ще изтече пак нещо.
Според всички лекари мога само да продължавам да си взимам медикаментите, да лежа възможно най много и да се моля за добър изход. И разбира се за да ми е още по „хубаво” и симптомите ми днес хич никакви ги няма. Disappointed Relieved
Много добре описа и моето психическо състояние. Аз съм 9с+4, 40 дена всички нюанси смених. Поне казаха хематом. Нищо че го изкараха Огромен. Вчера на срещата с акушерката, тя буквално се смееше на проблема ми и повтаряше аз не съм лекар. В течение на разговора след 40мин реши да попита за "миомата ми". Аз й обяснявах че не е миома а хематом- отговора беше няма значение едно и също. Тази жена ще е моята акушерка.... Знам че в БГ не е цветущо положението, но такова като в Англия незнам има ли някъде. Всичко давам, всичко оставям тук за да се прибера, но мъжа ми не е съгласен Disappointed Relieved
Няколко пъти и казах колко съм притеснена и какво се случва, накрая ми предложи психолог. Rage Запазих час за частна клиника на 3ти януари. Защото ако чакам тях, следващия ми преглед ще е след 3 седмици отново.
Cookie, също като теб не искам да се събуждам. Един ден не съм имала нормален от 2 месеца. Болки, кръв, сълзи, депресия... Но трябва да се държим,колкото и да е трудно. Каквото е писано ще стане. Щом и лекарите не могат да помогат, оставаме ние и Господ. Стискам палци да отмине всичко и скоро да сме по спокойни,защото бебчетата в нас не заслужават това напрежение. Disappointed

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 08:47 от Magic1720

# 391
Въпреки, че прокървих и имам болки ми намалят лекарствата...
На прогестерон инжекции съм и вечер на утрогестан.
Взимам и метилпреднизолон..
Аспирина за 7 дни го спират за това ок..
9+1ден.
Има ли някой тук на метилпреднизолон?
Бихте ли споделили схемите си за спирането му?
Мислех, че се спира като се намаля /дели хапчето, а не да се пропускат дни. ..

# 392
Момичета, искрено ви съчувствам и много добре ви разбирам. Аз също бях с кървене първите 3 месеца, 2 пъти лежаха в болница. Бях на ръба на депресия, не ми се ядеше, не ми се говореше, нищо не ми се правеше. Никой не знаеше от къде кървя,което още повече ме напрягаше. Това беляза цялата ми бременност. Постоянно бях на тръни, ходила съм на прегледи по 3 пъти в седмицата понякога само и само да знам,че всичко е наред и да се успокоя поне за 1 ден. Даже не исках да пазарувам за бебетата, все чаках нещо да се обърка. За щастие всичко приключи успешно, децата другия месец стават на 2 г. Ако можете се разсейвайте с нещо, все някак ще избутате 9 месеца, колкото и трудно да изглежда сега. Така или иначе нищо не зависи от вас, единственото, което можете да направите е да почивате повече.

# 393
Като сме почнали да мрънкаме, вие поне сте видели сърчица. Аз в 7+3 отговарях на 6+3, пулсации нямаше и съм без капчица надежда за добро развитие. Втори аборт. Не знам как се държа въобще и как ще избутам до прегледа. Дори не исках да пиша никъде. Но ще се пръсна вече от напрежение. Разколебах се да пускам ЧХГ, тъй като знам, че в по-големите седмици не е показателно, или поне не следва да се удвоява стойността. Щеше да е просто някаква цифра, която никой не ми изисква, за да проследи. Сега ме е яд, че не пуснах, тъй като то така или иначе ще пада. Днес е късно, няма кога да го повторя. На ехограф съм в неделя, след това първи работен ден на лабораториите естествено ще най-рано понеделник или дори вторник. Ще ми се пръсне главата, почти не спя.
Успех, момичета.

# 394
9+1ден.
Аз съм на преднозолон Ф и при мен също е с пропускане на дни,не с делене на хапчето. Не се притеснявай. Аз предните пъти имах адско главоболие като го спирах  и сега трябва след нова година да го спирам и се притеснявам,че пак ще се получи главоболието,ама ще се търпи🤷‍♀️

# 395
Момичета помните ли колко ви е бил АМH преди процедурата? Имаме успешно ИКСИ и днес пуснахме изследвания за да може живот и здраве след празниците да започнем втори опит. Но ми се струват много ниски.

А за кървенето много съжалявам, че минавате през това. От 6та седмица до края на 3 ти месец лежах без да мърдам. Два пъти в болница с кървене и след това със зацапване. От 4 ти месец влизах на системи за контракции. В 8ми вече бях наред до там, че имах дата за секцио, а сина ми реши да се ражда сам и то без да разберем. Без болезнени контракции 😄

Не е лесно, но ще мине. Аз бих настоявала да стоя в болница. Така й направих като имах ярка кръв. Единият път бях 5 дни.

Стискам ви палци ❤

# 396
Здравейте, след колко опита инвитро постигнахте желаната цел?

6 неуспешни в БГ, и два от първия път в Турция. (Сега съм бременна за втори път). Имаме и мъжки фактор и женски.
Успех и кураж!

# 397
Миличка, разбирам те чудесно и ти съчувствам,  защото и аз съм в същото положение. Отидох на 20 Декември- видя се плоден сак със жълто мехурче в 6.2 г.с. Вчера ме извикаха уж за пулс 7.4 г.с.- пулс НЯМА и плодния сак не се кръвоснабдява Disappointed Relieved Викат ме отново на преглед на 6 Януари, но без са ми дават никаква надежда...
Regina, ти в коя клиника си в Турция и колко пари горе-долу излиза процедурата?
Като сме почнали да мрънкаме, вие поне сте видели сърчица. Аз в 7+3 отговарях на 6+3, пулсации нямаше и съм без капчица надежда за добро развитие. Втори аборт. Не знам как се държа въобще и как ще избутам до прегледа. Дори не исках да пиша никъде. Но ще се пръсна вече от напрежение. Разколебах се да пускам ЧХГ, тъй като знам, че в по-големите седмици не е показателно, или поне не следва да се удвоява стойността. Щеше да е просто някаква цифра, която никой не ми изисква, за да проследи. Сега ме е яд, че не пуснах, тъй като то така или иначе ще пада. Днес е късно, няма кога да го повторя. На ехограф съм в неделя, след това първи работен ден на лабораториите естествено ще най-рано понеделник или дори вторник. Ще ми се пръсне главата, почти не спя.
Успех, момичета.

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 13:20 от patencce1

# 398
Съжалявам, Патенце. Ембрион има, но е малък, ако правилно е измерен (зуумвам и сякаш не е съвсем до края маркера), но това не променя факта, че не се засече пулс. Поне в тази тема всички си знаем с точност датите - трансфера беше на 22 ноември, така че няма как да има разминаване в овулация и т.н.

# 399
9+1ден.
Аз съм на преднозолон Ф и при мен също е с пропускане на дни,не с делене на хапчето. Не се притеснявай. Аз предните пъти имах адско главоболие като го спирах  и сега трябва след нова година да го спирам и се притеснявам,че пак ще се получи главоболието,ама ще се търпи🤷‍♀️

Много благодаря! Успокои ме поне малко.
Когато първият и вторият ден пих 1/2 хапче получих бучене в ушите, глава не ме е боляла, но ще имам едно наум. Днес се чувствам по-добре не ме боли така корема като снощи, продължавам да имам само "утайка" кафява при забърсване.... Обаче сутринта като станах така ми се зави свят , не ми е било лошо и да ми причернее само се олюлях...

# 400
Искам да попитам някоя от вас използвала ли е домашен доплер? И ако от кой модел сте най-доволни?

# 401
Здравейте, след колко опита инвитро постигнахте желаната цел?

6 неуспешни в БГ, и два от първия път в Турция. (Сега съм бременна за втори път). Имаме и мъжки фактор и женски.
Успех и кураж!
Давате надежда на много момичета, за което благодаря. В коя клиника в Турция успяхте? И при кой лекар?

# 402
  • София
Аз използвах домашен доплер по време на бременността си. На angel sound. Доволна съм, че си го взех, тъй като сравнително късно започнах да усещам бебето.

# 403
Аз използвах домашен доплер по време на бременността си. На angel sound. Доволна съм, че си го взех, тъй като сравнително късно започнах да усещам бебето.

Много благодаря че се включихте и аз на него съм се спряла. От коя седмица започнахте да го ползвате? И ако е удобно от къде го поръчахте и цена

# 404
  • София
Взех използван от olx за 60 лв. Започнах да го ползвам малко след първата фетална, около 14 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт